Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam şekercim.bende geçen nisan 11 de adet olmuştum ama her zaman gecikir.son adetim erken olmuştu 7 gün aşılamadan sanırım....yımırtladık yımırtladık artıkın geri dönüşü yok bu ayın
EVET DERRAMCIM SENLE AYNI ZAMANLARDA YIMIRTLADIK sırnaşık şey BENDE 7MAYISTA REGL OLCAM ŞİMDİDEN GERİM GERİM GERİLDİM BAKALIM NELER OLCAK BUAY BAYA ÇALIŞTIK AMA ALLAH OL DERSE OLACAK :))
ALLAHIM NE NAZLI BİZİMKİLER GELSİNLER ARTIKKKKKKKKKKKKKK

EVET DERRAMCIM SENLE AYNI ZAMANLARDA YIMIRTLADIK BENDE 7MAYISTA REGL OLCAM ŞİMDİDEN GERİM GERİM GERİLDİM BAKALIM NELER OLCAK BUAY BAYA ÇALIŞTIK AMA ALLAH OL DERSE OLACAK :))
ALLAHIM NE NAZLI BİZİMKİLER GELSİNLER ARTIKKKKKKKKKKKKKK

Ay Inşallah Bende çok Gecikmeden Regl Olurum.glukofajla 4 5 Gün Gecikmelide Olsa Adet Oluyorum 2 Aydir.bu Bile Sevindirici.bu Ay Bakalim Kistlerden Dolayi Bir Gecikme Olmaz Inşallah..........................

Kızlarrr günaydın hayırlı sabahlar olsun hepimize,
Yaaa iğnelerdenmidir nedir karnımda inanılmaz bi şişlik var, nolmal mi sizce?

Kızlarrr günaydın hayırlı sabahlar olsun hepimize,
Yaaa iğnelerdenmidir nedir karnımda inanılmaz bi şişlik var, nolmal mi sizce?

AMİN CANIM HEPİMİZE..ŞİŞLİK NORMAL CANIM İLAÇLAR YAPABİLİYOR ŞİŞLİK ÇOK AŞIRI DEĞİL AMA BİRAZ YAPIYOR FAZLALAŞIRSA DOKTORUN İLE Bİ GÖRÜŞ..

Ay Inşallah Bende çok Gecikmeden Regl Olurum.glukofajla 4 5 Gün Gecikmelide Olsa Adet Oluyorum 2 Aydir.bu Bile Sevindirici.bu Ay Bakalim Kistlerden Dolayi Bir Gecikme Olmaz Inşallah..........................

NORMALDE ADET OLAMIYORMUSUN CANIM SEN İLAÇSIZ

NORMALDE ADET OLAMIYORMUSUN CANIM SEN İLAÇSIZ[/QUOTE]

canım uzun zamanadır tedavideym zaten ve ilaçlarla günüde yada birkaç gün gecikmeli oluyorum.ama pko dan dolayı adet dzensiliğim var ilaç falan kullanmasam 2 3 haftaya uzuyo ara.ama dedim ya bu glukofaj işe yaramaya başladı.doktrum adetine düzene sokar dedi.

kızlar hayırlı ve güzel haberle mutlu çıkın doktorlarınızdan......

Sağol cnmcım sağol Şeniz
yaa kızlar ortalama kaç gün vuruluyo bu iğneler, ve yumurtalar kaç tane olmalı çatlatma iğnesi yapılabilmesi için daha önceden yaptıran arkadaşlar tecrübelerini bizim gibi çaylaklarla paylaşırlarmı acep tatlicadiarzu

KIZLAR BEN BUAY DİNLEMEDEYDİM 3.AŞILAMAMI MAYISTA OLCAM KISMETSE AMA BUAY VÜCUDUMDA BİR AĞIRLIK VE GÖBEK KISMIMDA ŞİŞLİK VAR SANKİ CILGIT CILGIT SUVAR İÇİNDE ADETTEN BERİ BOYLE :bbo: 2AY ÜSTÜSTE OLDUĞUM İĞNELERİN ETKİSİ YENİMİ ÇIKYOR ACABA YOKSA KİLOMU ALDIMMMMMMMMMM AAAA EN SON 51 DİM ŞUAN Bİ TARTILSAM 55 OLMUŞUMDU KESİNNNNNNNN tatlicadiarzu

ben tam 10 gün iğne yapmıştım.13. günde aşılama olmuştu.benim 10.günde 19 20 mm falandı yumoşlar erken büyüdüler.

yumurtanın kalitesi sayısından daha önemli canım.1 tane olsun kaliteli olsun.benim 4 tane olmuştu.çatlatma iğneside yumurtanın büyüklüğüne göre veriliyo canım 36 saat sonrada aşılama.sengözlerimebaksanab

zenancım kilon çok iyiymiş 51. ben 53 54 arası.ama bende de göbek vaaaaar nefret ediyorum.Çok üzgünüm çoook şişliktir o belki dediğin gibi iğnelerin etkisindesindir halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…