Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım merhaba bende bugun 2.asılamamı oldum

Bu arada arkadaslar benim asilamamin 3. Gunu . benmde agrilarim var hafif. Benim esiminde benmde bi sorunumuz yok ama olmuo gebelik. 2 yildir evliyim. 1 yildir istyrz insallah tutar. Dualarinda benide unutmayin

I
Bkacinci asilamaydi kuzu? Skma canini insallh bidakine tutar biliorum zor buyuk hayal kirikligi ama bizim imtihanimizda bu dmk. Insallah cnm insllh rabbim isteyen herkese verir insallh
ilkti canım Eşim de hareket sorunu var doktor ilaçlarını 3 ay düzenli kullanmasını istedi bizde tedaviye 3 ay ara verdik çünkü ilaçlar benide şişirdi kilo aldırdı o arada bende zayıflarım devam ederiz tedavimize dedik

Erolummm belki o surecte kendiligin supriz yapar gelir bebos karnina bende bu olmassa zamana birakcam yoksa bu piskoloji daha kotu kuzu hatta asilamada cok acili cesaretm yok sanirim ikinciye​

Erolummm belki o surecte kendiligin supriz yapar gelir bebos karnina bende bu olmassa zamana birakcam yoksa bu piskoloji daha kotu kuzu hatta asilamada cok acili cesaretm yok sanirim ikinciye​
Genelde öyle oluyo canım ilkinde tutmadı mı ikinciye zor cesaret ediliyo zamana birakılıyo bunu tek ben değil yorumlarda okuduğum arkadaşlarda ikinci aşılamayı düşünmedi

Kesinlikle korkma böle yanlış yöblendirme kendini ben ultrasonla alttan muayne olamayan insandım aşılama yaptırdım bu ay korkma kesinlikle 10 saniye sürmedi
Ay canım sağol Allah razı olsun ben de bu ay olacağım aşılama. Millet hiç korkmuyo acı çekmio ben alttan muayene olmaya bile aklım gidio. Nasıl sıkıom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…