E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.921
EVET DERRAMCIM SENLE AYNI ZAMANLARDA YIMIRTLADIK sırnaşık şey BENDE 7MAYISTA REGL OLCAM ŞİMDİDEN GERİM GERİM GERİLDİM BAKALIM NELER OLCAK BUAY BAYA ÇALIŞTIK AMA ALLAH OL DERSE OLACAK :))selam şekercim.bende geçen nisan 11 de adet olmuştum ama her zaman gecikir.son adetim erken olmuştu 7 gün aşılamadan sanırım....yımırtladık yımırtladık artıkın geri dönüşü yok bu ayın
EVET DERRAMCIM SENLE AYNI ZAMANLARDA YIMIRTLADIK BENDE 7MAYISTA REGL OLCAM ŞİMDİDEN GERİM GERİM GERİLDİM BAKALIM NELER OLCAK BUAY BAYA ÇALIŞTIK AMA ALLAH OL DERSE OLACAK :))selam canlar sekerler :asigim: naberler bebişkom zenan serbey kayra ben geldım :roflol: kızlar ya bende takmaya basladım bıle adetım mayıs 10 zenan ikimizde hemen hemen aynı gunler yumurtladık jeyyar jeyyar hadı bakalım gelsın bebişler cümlemıze inşaallah
Kızlarrr günaydın hayırlı sabahlar olsun hepimize,
Yaaa iğnelerdenmidir nedir karnımda inanılmaz bi şişlik var, nolmal mi sizce?
Ay Inşallah Bende çok Gecikmeden Regl Olurum.glukofajla 4 5 Gün Gecikmelide Olsa Adet Oluyorum 2 Aydir.bu Bile Sevindirici.bu Ay Bakalim Kistlerden Dolayi Bir Gecikme Olmaz Inşallah..........................
Kızlarrr günaydın hayırlı sabahlar olsun hepimize,
Yaaa iğnelerdenmidir nedir karnımda inanılmaz bi şişlik var, nolmal mi sizce?
ay o şişliği ben ne çok çektim.normal sanırım canım.doktrum öyle demişti bana.içide sanki koca bi su topu vardısırnaşık şey
Günaydın kızlar. Ben de kendimi su topu gibi hissediyorum. Bugün giydiğim kıyafet resmen belimi sıkıyor. Nefes alamıyorum.
Canım cumartesi günü gideceğim doktora. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnemi olacağım.
kızlar hayırlı ve güzel haberle mutlu çıkın doktorlarınızdan......
Sağol cnmcım sağol Şeniz
yaa kızlar ortalama kaç gün vuruluyo bu iğneler, ve yumurtalar kaç tane olmalı çatlatma iğnesi yapılabilmesi için daha önceden yaptıran arkadaşlar tecrübelerini bizim gibi çaylaklarla paylaşırlarmı acep tatlicadiarzu
KIZLAR BEN BUAY DİNLEMEDEYDİM 3.AŞILAMAMI MAYISTA OLCAM KISMETSE AMA BUAY VÜCUDUMDA BİR AĞIRLIK VE GÖBEK KISMIMDA ŞİŞLİK VAR SANKİ CILGIT CILGIT SUVAR İÇİNDE ADETTEN BERİ BOYLE :bbo: 2AY ÜSTÜSTE OLDUĞUM İĞNELERİN ETKİSİ YENİMİ ÇIKYOR ACABA YOKSA KİLOMU ALDIMMMMMMMMMM AAAA EN SON 51 DİM ŞUAN Bİ TARTILSAM 55 OLMUŞUMDU KESİNNNNNNNN tatlicadiarzu
Bende yarın gidicem cnm bakalım neler olacak çok heyecanlıyım şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?