Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ALiN <<<<<<<<<<<<<<<<<<

Çikolata kisti için ilaç kullanmadan önce adetinin gelmesini bekle mutlaka.

Bana da doktor çikolata kisti için ilaç verecekti.Eşim akıllı davranıp ya gebelik varsa diye sormasaydı.O kistin bazı hamileliklerde oluşan bebeği besleyen bir kist olduğunu farketmeyip,ilaç kullanacaktım ve belki bebeğimi yokedecektim.

Aman kızlar kist için ilaç kullanacağınızda bir sonraki adetinizi mutlaka bekleyinnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

CANIM BENİM ÜZÜLME YA HAYIRLISI İŞTE NE YAPALIM. inşallah gelecek sefere tutunur bebişin seni bırakmaz

canım şimdi gördüm çok üzüldüm.inşallah 3.de tutturcaz.
bu defa bende ümitlenmedim ama ne kadarda olsa insan acaba tutmuşmudur diye düşünüyor.bu günlerde geçecek ve biz bebişlerimize kavuşucaz inşallah.......

Canım çok üzüldüm..senağlama Söyleycek bir şey bulamıyorum ki.. Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım... Sen nasılsın ??? Şu an için önemli olan senin iyi olman, güçlü olman... Çok zor biliyorum ama Rabbim zamanı gelince bizide güldürecek... Biz güçlü olup elimizden gelen herşeyi yapacağız, gerekli çabayı göstereceğiz ve umudumuzu kaybetmeden dua edeceğiz ki Allah da bizleri sevindirsin... :1hug:

Canım ne olur üzülme.. Senin sağlık durumun şu an daha önemlii... Sen sağlıklı olasın ki sağlıklı bebekler dünyaya getirebilesin ve onlara iyi bakabilesin.... Moralini hiç bozma inanıyorum ki kistlerden de en kısa zamanda kurtulacaksın... :1hug:

maaşallah, allah tamamına erdirsin. ben bugün çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah aşılamam var. heyecanlıyım biraz. dualarınıza ihtiyacım var.
[/QUOTE]

Canım aşılaman şimdiden hayırlı olsun!!!! Bol şanslar olsun... Dualarımız seninle!!!!! RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin.... Güzel haberlerini alırız İNŞALAHHH!!!

demiraycım aynen yazdığın gibi canım insan hissediyor sanki ben de tutmadı gibi diyordum
hayırlısı canım bakalım pazartesi doktora gidicem
kist falan yoksa başlarım tekrar tedaviye
hepimizn hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah bebişlerimize kavuşucaz inşallah

günışığı sağol tatlım
iyiyim aslında sanki tutmadı gibi hissetmiştim
evet tatlım güçlü olucaz
ümidimi zaten hiç kaybetmiyorum
inşallah bizde bebişlerimize kavuşucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…