- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.941
İnşallah güzel haber verirsin canımEvet ilk aşılamam 6martta yaptırdım ve alttan ultrasonla bile baktırmam 4 ayımı aldı ama aşılaaa da hiçhbir acı yok kesinlikle
Sıktığın ve kastığın için ağrın olmuştur bana kendini sıkma dedi doktorum, aşılamamın 5.günündeyim göğüslerimde sızlama var birde gaz olayı yaşıyorum
Öle tabiki canım allah güç versin hepimize çok sevindim aynı zamanda olmamıza çatlatma iğneni pazar akşamımı yaptınU uykulukuala aslinda kendimi cok kasmadim ilk basta aleti takinca biraz agrim oldu sonra kndini rahat birak dedi. Ilac esnasi cok agrim oldu verdkleri ilacmi farkliydi bilmiyorum ama ben acidan ölucem sandim ve ben agriya ve aciya dayankliyimdir sabrederm bu sabredilmezdi. Bide herkesn bunyesi bir degil . benimde 6.gunum ayni zamanlarda olmusuz insallah haberleri beraber veririz
İnşallah kefaret olur canım zor en kolay vajinal muayene bile irrite ediciT Tsfm01 kuzum korkma . ama nette yazan gibo hic agrimio agrisiz bi islem dediklerinede inanma gercekleri bilerek git sonra daha cok korkuyrsun en fazla islem.sirasinda bi agrin oluyr oda en fazla yarim saat suruyor buda deger ztn . ben bilerek gitseydim belki bu kadar canim acimazdi kendimi istemsiz sıktım ve daha cok agrim oldu sanirim yada bilmioyrum gottigim doktordn. Gunahlarimiza kefalt olur belkide.
Kuzu benim bu gun 6.gunum ve ben cumartesi yaptim aramizda bir gun var. Ama insallah ikimiznde yuzu guler hatta isteyen herkesnÖle tabiki canım allah güç versin hepimize çok sevindim aynı zamanda olmamıza çatlatma iğneni pazar akşamımı yaptın
Bide benim doktorum erkekİnşallah kefaret olur canım zor en kolay vajinal muayene bile irrite edici
İnşallah canım ben daha önce çatlatma iğnesi vurduğumda iğneden 14gün sonra adet gördim acaba şimdide ölemi olurKuzu benim bu gun 6.gunum ve ben cumartesi yaptim aramizda bir gun var. Ama insallah ikimiznde yuzu guler hatta isteyen herkesn
Benim adetime 5 gün(16şubat adet tarihim) var ama yumurta büyütmem uzun sürdü o yüzden çatlatmadan 14 gün sonra bakacağım (17 mart) ya zaten 19 marttada doktorum kan ver demiştiYerlesme kanamasi olabiliomus kuzu belki olurdu bebisin geldiginin haberi olur insallh. Bide sey duymustum aşılama tutmassa adet 2 gun once fln oluyormusun. Bilmiorum nasil olur. Dielimki oldu hemen kand testi yaptr kuzu en iyi oyle anlasilir. Benim cok yakin bi arkadasim vardi hamile kalmis ustune bi adet gecirince anlamamis sonradan ortaya cikmis gebelik belirtilernden sonra anlamis hamile oldugunu. Bide senim adetine ne kadar var? kuzu benim 9 gün var. U uykulukuala
Anladim bide sey diolar bu ay iki yumurtam vatlr bilmem ne die sanada oyle bisey dedimi doktor . yoksa sorun bendemi. Bide doktor size iliskiyi nasil onerdi asilamadan sonra . (insallah kan tahlilimde hayirli sonuclar alirsn banada soyle olurmu kuzu m.ettm)Benim adetime 5 gün(16şubat adet tarihim) var ama yumurta büyütmem uzun sürdü o yüzden çatlatmadan 14 gün sonra bakacağım (17 mart) ya zaten 19 marttada doktorum kan ver demişti
Nasıl anlamadm canım ne dedi doktorAnladim bide sey diolar bu ay iki yumurtam vatlr bilmem ne die sanada oyle bisey dedimi doktor . yoksa sorun bendemi. Bide doktor size iliskiyi nasil onerdi asilamadan sonra . (insallah kan tahlilimde hayirli sonuclar alirsn banada soyle olurmu kuzu m.ettm)
Asilamanin kacinci gunundesn cnm?Kizlar ne olur birde siz yorumlayin testlerimi bozuk mu hamilemiyim ?Eki Görüntüle 2122303
Hani dio ya nettekiler bu ay iki yumurtam olusmus die. Ben onu anlamiyorum benm bir tame yumurtam zpr buyuyo elalemin 2 yumurtasi oluyr sorunmu bu yoksa anlayamadim kuzu seninde oyle mi die sormak istedmNasıl anlamadm canım ne dedi doktor
6 ay once yaptirmistimAsilamanin kacinci gunundesn cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?