Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim ?
1. aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. 15 gün boyunca kasık ağrısı , bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs şeyler yaşadım, estrofem ve crinone jel kullanıyordum onların da etkisi çoktu büyük ihtimal.
2.aşılamamı 27 şubatta yaptırdım, bu sefer sadece crinone jel verdi, estrofeme gerek yok dedi. ne ağrım oldu ne sızı. 10.gün adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu 1 gün sürdü. Geçti, şuan 13. Günüme girdim, hala ağrım sızım yok. O 10.gün olan ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübesi olanlar fikir verebilirmi. Çarşamba ya doktor çağırdı. Kendim test yapmak istemiyom. Negatif görnek istemiyom acaba ilk aşılamada ağrı sızı olmasının sebebi estrofem miydi, bu sefer ağrı olmamasını neye yormalıyım ?

3.asilaman oluyr yani belki farkli bi doz vermistir bilmiyrum ama tahmin yurutmeye calisiorum cnm. Yarn git doktora kam test iyap yoksa bunsekilde binbeklntin olcak hep. Insallah hamilesindir

Hani dio ya nettekiler bu ay iki yumurtam olusmus die. Ben onu anlamiyorum benm bir tame yumurtam zpr buyuyo elalemin 2 yumurtasi oluyr sorunmu bu yoksa anlayamadim kuzu seninde oyle mi die sormak istedm
Canım senin kullandığın ilaç dozunla ilgili olabilir benim ilk iğneye başladığında 1 tane oluştu mesela ama bu ay aşılamadan önce çok yavaş büyüdüğü için dozu arttırdık 4 tane yumurtam oldu

Iyi akşamlar arkadaşlar subat ayinda hsg cekildim bugünde son gonal igneyi vuruldum yarin aksam catlatmayi yapcam persembe asilama yapılacak tecrübeli arkadaslardan fikir istiyorum ilcede çalıştığım icin rapor alcam 2 gün pazara kadar 4 gün yatmis olurum diye düşündüm baska nelere dikkat etmeliyim sunu mutlaka yap diyeceğiniz bir şey var mi cok tedirginim ilk asilamasi tutan nerdeyse yok denecek kadar az

Anladim kuzu bu gun idrar testi yapsammiki die dusunuyrum. Ama kararsizm adetime 4 gun kaldi bnmde
Canım ben 2 gündür idrarla yaptım çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıktı bugunkü artık negatif çıktı yarın bir kanda baktırıcam, benim ilk çatlatma iğnesii vurduğum ay 14.gününde adet olmuştum şimdişayın 17sinde adet olmam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…