- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.881
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
oof canım yaa her ay aynı işkence.sende adet düzensizliği falan varmı.yoksa şükret bende bide pco dan dolayı o var.her ay gecikecekmi günüde mi olucak derken stres oluyorum.sakin ol canım.
bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama buraya bakıyorum işte.
çaya glin kızlarrrr
Aşılama ile hamile kalan var mı? Benim bildiğim başarı oranı çok düşük. Bu nedenle benim hiç ama hiç umudum yok.
kayracım test yapmaya gerek kalmadı.regl oldum hatta doktora gidip sevkimi bile aldım sabah 5 te yine yola çıkıcam.inşallah seninki pozitif olur.
artık umudumu tüp bebeğe bağladım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Günaydın kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende dün aşılama yolunda ilk adımımı attım ve ilk iğnem yapıldı.
çitirdak çerezim Zenaaaan Nasilsin Ve Diğer Arkadaşlar Herkese Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn Ben Yeni Uyandimda:))
Günaydın Citoşcumm nebilimya gerginim bugun nedense( 7mayıs regl gunum ya olcakmı olmıcakmı gerilmeye başladım yine...Sen nasılsın
canım hayırlı olsun
allah sağsalişm kucağına almayı nasip etsin
:çok üzgünüm:Zenann cım ya niye böle oluyoruz bende bugün kendimi bir garip hissediyorum offf ama sen böle yapma inşallah işler yolunda gidicek biraz sabretcez işte ben çalışmalara tam gaz devam ediyorum adetimin 14.günü habire adama fındık fıstık falan yediriyorum heralde oda sinirlerimi bozdu offf ağlıcammm yine galibaaaa:a015:
Kızlarrr yaaaa bişey sorcam :uhm:
ben iğnelerime başladım yaa hani evde kendi çalışmalarımıza devam edelim mi sizce dr. hiçbişi sölemedi, perşembe günüde kontrole gidicem kötü bi etkisi olmaz dimi
İĞNE OLURKEN İLİŞKİ OLSA BİLE Bİ SAKINCASI YOK BİLDİĞİM KADARI İLE DOKTORA BEN SORMUŞTUM SERBEST DEMİŞTİ..AMA AŞILAMA OLMADAN ONCE EŞİN 3GUN PERHİZLİ OLMALI ONA DİKKAT EDİN...!!
bu ay cok stres yapmıycam dedım ama sabırsılanmaya başladım ılk aşılamam ve cuma test yapıcam cok heyyecanlıyım
bu arada aşılamadan sonrakı kacıncı gün kan tahlılınde cıkıyor bırde aşılama yapıldıgı günü 1 diyemı sayıcaz bılgınız varmı bacılar
SAĞOL CNMCIM AŞILAMA ÖNCESİ 3 GÜN PERHİZİ DUYMUŞTUM DA, İĞNE OLMA SÜRECİNDEKİNE KAFAM TAKILDI HANİ BU ARADA ŞEŞ KAZA KENDİLİĞİNDEN OLURDA (NERDEEEEEEEEE) Bİ SAKINCASI OLUR DİYE, HANİ KONTROLDE SONUÇTA ALTTAN BAKILIYO YAA ONDANN?
AYY BEN BU SORULARLA TIRLATMADAN ŞU AŞILAMA SÜRECİNİ HAYIRLISIYLA GEÇİRSEM BAŞKA BİŞİ İSTEMİYOM :1no2:
Arkadaşlar ben bugün dr gittim. Eşim gerekli tahlilleri yaptırdı ancak sonuç pekiyi değil... Sonuçlara göre biz tüp bebeğe geçiyoruz. Ben kendimden korkuyordum doğrusu (daha önce geçirdiğim kist ameliyatlarından dolayı).. Karmakarışık duygular içindeyim.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum... Aileler de durumu bugün ögrendi (aşılamadan haberleri yoktu).. Şuan ben işteyim ama herkes bizde toplanmış detayları ögrenmek için beni bekliyor.. Akşama sorgu var anlayacağınız.. Perşembe günü gerekli evrakları dr teslim edeceğim... Umarım herşey yolunda gider... RABBİM SEN BİZE YARDIM ET !!!!!!
Aşılmanın olduğu gunun 1. gun diye sayacaksın umarım meleğin içindedir..
sagol canım ozaman cuma tam 12.gun oluyor umarım pozıtıf olur canım sendekı sorun neydı bende malesef pko var
BEBİŞKOM evet ya walla yedir içir insan eşine belli etmek istemiyor ama insanın içinde Fırtınalar kopuyor neden neden neden die hernekaar relax olcam desende yumrtlama gunlerini takip edince stres oluyor biz geçtiğim 2hafta baya çalıştıksırnaşık şey ama bakalım bende adetin 21.gunundeyim heralde Yumurtlama evrem geçmiştir die tahmin ediyorum.. sadece arara sağ ve sol kasığıma kasılma Gelip hemen gidio..ama senin tam onemli gunun 14.gun Sen devam Canım çalışmalara..napalım Canım tedbir bizden takdir Allahtan süprizzzzz ay sıktım Senıde bugun ii değilim sanırım
Aşşkkolsuuun çtırım hiç sıkarmısın sen beni biz burda birbirimizin sıkıntılarını paylaşıyoruz bidaaa duymiyiiiimm ayyyyyyyyyy evet bu gün depresyon günümüz ama geçecek tatlışkommm bugün tam çalışmam gereken gün akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmmsırnaşık şey
senin yumurtlama günün geçmiş şeker şimdi sıra beklemede hadi işşşşaaalllaaahhhh hamiş kalırız bu ayda aşılamaya gerek kalmazzz bi bakarsın olurrr kıssss ama olmazsada üzülmek yokkk tamammıı güzel şekerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?