- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.641
Akyam Haklisin Arkadaşim Tamamen Iş Ticarete Dökülmüş.biz Bu Insanlari Boşuna ümitlendirmeyelim Diyen Yok.inş. Sizde Kesin Bi Sonuç Alirsiniz.benim Eşimde De Varikosel çikmişti.özel Hastane 2 Tarafta Da Olabilir Demişti.daha Sonra 3 Dr. Gezdik Gerek Görmediler .hayirlisi Artik Bende Bitkisek Yollara Yöneldim
Teşekkür ederim gökdil, malesef zamansızlıktan özel hastanelere gidiyoruz ve bi umut deyip o dr bu dr deyip dolaşıyoruz, hepside birbirinden farklı şeyler söylüyor bizi en çok üzen bu bi ortak karar alınsa onu uygulasak ama o da yok. Allah isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin, aşılama yoluyla hamile kalmak çok zor deniyor 4-5 kez tekrarlamak gerekiyormuş ve bizdede ileri hareketli sperm yok o yüzden aşılama yaptırmakta anlamsız herhalde dimi ? direk tüp bebekmi yaptırsam acaba çok karıştım ya
Akyam Kendin Bilirsin Ama Arkadaşim Eğer Ileri Hareket Yoksa Ve Imkanin Varsa Mikro Dene.aşilamayi Defalarca Yapmaktansa Mikroya Vakit Ve Para Harca.çok Karişmiştir Kafan Haklisin Birinin Dediği Diğerine Tutmuyor.insani Yipratan Da O.
bence hemen tüpe geç bende bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam eğer 3 ten sonrada olmazsa hemen tüp yaptırmak istiyorum
Ah kızlar benim eşimde aynı bak bu ay aşılama yapacağız azalt bari diyorum ama stressten daha da çok içiyor bir de sabah sabah aç karınla içmiyormu çileden çıkıyorum walla spermlerde sorun yok ama yinede dikkat etmek lazım bide bizim ki sıcak suda yıkanmayı seviyor o da spermler için zararlı sürekli takipteyim bizim bebeğe ihtiyacımız yok baksanıza koca bebeklerimiz var :)
zenancım kafanı şişirdim ama bişey daha soryım tam olsun ben eşime sayı arttırmak için bu polen ve balıda karıştırsam süper olur demi.
ben sigara konusunda ve dr. gitme konusunda çok ısrar etmiştim eşime dr.amaliyat demişti ama olmadı o günler çok tatsızlık olmuştu.ewet biz paylaşıyoruz rahatlıyoruz.birazda eşimin açısından düşünmeye başladım.o kimseyle bu derdini paylaşamıyo ve bizlerede üzüldüklerini pek belli etmiyorlar.aslında böle düşünürsek evet onların işide çok zor.artık ben gayet tatlı dille yaklışıyorum sigarayı bırak demiyorum biraz azaltırmısın diyorum.inan böle olunca çok şükür huzurumuzda kaçmıyor
evet bizim tek çaremiz tüp bebek çünkü aşılama için uygun değiliz, inşallah seninde üçüncüye gerek kalmadan ikinci aşılaman tutar ve yavruna kavuşursun
merhabalar arkadaşlar 2. aşılamamı dün yaptırdım
bu ay da bekliyoruz bakalım
allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine tez zaman da kavuştursun inşallaha.s
arkadaşlar benim sorumada cevap verin iğnelere ne zaman başlanıyor adetin kaçıncı günütransver aşılama yapılıyor.eşim şehir dışına gidecek lütfen yardım.
merhabalar arkadaşlar 2. aşılamamı dün yaptırdım
bu ay da bekliyoruz bakalım
allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine tez zaman da kavuştursun inşallaha.s
herkese teşekkürler birçok öneride bulunmuşsunuz koçişlere ne yedirelim diye
ben de başlıycam yedirmeye içirmeye :icecream:
bu ara çok çalışmamız gerek çooook:roflol:
2.sayfada cevaplamıştım ama görmemişin canım sen :smiley-cool:[/QUOTE]BEN ADETİMİN HEP 5.GUNU İĞNELERE BAŞLADIM 11. YADA 12. GUNDE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 13.GUN VE 15.GUN HEP AŞILAMAM YAPILDI BEN BİRER GUN ARA İLE ÇİFT AŞILAMA OLDUM ŞUBAT VE MARTTA OLDU AŞILAMALARIM ŞUAN DİNLENMEDİM MAYISDA 3.AŞILAMAMI OLUCAM ALLAHIN İZNİ İLE... SANADA BOL ŞANS
CANIM İNŞ GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
2. aşılaman hayırlı olsun dilerim bu ay bebeğine kavuuşursun bende bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım bende umutluyum inşallah bu sefer olacak
maşşallah...sübanallah diyeyim... inşallah budefa bebişine kavuşursun Canım allah kalbine Göre versin..aşılama tutmazsa Olmazsada üzülme mikroo varrr Tüpbebiş varrrr şansımız daha bitmedi Allaha şükürr :1hug: ama siz çalışamalara Yine Devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?