- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.061
selam canlar nasılsınız zenan kayra moralınızmı bozuk sekerler bozmayın bakıyım morallerı allahımın ıznıyle basarıcaz sonunda bizde a.s.
senın ne gibi bi sorunun yada gelişmemi var raporda nalat bekim meraklandımmmmm jeyyar çatlatma benı hadii
Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaainşallah sonu da güzel olur...
benimde yarın 2. aşılamam yapılacak şimdiden heyecanlıyım sanki bu sefer tutacakmış gibi hisediyorum geçen aşılamada 2 yumurtam vardı bu sefer 3 yumurtam var bu sabah doktor kontrol etti akşama çatlarlar yarın sabahtan aşılamayı yaparız dedi inşalah umutlarım boş çıkmaz
günışı cım
canım benim ya çok sağol tatlım a.s.
sizlerin sayesinde:1hug:
iyiyim iyiyim tatlım ben
işte bekliyorum test yapmıyorum niye yapmıyorum onuda bilmiyorum ama 2 gün içinde belli olucak regl olucam mı olmuyacağım mı onu bekliyorum:1shok:
derram cım sağol tatlım
ben iyiyim şöyle bi silkindimkafamçokkarıştı
tabi silkinmem de sizler sayesinde kendime geldim
inşallah hayırlısıyla olacak hepimizin inşallah
Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaainşallah sonu da güzel olur...
herkese günaydın çıtırdak çerezleeeeeeer
güzel bir haftasonu diliyorum hepinize...bugün keyifler nasıllll
Merhaba kızlar ben doktordan geldim ama maalesef yumurta gelişmediği için aşılama iptal oldu. Çikolata kisti nedeniyle yumurta gelişmemiş. Regl olduktan sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullanacağım. Çok canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti.
senın ne gibi bi sorunun yada gelişmemi var raporda nalat bekim meraklandımmmmm jeyyar çatlatma benı hadii
günışığıcım
canım tedavin hayırlı olsun canım
allah hayırlısıyla hamişlik versin
işin hep rast gider inşallah sonuç da çok güzel olur inşallah tatlım
yeni eve taşınmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam
yeni bir ev........yeni bebiş.....
Kayracım Allah gönlüne göre versin... ALLAHIM İnşallah güzel sonuç alırız!!!!!!!!!!!!!!!!!... Banada diğer arkadaşlarımıza da ne güzel moral olursun tatlımm yaa ... Gerçi sen hep moral veriyor ve pozitif düşüncelere yönlendiriyorsun bizleri... Şeniz
a.s.saol canımcımm sizinde günleriniz güzel geçsin işşalllaahhhh...valla ben memlekete gidiyorummm yani balıkesire acık geziyim orda pazartesi görüşürüz artık sizi çokk öpüyorum kızlarrrrrŞeniz
EVET ŞEKERLER SABIR EDİP BAŞARICAZ ALLAHIN İZNİYLE BURDAKİ DAYANIŞMA OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ EVELALLAH GÜZEL ÇITIRRLAARRRsırnaşık şey
Merhaba kızlar ben doktordan geldim ama maalesef yumurta gelişmediği için aşılama iptal oldu. Çikolata kisti nedeniyle yumurta gelişmemiş. Regl olduktan sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullanacağım. Çok canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti.
günışığı cım
tatlım sağol tatlım 2. aşılam olmadı benim bugün regl oldum
çok kötü değilim sanki olmadı diyordum ya
tutunamamış bebişim bu sefer
inşallahgelecek sefere ben onu sabırla bekliyorum
İnşallah tuttuğunu da böyle hissedersin canım.ama o zaman böyle sakin değil havalarda görürüz inşallah seni.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?