- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.681
Biz de beylikdüzü medicana da yaptırdık bugün,1.600 dü.ilaç falan derken 2 bini geçiyo birazcık ama..Merhaba arkafaslar bende yarin esenler medipole gidicem adilama istiyoruz siz netde yaptirdiniz ne kadar tuttu bilgi verirmisinz lutfen
Sigortasız canım,ne yapalım buda bizim sınavımız20 yadindayim sigorta karsilamiyor sizn sigortaya girmis fiyatmi bebegime kavusmak istiyorum bi yandada o kadar parayida verebilirmiym bilmiyorum gonul isterdiki adilama tup bebege gidicek parayla cocuklarimiza daha ii imkan sunmakti
Insallah kalirsin canım..ben ilk asilamada tutmadi..ve 7 ay bekledim.kendiligimden hamile kaldim..sigara iciyosan birak..yemene icmene uykuna dikkat etKeşke aşılamaya gerek kalmasa ve doğal yoldan hamiş kalsam
Bana süpriz olsa
Eşim şuan çalışıyo ben yine yalnızım
Ben adetin günü gitmiştim.iğne ve hap verdi kullandım sonra çaylarla iğnesi yaptı. Cumartesi de aşılama yapıldı. Tabi bilemiyorum pek aşıla tutan yok gibiBende bu ay aşilama yaptiracam doktor adet olunca gel dedi.ama tutma oranının düşük olması biraz moralimi bozuyor.ama 2. Ve 3. Asilamada bu oran artiyormus.
Ya inşallah tutar başka okuyorum yorumları ilk aşilamada tutanlarda var inşallah onlardan oluruz.Ben adetin günü gitmiştim.iğne ve hap verdi kullandım sonra çaylarla iğnesi yaptı. Cumartesi de aşılama yapıldı. Tabi bilemiyorum pek aşıla tutan yok gibiinşallah sizin de benimde tutar
14.gün adet olman gerekiyordu sanırım 1 gün önce oldun çok erken değil olabilir.Aşılama yapıldı 13.gün adet oldum. Sizde neden böle oldu erken değil mi
Canim ank da iyi yerler var bence baska bi yere git hastane olarak asilamadan once ben igne kullandim. Bide ari sütü bal polen karisimi var cok etkili bisey yumurta olusumu ve kalitesi icin kullanabilirsin esinde kullanabilir hayirlisi olur insMerhaba arkadaslar size hikayemi paylasmak istedim. 2007 senesinde universite okurken fark ettim ki adetlerim de sikinti var bir olurum bir olmuyorum. Üniversite hastanesine gittim. Bana kistim olduğu söylendi. Tedavi için dogum kontrol hapları verildi.yaklask 1 yıl kullandım. Psikolojim bozuldu göğüslerim kocaman oldu. Ilac kullanmayi biraktim bazen 2 ayda bazen 4 ayda bir oldum bir duzenim yoktu anlayacağınız. Daha sonra hayatımin dönüm noktasi olan bir karar aldım. Eşimle evlendik. Istanbuldan Ankaraya geldim. Isimi ailemi akrabalarimi arkadaslarimi istanbulda bırakıp Ankaraya geldim. Eşim isi gereği ya yurt dışında ya şehir dışında. Anlayacaginiz Ankarada bir basima kaldım. 2015 te evlendik 1 senedir cocuk istiyoruz baktik olmadi doktora gittim esime ve bana gerekli tahliler yapildi Pco oldugumu öğrendim. Esimde bi sıkıntı cikmadi şükür yaklask 41 - 50 gun arasi adet oluyorum. 56 gun oldu adet olmayalı. Yumurta aki şeklinde akintim var kokulu☹ belimde ağrı göğüste hasasiyet siivilce napmam lazm bilmiyorum en son doktora gittiğimde adet olduktan sonra 21. Gun gel test yapmam lazim dedi daha sonra asilama denildi. Kizlar sizlere sormak istiyorm yumurtalarim gelişmiyo asilama oncesi sizler ne gibi tedavi denediniz hangi ilaclari kullandınız bu arada Ankara etlik zubeyde hanim kadin dogum hastanesine gidiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Insallah yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunleride görürürüz
Merhabaarkadaslar bende asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karin bolge agrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneye gitcem zaten ama merak ediyorum
Polikistige faydali olur mu acaba ☹ yumurtalarimin gelismesineCanim ank da iyi yerler var bence baska bi yere git hastane olarak asilamadan once ben igne kullandim. Bide ari sütü bal polen karisimi var cok etkili bisey yumurta olusumu ve kalitesi icin kullanabilirsin esinde kullanabilir hayirlisi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?