Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serbeyyyyy sana yazmaya calısıyorum ozelden ama ark listemde olmadgından yazamıyroum. forumda ferticenter da asılama oldugunu okudum orası hakıknad bilgi almak istiyorum bende gorusmeye gittim ama sen beni duymuyorsunnnn ((((((((

İnşaallah güzel haberler alırsın doktorundan canım benim.Bu arada çatlatma iğnesi kalçadan mı vuruluyor yoksa göbekten mi?

Canım yaa kalçadan vuruluyoımuş ve onu kendin yapamıyomuşsun.
Sen hangi ilacı kullanıyosun gonal-f mi?
Çatlatma iğneni aldın mı? (prengly)

zenancım kilon çok iyiymiş 51. ben 53 54 arası.ama bende de göbek vaaaaar nefret ediyorum.Çok üzgünüm çoook şişliktir o belki dediğin gibi iğnelerin etkisindesindir halen

ya evet olabilir normale bende göbek möbek yoktu iğnelerden sora boyle bi şişlik farkettim sonuçta Bu iğnelr hormonsal ilaçlar değilmi belkide Kilo alıyoruz ( l:bbo:

İnşaallah güzel haberler alırsın doktorundan canım benim.Bu arada çatlatma iğnesi kalçadan mı vuruluyor yoksa göbekten mi?

çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyorrr biraz 7yakıo okadarr laelaelaelaelae korkma AlinciM

Canım yaa kalçadan vuruluyoımuş ve onu kendin yapamıyomuşsun.
Sen hangi ilacı kullanıyosun gonal-f mi?
Çatlatma iğneni aldın mı? (prengly)

çatlatma iğnesini klinikler yada dispanserler vuruyor ve reçeten olmadan kesinlikle iğneni yapmazlar reçeten yanında Olsun mutlaka...
genelde 5.000 lik 2 paket vurduruyor Doktorlar Toplam 10.000mg iğne oluyorsun
Eczanelerde kesinlik bu iğneyi Vurmuyor Canım Hiç giidip Sorma Bile sengözlerimebaksanab

ben catlatma ignesini iki kere ayrı iki eczanede vuruldum hemde ayakta yer yoktu yatacak falan vurulmuyor diye birsey yok sanıyorum bu durumda ama recete istiyorlar tabiki

10.000mg mıııı ohaaa dicem beeee kafamçokkarıştı
ee nasıl olcak ki şimdi kafam karıştı, ben üni hastanesinde tedavi olduğum için heyet raporunun karşıladığı kadarıyla toplam 1500lük gonal-f, 2 kutuda pregnly (1 kutunun içinde 2 tane şişe var) verdiler. Benim aldığım ilaçlar 2 aşılamalık kadar 2 kutu birden pregnyl yi vururlarsa şayetki ilk aşılamam tutmassa ikincisinde iğnelerim olduğu halde (gonal-f) çatlatma iğnemi (pregnly) tek başına alabilecek miyim ki:bbo:
ayyy ne zor işler yaa, erkek olmak varmış git sadece sperm ver ohhhhKötü Kazen

slm arkadaşlar bende 3 gün önce ilk aşılamamı oldum doktor progestan verdi adetin bi kaç gün geciksin öle gel dedi bende adet düzensizliği var acaba bu ilaç adet olmayıda saglıyomu bileniniz varmı

CANIM ÖZELDEN Mİ YAZIYOSUN.NASIL BAKICAM SANA NASL YAZICAM Kİ ÇÖZEMEDİM.SANA GEÇEN YAZDIM CANIM CEVAP OKUMADIN MI.SENİ DUYUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMlaelaelaelaelae

ay allahım çok sukur:)) seni online goruyorum yazıyorum ama ses gelmiyor. kontrol panelinden sohbet yada ozel mesajlasma seceneğini acman gerek profiline girebiliyorum arkadaslık istegimi onaylamıssın ama yazılamıyor senin profiline. neyse burda bulmusken hemen sorayım ferticenter da hangi dr kontrolundesin memnunmusun ne dusunuyorsun ?

Bana menogon 75 verdi doktorum. Çatlatma ignesi de ovitrille isimli bir iğne verdi.

A CANIM BENDE İKİ AŞILAMAM BOYUNCA MENEGON 75 KULLANDIM..1KUTUDA 5 TANE VAR 1SU 1TOZ OLARAK VURULUYOR BANA 7TANE ANCAK YETİYOR ...AMA ÇATLATMA İĞNESİ PREGNLY VERDİ 5.000LİKTEN 2PAKET MAYISTADA 3.AŞILAMAMI OLCAM KISMETSE
BENIM DOKTOR MENEGON DAHA ETKİLİ DİYOR AMA BİLEMİYORUM..jeyyar

kayracım müjdeli haberi senden bekliyoruz
inşallah tutunmuştur bebişin
dualarım seninle canım

demiraycım
sağol canım biliyorum inan benimde dualarım sizlerle
inşalah canım da ben de çok ümitli değilim
kasık ağrılarım başladı sanki regl olacakmışım gibi
hayırlısı diyorum artık canım
sen ne yaptın canım gittin mi doktora

Bende aynı şekilde oluyorum iğnelerimi. Cumartesi sabah doktora gideceğim yumurtlar yeterli olgunlukta ise çatlatma iğnesi olacağım. Ama cumartesi günü doktora gittiğimde sadece 5 tane iğne vurulmuş olacağım. Herhalde yeterli olmaz.İnşaallah 3. aşılamaya gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın.

inşallah Canım kendimiz Denedik buay ama bakalım işte ...
bünyeden bünyeye Değişir Canım bakarsın 5yeterli olur ben ilk aşılmamda 6 ikincide 7 adet iğne kullanmıştım inşallah aşılaman tutar .Bol Şanss

merhaba eylul
profil sayfana fahrettin beyle ilgili goruslermi yazdım canım ordan bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…