Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
demiraycım bu ot tam olarak ne için:uhm:

canım bu ot hem erkekte hem kadında üremeye yardımcı oluyor diye biliyorum.sperm sayısını arttırıyormuş.
bende eşime içirmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim daha önce keçiboynuzunu çok ısrar ederek içirmiştim bir işe yaramadı bunuda söyleyemedim açıkçası.

kayracım aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım allah hayırlısını versin ama sakun stres yapma olurmu daha çok yol var önümüzde bu daha başı seni öpüyoruma.s.

bebişko cum çok teşekkür ederim canıma.s.
doğru diyosun önümüzde daha uzun yol var allah hayırlısını versin
inşallah bizde hamiş kalıcaz:teytey:
canım senin ne zamandı aşılama

demiraycım hayır ya ümitsiliğe kapılma a.s.
ben yine aynı ilaçları kullandım doz aynıydı
bakalım artık allah büyük ozaman ağrı oldu tutmadı
belki bu sefer ağrı olmadan tutar sakın ümidini kaybetmea.s.

Arkadaşlar bugün ben çok kötüyüm.Gonal_f 5.iğneyi yaptık akşam ama sabah ter içinde uyandım müthiş bir bulantı ve karın ağrısı ile ayrıca karnım çok fazla şişmişti nerdeyse göğsüme kadar şişti yani dokunamıyordum bile ölüyorum sandım.Doktora gittik normal bunlar dedi ama ben kendimi iyi hissetmiyorum doktordan geldiğimizden beri yatıyorum.Sizlerdede böyle şeyler oldumu merak ediyorum yoksa benim vucudum aşırımı reaksiyon gösteriyor?ne olur cavap yazın yaa iyi değilim ben

honeybaby cim
ben klomen kullandım benimde karnım da şişlik oldu ama senin anlattığın gibi değil
ilaçlardan oluyo ama bu gonal-f kullananlar sana yadımcı olacaktır
çok geçmiş olsun
bu arada yanlışlıkla teşekkür ettima.s

bebişko cum çok teşekkür ederim canıma.s.
doğru diyosun önümüzde daha uzun yol var allah hayırlısını versin
inşallah bizde hamiş kalıcaz:teytey:
canım senin ne zamandı aşılama

Canım ben bu ay dinlenmedeyim heralde mayıs 25 gibi olacak allah nasip ederse tabi bakalım umut kapısı işte kayracım deneye deneye,kapıları çala çala bulacaz bebişimizi hiç merak etme öptümŞeniz

bende teşekkür ederim canım :)bende gonal_f den dolayı olduğunu biliyorum ama çok fazla şişliğim var doktor rahatsızlıkların olacak dedi ama bu kadarıda beni çok rahatsız ediyor uyumaya korkuyorum sabah olduğu gibi olacak yine diye off yaaa ŞİŞTİİİİİİMMMMMM :çok üzgünüm:

evet Canım Biz buay Büyük Bi Gayretle Yine kendi çapımızda Denemelere Devam ettik :roflol: ama bakalım Adet 7 mayız Gibi Adet olmam lazım olursam Aşılama İçin

a.s.amin canım allah sabır versin ama bazen oluyo işte rahatlıyoruz yoksa iyice kötü oluruz dimi tatlım.[/QUOTE]

tabiki cnmbenım arasıra boyle ağlamazsak Olmazyaw .. ağlar ağlar susarız Bunlar Normal Kolay Bi Sınavdan Geçmiyoruz

ben 2 aşılamamdada menogon kullandım Onlarda bende geceleri Terleme ve kasıklarımda hafif şişilik Yapmıştı Hatta ben buay dinlenmedeyim ama Sanırım İlaçları 2ay üstüste kullandığımdan dolayı ilaçların etkisi hala Geçmedi Gariptirki kasıklarım hala Şişşş :uhm:

evet canım buay Dinlenmedeyim kendi çapımızda denemelere Yaptıkkkk :roflol: 7mayısda adet Olmam lazım Olursam aşılama İçin Kontrole Gidip ilaçlara başlicam ...Son aşılamam olcak ondan sora allah Kerimm..Derdi Verdi Rabbim Dermanımızıda verecek.. Düşünüyorumda Bu bebekler bizim İçin ne kıymetli Olur dimiii....aklımada hep onu kucağıma alışımın hayali Var..düşünmek bile Gözlerimi dolduruyor..:a015:

