- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.641
Korkuyorm ikisinide yapmaya ama mecburuz yarin kan vericem insallh artkİkisinde de çıkar
Güzel haberlerle dönersin inş.canımKorkuyorm ikisinide yapmaya ama mecburuz yarin kan vericem insallh artk
Her şeyi belirtiye vurur olduk bu ara. Neden olmasınInslalh kizlar dua edin bana cok heycanliyim bide az akintim var bu aralar belirtimidir sizce
Tesekkur ederim ikimizde tutttururz insallh aynen belirti aradikca daha kotu oluyo insan sende varmi hic belirtiHer şeyi belirtiye vurur olduk bu ara. Neden olmasınDualarım seninle
Arada kasıkta batmalar oluyor. Onun dışında belirti diyebileceğim bi durum yok aslında. Nasip kısmet demeye başladım ben..Tesekkur ederim ikimizde tutttururz insallh aynen belirti aradikca daha kotu oluyo insan sende varmi hic belirti
Ben bu sabah adet oldumArada kasıkta batmalar oluyor. Onun dışında belirti diyebileceğim bi durum yok aslında. Nasip kısmet demeye başladım ben..
Geçmiş olsun canım. Senin de ilk aşılamandı değil mi. Bozma moralini. Benimde testler negatif. Bat yakın. Bende adet olurum bi kaç güne. Tekrar deneriz üzülme.Ben bu sabah adet oldum
Evet ilk asilamamdi benimde cok üzgunum ama insan ister istemz bi beklentide oluyoo ama hic bisey yokken tutmasida nasipden rabbim insallh bu ay kendiliginden oldururGeçmiş olsun canım. Senin de ilk aşılamandı değil mi. Bozma moralini. Benimde testler negatif. Bat yakın. Bende adet olurum bi kaç güne. Tekrar deneriz üzülme.
İnşallah. İğnelerin etkisi bikaç ay devam ediyormuş. Olur inş.Evet ilk asilamamdi benimde cok üzgunum ama insan ister istemz bi beklentide oluyoo ama hic bisey yokken tutmasida nasipden rabbim insallh bu ay kendiliginden oldurur
Ciddi bi sıkıntı yoktu. 1 buçuk yıl oldu. Doğal yoldan gebelik olmayınca aşılama yapalım dedi drVala bilmiydm insallh kendiliginden olsun senin neyin vardi peki asilama yaotirdn canm
Benim gibi bende 2 ci yilimi doldurdm olmayinca yaptik yine olmadi amaCiddi bi sıkıntı yoktu. 1 buçuk yıl oldu. Doğal yoldan gebelik olmayınca aşılama yapalım dedi dr
Bazen gozüm kararıyor tüp bebek mi yaptırsak diyorum. Sonra da erken diyorumBenim gibi bende 2 ci yilimi doldurdm olmayinca yaptik yine olmadi ama
Aynen sonra isyan etmis gibi hissediyorm kendimi buda bizim imtihanimiz napalm sabredicez kac yasindaydin canmBazen gozüm kararıyor tüp bebek mi yaptırsak diyorum. Sonra da erken diyorum
Kesinlikle imtihan.. 25Aynen sonra isyan etmis gibi hissediyorm kendimi buda bizim imtihanimiz napalm sabredicez kac yasindaydin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?