- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.601
Bizde sorun yok ikimzdede...Evet kızlar aşılama şansı çok düşük ne yazık ki. Bu hesap bana da mantıklı geliyor. Bizde morfoloji %3 sizlerde sorun neydi
Uzun süredir mi istiyorsunuzBizde sorun yok ikimzdede...
Ben bu ay dinlenecegim zaten işten öyle sık sık izin almak olmuyor... bizim sıkıntı sperm sayısı az morfoloji filan hersey normal... artık onun basının etini yiyip sigarayı biraktiracagim belki kendiliğinden olur... belki de tekrar ankara yolunu tutarım tüp bebek için... işte işten izin almak zorundayım o zaman da... öf kafam karışık..hic sasirmadim :/ kimin pozitifki .. bugun doktoru aradim ozelde oldum asilamayi . Direk tup yapilirmi dedim evet dedi 10 milyarmis. 3 kere asilama yapsam ztm 7.5 milyar ha 10 ha 7.5 cok bisi yok direk tupmu yapsamki diorm ben de dun geceden beri onu dusunuyorum.asilamadan umidim yok bide otekilerde tutmazsa 7m5 milyar cope gidicek. Zor ya
Bnm doktorumda tup bebek ankarada olur dedi yani dr.um eskisehirde ama birgun ankaraya gidiceksiniz dedi kalmaniza gerek yok dedi ilac 3 milyar islem 7 milyarmis toplam 10 yani. Sen daha once tup bebek denemismiydin canimBen bu ay dinlenecegim zaten işten öyle sık sık izin almak olmuyor... bizim sıkıntı sperm sayısı az morfoloji filan hersey normal... artık onun basının etini yiyip sigarayı biraktiracagim belki kendiliğinden olur... belki de tekrar ankara yolunu tutarım tüp bebek için... işte işten izin almak zorundayım o zaman da... öf kafam karışık..
3 sene bitti biz evleneli canim bn hep istiyorum ama 1.5 sene ztn vajinismus sorunumuz vardi simdidr bu tarz sikintilar bn hep istiyordum yani.Uzun süredir mi istiyorsunuz
Benimde 1.5 yıl oldu. Antalya dayım. Şimdiden tüp bebek merkezi arayışlarına başladım.3 sene bitti biz evleneli canim bn hep istiyorum ama 1.5 sene ztn vajinismus sorunumuz vardi simdidr bu tarz sikintilar bn hep istiyordum yani.
Fiyatlrda yazarmisin cabimBenimde 1.5 yıl oldu. Antalya dayım. Şimdiden tüp bebek merkezi arayışlarına başladım.
Biz iki kere de tüp bebek yaptırdık... ilki tutmustu üçüzlerim vardi... ama kalpleri durdu 12. Haftada... 2. Tüp bebek uygulaması sonrası atesim çıktı hastalandım ona bağlıyoruz tutmamasını. .. aslında tüp bebek daha iyi de çalışırken insan zorlanıyor...Bnmde izin sorunum olacak iste napcam blmiyorum.
Bnm doktorumda tup bebek ankarada olur dedi yani dr.um eskisehirde ama birgun ankaraya gidiceksiniz dedi kalmaniza gerek yok dedi ilac 3 milyar islem 7 milyarmis toplam 10 yani. Sen daha once tup bebek denemismiydin canim
İlaçlarla 10 bin civarı canımFiyatlrda yazarmisin cabim
Dinlenmekmi gerekiyor yani hep bn asilamada notmal devam ettim hayatima agir fln kaldrmadim tek. Birde pesin odeniyor dimi bu ilac haric paraBiz iki kere de tüp bebek yaptırdık... ilki tutmustu üçüzlerim vardi... ama kalpleri durdu 12. Haftada... 2. Tüp bebek uygulaması sonrası atesim çıktı hastalandım ona bağlıyoruz tutmamasını. .. aslında tüp bebek daha iyi de çalışırken insan zorlanıyor...
Ayni 3 milyar ilac tutuyor ztn diger para pesinmi aliyorlar ya:) valla blmiylrumda soruyorum kart fln cekseler olmuyomu:)İlaçlarla 10 bin civarı canım
Sen ikisinide ozeldemi yaptrdin ?Biz iki kere de tüp bebek yaptırdık... ilki tutmustu üçüzlerim vardi... ama kalpleri durdu 12. Haftada... 2. Tüp bebek uygulaması sonrası atesim çıktı hastalandım ona bağlıyoruz tutmamasını. .. aslında tüp bebek daha iyi de çalışırken insan zorlanıyor...
Hiç bilmiyorum ya. Yalnız aşılama parasını peşin aldılar benden. Kartı kabul etmediler. Her şey mümkünAyni 3 milyar ilac tutuyor ztn diger para pesinmi aliyorlar ya:) valla blmiylrumda soruyorum kart fln cekseler olmuyomu:)
Evet ankara başkent üniversitesi hastanesinde (hulusi beye) hep aynı doktora gittim... şimdi gitsem gene ona giderim çok iyi ve ilgilidir... tamamen Mumya gibi yatmak olmaz ben hep işe gittim yalnız ben hergun 35km git 35km dön köy yolu çekiyorum. .. yollar takur tukur artık kısmet ya bahane de bulmayayim... pamuk ipliğine bağlı değil ya bu..Sen ikisinide ozeldemi yaptrdin ?
sigara kesinlikle çok önemli benim de eşim zorla bıraktı biraz geç oldu ama 6 ay sonra biraz toparladı değerler... ben de galiba bu ay dinlenip birkaç ay içinde tüp bebeğe geçeceğimBen bu ay dinlenecegim zaten işten öyle sık sık izin almak olmuyor... bizim sıkıntı sperm sayısı az morfoloji filan hersey normal... artık onun basının etini yiyip sigarayı biraktiracagim belki kendiliğinden olur... belki de tekrar ankara yolunu tutarım tüp bebek için... işte işten izin almak zorundayım o zaman da... öf kafam karışık..
Adetin 2.yada 3.günü kadın hastalıklarına git. Test sonuçları ve muayenede gerekli görürse hemen başlarSlm kizlar bisey sormak istiyorum da simdi ben bu ay tatil girdigi icin tedaviye bir sonraki ay başlayacağım aşılama yapılsın istiyorum hemen
Bunun icin kadin doğuma mi gideceğim tup bebek bölümüne mişişli memorial düşünüyorum bu arada
Yani bütün testler tahliler mevcut uzatmadan başlasınlar istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?