çıtırdak çerezlerrrrrr
nabersiniz bakimmm... bizim şirket dün tatildi tatlicadiarzu nete giremedim ama hep aklımdaydınız..Bazen Eşime diyorumki kızlar napıo acaba ne kızları Dio bende serbey,akdaş,darkinlife,papatya,derram ,ıtır,kayra vs. vs. diyorum iyimisin hayatım diyo bana :roflol: evde bilgisayarımız var ama zamansızlıkta bi türlü internet bağlatamadık.. enkısa zamanda Olcak inşallah :1rolleyes:

BREK BREK ÇITIRDAK SERBEYDEN ÇITIRDAK ZE NAAAANA VE BÜTÜN ÇITIRDAKLARA GÜNAYDIN HEPİNİZEEEE:dance:BEN YENİ UYANDIIIIIIM.ZE NANCIM İYİYİM CANIM SEN NASILSIN...HAVA BUGÜN BURDA SERİN VE KAPALI.BÖYLE HAVALARI SEVERİM YAZLA PEK ARAM YOKTUR.NEYSE KAHVALTI YAPICAM SONRA GÖRÜŞÜRZZZZZZZZZZZZZZZZZZnaniknanik

canım Senın evın hangi bolgedeki ? benım ev kağıthane iş çatalcada Şuan İşteyim ve çatalcada vuvv vuvvv rüzagar varr aynen bende sonbahar ve Kış İnsanıyım baylırım yazı sevmem kafamçokkarıştı
Afiyet Olsun sana...

merhaba arkadaşlar
dün çok kötüydüm ama karnımın şişi bugün birazcık indi ve bulantımda yok çok şükür :) doktor cumartesiye kadar yapacaksın dedi gonal_f leri biraz daha şişersem patlarmıyım acaba? :)

anadolu yakasındayım ben canım.burda da ruzgar var.karnımı doyurdum bu arada tv seyrediyorum birazdan kalkıp mutfağa giricem

merhaba arkadaşım.tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inş.

ay o iğneler benide öyle şişirmiştiki anlatamam sağdan sola dönemedim.ama patlamıyosun bunu söyleyimde rahatlasırnaşık şey sonu iyi olsunda katlanalım be canım....

tüp bebekte ilaçları ssk ile almak için rapor almak gerekiyor, devlet hastanesinden bu raporu almak için de 3 kez aşılama şartı var, rapor olunca ilaçlar 400 ytl rapor olmayıca 2.000 ytl + tedavi 2.500 her sefer için bu bilgilerim doğru mu arkadaşlar

Canım ben bu ay dinlenmedeyim heralde mayıs 25 gibi olacak allah nasip ederse tabi bakalım umut kapısı işte kayracım deneye deneye,kapıları çala çala bulacaz bebişimizi hiç merak etme öptümŞeniz

bebişkocum
oh be sen de benim gibi umut dolusun ben de hepiçimde hissediyorum :dance:
allah nasip ederse olacak
canım senin de az kalmış dinlen
kendine çok iyi baka.s.

honebaby cim
doktorun da dediyse şişlik oluyo diye endişelenme canım
biliyorum insan kendini rahatsız hissediyo
hamişliğe hazırlık gibi düşün inşallah aşılama tutar ve 9 ay o şişliği hissedeceksin inşallah:dance:

doktor kontrolundesin nihayetinde kötü bi durum olsa bişekilde Tedbir alırdı belki ilaç bunyene ağırgelmiş olabilir..allah çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verir inşallah

anadolu yakasındayım ben canım.burda da ruzgar var.karnımı doyurdum bu arada tv seyrediyorum birazdan kalkıp mutfağa giricem

ay anadolu yakasına bayılırım geçen pazar üsküdardaydık Süperdi..kızkulesine Karşı aşkımla oturduk.. Dün ben evdeydim yahu ne çok kadın Programı var tatlicadiarzu hiç canı sıkılmaz insanın walla zaman nasıl geçio belli olmuyo ama ben çalışmaya alışmışım evde buhran geçiriyorum..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…