- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.901
serbey merhaba
arkadas listeme eklemek için talep yolladım sana. forumda ferticenter da asılama yaptırdıgını okudum. hangi dr a gidiyorsun bende oraya gorusmeye gittim seninde fikirlerini alabilirmiyim ?
naniknanikTatlışkoooommmmmmm ben geldim hepinize hayırlıı günlerrrrr nasılsın çtırdak çerez?sırnaşık şey
selam canlar sekerler :asigim: naberler bebişkom zenan serbey kayra ben geldım :roflol: kızlar ya bende takmaya basladım bıle adetım mayıs 10 zenan ikimizde hemen hemen aynı gunler yumurtladık jeyyar jeyyar hadı bakalım gelsın bebişler cümlemıze inşaallah
selam canlar sekerler :asigim: naberler bebişkom zenan serbey kayra ben geldım :roflol: kızlar ya bende takmaya basladım bıle adetım mayıs 10 zenan ikimizde hemen hemen aynı gunler yumurtladık jeyyar jeyyar hadı bakalım gelsın bebişler cümlemıze inşaallah
merhaba canım.iyiyim çıtırdak çerez sen nasılsınlülülülülülü ay ben donuyoruuuuuuuuuuuum çok soğuk yaw
Aşşkkolsuuun çtırım hiç sıkarmısın sen beni biz burda birbirimizin sıkıntılarını paylaşıyoruz bidaaa duymiyiiiimm ayyyyyyyyyy evet bu gün depresyon günümüz ama geçecek tatlışkommm bugün tam çalışmam gereken gün akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmmsırnaşık şey
senin yumurtlama günün geçmiş şeker şimdi sıra beklemede hadi işşşşaaalllaaahhhh hamiş kalırız bu ayda aşılamaya gerek kalmazzz bi bakarsın olurrr kıssss ama olmazsada üzülmek yokkk tamammıı güzel şekerr
ayy evet bugün çok soğuk yaaa iyiyim tatlışkom valla uğraşıyoruz işte benim adetin 14.günü çalışmaya devaaam şekeriiimmm sende sakın stres yapma valla olumsuz etkiliyo biliyosun rahat ol ki bebiş tutunsunn öptüüümmmŞeniz
iyi çalışmalar canımcımsırnaşık şey elektrkler kesikti çalışamadım demeyn yazılı sözlü sınav yapçam ona göre.
herkese iyi akşamlar kızlar
Canım çok sevindim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Güne bu güzel haberle başlamak beni daha da çok umutlandırdı :teytey:darısı hepimizin başına inşallah (amin)
Canım yaa aşılamaylamı hamile kaldın:uhm:
teşekkürler canım allah sizede nasip etsin inşallah biran önce sizdende güzel haberler alırım.evet canım aşılamayla oldu canım ilk aşılamamdı.:teytey:
canım daha önce de tebrik ettim konu açmamışsın ama çok güzel bir haber yaa.TEBRİKLER
Tatlım inşallah allah bizede nasip eder offfffff olcek olcek ammmaaaa bizde bittikk yaniii öptümsırnaşık şey
Arkadaşlar ben bugün dr gittim. Eşim gerekli tahlilleri yaptırdı ancak sonuç pekiyi değil... Sonuçlara göre biz tüp bebeğe geçiyoruz. Ben kendimden korkuyordum doğrusu (daha önce geçirdiğim kist ameliyatlarından dolayı).. Karmakarışık duygular içindeyim.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum... Aileler de durumu bugün ögrendi (aşılamadan haberleri yoktu).. Şuan ben işteyim ama herkes bizde toplanmış detayları ögrenmek için beni bekliyor.. Akşama sorgu var anlayacağınız.. Perşembe günü gerekli evrakları dr teslim edeceğim... Umarım herşey yolunda gider... RABBİM SEN BİZE YARDIM ET !!!!!!
bebişkocum ben de sana mesj yazacaktım nerelerdesin diye
canım olacak olacak inşallah
anacımm bu bebişlerde çok nazlı çıktı
ben de beklemedeyim
bu hafta sonu regl olmazsam yırttık bakalım bekliyorum:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?