- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.701
evet Canım Biz buay Büyük Bi Gayretle Yine kendi çapımızda Denemelere Devam ettik :roflol: ama bakalım Adet 7 mayız Gibi Adet olmam lazım olursam Aşılama İçin
hayırlısı inşallah canım belki 3. aşılamya gerek kalmaz:dance:
hakkımızda hayırlısı canım ümidimizi kaybetmiycez demiştin ya sen daha mikrosu var tüp bebişi var diye hep bi ümidimiz var a.s.
bebişkocum
oh be sen de benim gibi umut dolusun ben de hepiçimde hissediyorum :dance:
allah nasip ederse olacak
canım senin de az kalmış dinlen
kendine çok iyi baka.s.
tüp bebekte ilaçları ssk ile almak için rapor almak gerekiyor, devlet hastanesinden bu raporu almak için de 3 kez aşılama şartı var, rapor olunca ilaçlar 400 ytl rapor olmayıca 2.000 ytl + tedavi 2.500 her sefer için bu bilgilerim doğru mu arkadaşlar
Evet umut olmazsa hiç bişeyi başaramayız tatlım o yüzden hep köşede biraz umut bırakmak lazım olacak inanıyorum,biliyorum hiç merak etmeyelim bir gün bizde kocaman karınlı olacaz yaşasııınnnn...:teytey:
Dinleniyorum da kendi çabalarımızıda eksik etmiyorum bakarsın dinlenmedeyken geli verir misafir olurmu olur valla çok çalışalımmm dinlenmedeki kızlarrr iş başınaaa
evet canım buay Dinlenmedeyim kendi çapımızda denemelere Yaptıkkkk :roflol: 7mayısda adet Olmam lazım Olursam aşılama İçin Kontrole Gidip ilaçlara başlicam ...Son aşılamam olcak ondan sora allah Kerimm..Derdi Verdi Rabbim Dermanımızıda verecek.. Düşünüyorumda Bu bebekler bizim İçin ne kıymetli Olur dimiii....aklımada hep onu kucağıma alışımın hayali Var..düşünmek bile Gözlerimi dolduruyor..:a015:
Evet umut olmazsa hiç bişeyi başaramayız tatlım o yüzden hep köşede biraz umut bırakmak lazım olacak inanıyorum,biliyorum hiç merak etmeyelim bir gün bizde kocaman karınlı olacaz yaşasııınnnn...:teytey:
Dinleniyorum da kendi çabalarımızıda eksik etmiyorum bakarsın dinlenmedeyken geli verir misafir olurmu olur valla çok çalışalımmm dinlenmedeki kızlarrr iş başınaaa
Demiraycim cok tesekkur ederim. Bu ay da bunu denicem. Benim esimin sperm sayisi yuksek ama morfolojisi dusuk, umarim ona yarar.
çok geçmiş olsun benimde ilk aşılamada çok ağrım olmuştu ama seninki kadar değil kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanırım ikinci aşılamamda öyle bişey olmadı çok hafif ağrı oldu yani ilkinde öyle oldu diye hemen vazgeçme
doktorum bişey söylemedi mi?
o daha iyi açıklama yapabilir
kızlar cookk kötüyüm pazarttesi akşam 5 de aşılamam yapıldı aşılama esnasında canım acımadı ama tam spermı verdı bıraz yatıcaksın dedıgı anda aşırı bir agrım başladı biraz dayandım ama sonra bagırmaya başladım bacaklarım uyuştu agrıdan nabzım düştü doktorum mecburen agrı kesıcı ıgne yaptı ama 1 saat aşırı bir agrı cektım fenalık gecırdım alkol koklattılar agrı kesıcı ıgneden sonra bıraz agrım kesıldı 2 saat hastanede yattım sonra eve geldım ama kımıldıyamıyordum sadece düz şekilde yatabıldım saga sola dönemıyordum arkadaşlarım bendeydı gece fenalaştım yıne acıle gıttık bır sorun yok dedıler serum falan taktılar cok fazla ılac veremedıler sabaha kadar yattım orda eve geldım salı ve carşamba yıne hıc kımıldıyamadan yattım bugun bıraz daha ıyıyım kalktım oturabılıyorum tuvalete tek başıma gıdebılıyorum kusura bakmayın fala uzattım ama sizdede hiz böyle olan oldumu veya hıc duydunuzmu bu benım ılk aşılamam ama artık bıdaha yaptıramam
kızlar cookk kötüyüm pazarttesi akşam 5 de aşılamam yapıldı aşılama esnasında canım acımadı ama tam spermı verdı bıraz yatıcaksın dedıgı anda aşırı bir agrım başladı biraz dayandım ama sonra bagırmaya başladım bacaklarım uyuştu agrıdan nabzım düştü doktorum mecburen agrı kesıcı ıgne yaptı ama 1 saat aşırı bir agrı cektım fenalık gecırdım alkol koklattılar agrı kesıcı ıgneden sonra bıraz agrım kesıldı 2 saat hastanede yattım sonra eve geldım ama kımıldıyamıyordum sadece düz şekilde yatabıldım saga sola dönemıyordum arkadaşlarım bendeydı gece fenalaştım yıne acıle gıttık bır sorun yok dedıler serum falan taktılar cok fazla ılac veremedıler sabaha kadar yattım orda eve geldım salı ve carşamba yıne hıc kımıldıyamadan yattım bugun bıraz daha ıyıyım kalktım oturabılıyorum tuvalete tek başıma gıdebılıyorum kusura bakmayın fala uzattım ama sizdede hiz böyle olan oldumu veya hıc duydunuzmu bu benım ılk aşılamam ama artık bıdaha yaptıramam
Çok geçmiş olsun canım
bende haftaya aşılama yaptıracağım korktum şimdi :1shok:böyle bir durum yaşayan hiç duymamıştım inşallah düzelirsin biran önce inşallah benim başımada gelmez yaaaaa
bende dinlenmedeyiiiiiiiiiimallah oturanı sevmez arkadaşlar çalışın çalışın çalışın:roflol:
bebişko dediğin gibi ummadığımz anda gelicek bebklerimiz inşallah ama en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?