- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.661
Gencsin daha rabbim inslalh nasip eder ikimizedeKesinlikle imtihan.. 25
Amin tez zamandaGencsin daha rabbim inslalh nasip eder ikimizede
Belli olmadi canm senin asilamnAmin tez zamanda
Bu sabah da test yaptım negatif çıktı. Bat pazar günü. Adet olmayı bekliyorum anlayacağın.Belli olmadi canm senin asilamn
Ama kan tahlili yaptrsaydn kesin sonucu orda gorurdn uzulme erkenden boyleBu sabah da test yaptım negatif çıktı. Bat pazar günü. Adet olmayı bekliyorum anlayacağın.
İdrar da pozitif görmeden kan vermeye gitmem. Hem batta geçmedi. Nasip kısmet diyorum napayım..Ama kan tahlili yaptrsaydn kesin sonucu orda gorurdn uzulme erkenden boyle
Evet insallh ben olmadm ama sen hamis olursn canmİdrar da pozitif görmeden kan vermeye gitmem. Hem batta geçmedi. Nasip kısmet diyorum napayım..
İkimizde en yakın zamanda oluruz inşallah canım. Allah kimseye aratmasın..Evet insallh ben olmadm ama sen hamis olursn canm
Canm beli olmadimi senin asilaman ??İkimizde en yakın zamanda oluruz inşallah canım. Allah kimseye aratmasın..
Adet oldum canım. Yazdım sana özelden dün. Görmedin galiba.Canm beli olmadimi senin asilaman ??
Gitmicem dr a ama inşallah kendiliğinden olur canım.Yok canm gormedim canini sıkma bu ay tuttururz insallh
Klomen miBende iknci asilamayi dusunmuyrm ama yumurta gelistrici ilaclar kullanicam cunku yumurtam buyumuyo
Hmm sadece takipte olucaksın. Belki bide çatlatma iğnesi. Hakkında en hayırlısı olsun canım.Artk hangisini verirse doktor ama galiba klomen
Öyle. .Aynen nasip iste demmkii nasibimizde yok suan
Canini sıkma canm hep negatif zaten bizimde öyle nasip degilmis demekkibenım aşılama sonucu negatıf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?