- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.941
İnşaallah güzel haberler alırsın doktorundan canım benim.Bu arada çatlatma iğnesi kalçadan mı vuruluyor yoksa göbekten mi?
zenancım kilon çok iyiymiş 51. ben 53 54 arası.ama bende de göbek vaaaaar nefret ediyorum.Çok üzgünüm çoook şişliktir o belki dediğin gibi iğnelerin etkisindesindir halen
İnşaallah güzel haberler alırsın doktorundan canım benim.Bu arada çatlatma iğnesi kalçadan mı vuruluyor yoksa göbekten mi?
Canım yaa kalçadan vuruluyoımuş ve onu kendin yapamıyomuşsun.
Sen hangi ilacı kullanıyosun gonal-f mi?
Çatlatma iğneni aldın mı? (prengly)
çatlatma iğnesini klinikler yada dispanserler vuruyor ve reçeten olmadan kesinlikle iğneni yapmazlar reçeten yanında Olsun mutlaka...
genelde 5.000 lik 2 paket vurduruyor Doktorlar Toplam 10.000mg iğne oluyorsun
Eczanelerde kesinlik bu iğneyi Vurmuyor Canım Hiç giidip Sorma Bile sengözlerimebaksanab
canım pregnly devlet karsılamasa bile çok pahalı bir ilac değil 20 ytl kusur birseydi
serbeyyyyy sana yazmaya calısıyorum ozelden ama ark listemde olmadgından yazamıyroum. forumda ferticenter da asılama oldugunu okudum orası hakıknad bilgi almak istiyorum bende gorusmeye gittim ama sen beni duymuyorsunnnn((((((((
Canım yaa kalçadan vuruluyoımuş ve onu kendin yapamıyomuşsun.
Sen hangi ilacı kullanıyosun gonal-f mi?
Çatlatma iğneni aldın mı? (prengly)
Bana menogon 75 verdi doktorum. Çatlatma ignesi de ovitrille isimli bir iğne
verdi.
Bana menogon 75 verdi doktorum. Çatlatma ignesi de ovitrille isimli bir iğne verdi.
kayracım müjdeli haberi senden bekliyoruz
inşallah tutunmuştur bebişin
dualarım seninle canım
A CANIM BENDE İKİ AŞILAMAM BOYUNCA MENEGON 75 KULLANDIM..1KUTUDA 5 TANE VAR 1SU 1TOZ OLARAK VURULUYOR BANA 7TANE ANCAK YETİYOR ...AMA ÇATLATMA İĞNESİ PREGNLY VERDİ 5.000LİKTEN 2PAKET MAYISTADA 3.AŞILAMAMI OLCAM KISMETSE
BENIM DOKTOR MENEGON DAHA ETKİLİ DİYOR AMA BİLEMİYORUM..jeyyar
Hmmmm seninki farklıymışCADIARZU
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :enbuyukkk:
Bende aynı şekilde oluyorum iğnelerimi. Cumartesi sabah doktora gideceğim yumurtlar yeterli olgunlukta ise çatlatma iğnesi olacağım. Ama cumartesi günü doktora gittiğimde sadece 5 tane iğne vurulmuş olacağım. Herhalde yeterli olmaz.İnşaallah 3. aşılamaya gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın.
esrako sana bişey sormak istiyorum aslında bu siteye birazda senin sayende üye oldum bende bölge hastanesine gittim ve normalde doktorum merve hanım fakat o hamile ve hekim değiştirmem gerek bende 5.5 aylık hamileyim sende fahrettin beye gitmişsin sanırım eğer memnunsan bana tavsiye edebiliyorsan bende ona kaymayı düşünüyorum ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?