Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

CANIM KUŞUUUM ÇOK ÜZÜLDÜM AMA HAZIRLIKLIYDIK DİMİ ÇITIRIMM HİÇ KAFANA TAKMA DEDİĞİN GİBİ ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ BEBİŞLERİMİZE HADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM UMARIM BU SEFER SENİ YAKALAR GÜZEL MELEĞİN HEP DUA EDİCEM ÖPTÜM TATLIŞKOMa.s.

benimde aşılamamın 7. günü bende senin gibi bir değişiklik hissetmiyorum yarın pregnly 1500 igne olacağım doktorum varsa tutunmasına yardımcı olur dedi 14 veya 15 test yapacağım senin ne zaman belli olacak

valla 15 gün sonra dedi yani 18 mayısa denk geliyor ama o kadar beklermiyim bilemiyorum.

ama benim maksadım moral bozmak degil ama aşılamadan hmile olanı hiç duymadım varsada çokı nadir doktorum bana zaman kaybı oldugunu söyledi aşılamanın ben de onun yalancısıyım

zaten büyük bi oran diil. yani aşılama normal ilişkinin üzerine %8-10 arası oran ekliyor. sebepsiz kısırlık yaşayan çiftlerde daha çok tavsiye ediliyor herhalde. ben denemeden tüpe geçmek istemedim. doktorumda olumlu yada olumsuz bir fikir beyan etmedi.
kk da benim bildiğim bayağı kişi var. ddm var mesela ilk aşılamada ikizlere hamile. eski arkadaşlar daha iyi bilirler.:enbuyukkk:

nur nasılsın hiç belirtim yok demişsin benim adet ağrısısana benzer bir ağrım var alt karın bölgemde akıntıda var ama o herhalde jelden kaynaklanıyor ben de senin gibi 18 mayıs adet günüm 19 u da test günüm ama bayram olduğu için pazartesi cuma günü yapsak testi acaba belli olur mu yani 12.günü.beklemek çok zor ya zaman hiç geçmiyor

canım jelle ilgili hiç bilgim yok bana vermedi zaten. ağrın iyi bir şeye alamettir inşaallah.ben herhalde bi idrar testi yaparım. 12. gün yaparım. bilmiyorumki kanda 10. gün çıkan arkadaşlar var. sabırlı olup beklemek daha iyi ama... idrarda çıkar mı acaba 12. gün .

canım hakkında herşeyin hayrlısı olsun lütfen stres yapma şansın bol olsun arkadaşım.

elalııııı canım bende kabız olmuştum aşılamadan sonra ve kayısı kompostası yapıp içmiştm.sende sakın stres yapma herşeyi biraz rahat ol.

aşılama yaptıran ve snuç bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu sonlanır tedvilerniz..

bebişkoooooooo unutumuyuz seni hiç canım.nasılsın

zenan bende regly oldum canım :roflol: çokta dınlenmemek lazım bebişkom sen napıyosun bakıyım ben adet 3, günü gidicem yumurta takıbı yapılacak asılama olmıycam daha ara verınce daha cok yıprandıgımı hissettim o yuzden bır umut bende tedavıme gerı dönüyorum :dance:

derram aşılama yaptırmıycam demişsin normal yolla mı hamile kalmayı deniyceksin iğne yada ilaçla.biz uzun bi süre dinlenme kararı aldık kışa kadar inşallah.

arkadaşlar yarın saat 16 da ilk aşılamam yapılacak.bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 1,5 yıldır bekliyoruz.bugun çatlatma iğnem yapıldı yarında aşılamam olacak inşallah.ama bana yumurta uyarıcı ilç kullanılmadı.kendiliğinden gelişti.sonra iğne yapıldı.hiçbir sorunu olmayıpta ilk aşılaması tutanlar buraya yazınki bizim için bir ümit olsun

merhaba pa pat ya allah yardımcın olsun bol şanslar.inşallah aşılamadan pozitif sonuç alırsın.ne güzel ilaçsz yumurtan oluyo ve büyüyo maşallah diyeyim.bende pko var zorla büyütüyoruz yumoşları.

sevgiler..

merhaba arkadaşlar
foruma bir göz gezdirdim ve birkaç sorum olacak.benim tek yumurtalığımda çikoluta kisti var.6 ay denedik gebe kalamadım.üstüne diğer yumurtalığımda basit kist çıktı allahtan geşmiş.sonra bu stresi kaldıramadım bebek çalışmasından vazgeçtim ve doğumkontrol hapına başladım.şimdide eşim çok ısrarlı. bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum(memleket nede olsa)
KAYRAbende ankaraya gelip bir tedavi olmayı ve olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum sen hangi dr ya da kliniğe gidiyorsun?.nur krp hakan şatıroğluna mı gidiyorsun?timur gürgan hakkında bilginiz var mı?
birde arkadaşlar ben şuan yasmin kullanıyorum adetin kaçıncı günü dr a gitmeliyim.ona göre ilacı bırakmalıyım

Son düzenleme:

canım ben o doktoru bıraktım, bi daha semtine uğramam. hrs ankara hastanesinde tarık bey' in hastasıyım şu anda. bayağı bi araştırdık hakan beyle ilgili hiç iyi bişey tıp çevresinde duymadım. bizim için ankarada bi doktor araştırdı. tarık beyin adı geldi ve ona başladık devletle anlaşması yok daha. bu ay olacak diyorlar ama bilemiyorum.

arkaşlar ben ayşe yeni katıldım bende aşılama yaptırdım 7.gunu yaptıranların yasadıgı degışikler varmı mesala karın arısı gibi bel agrısı ve en yakın zamanda test yapılıyo yazarsanız sevinirim

canım ben aslında yaptıracamda doktorum ıkı ay daha yumurta takıbı yapalım dedı yanı klomen ve pergly ıgnesı eşimde klomen kullanıyo hayırlısı bakalım allahım cabalarımızı boşa cıkarmasınn

arkaşlar ben ayşe yeni katıldım bende aşılama yaptırdım 7.gunu yaptıranların yasadıgı degışikler varmı mesala karın arısı gibi bel agrısı ve en yakın zamanda test yapılıyo yazarsanız sevinirim

hoşgeldin canım ben de 2. aşılamamı olalı 5 gün oldu bende de ağrı var sol kasığımda ama ilaçlar yapıyor da olabilir aşılaman hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız test aşılamadan 14 gün yapılıyor kanda beta hcg ye bakıyolar stress yapma gerçi yapma diyorum ama beklemesi çok zor biliyorum ben de çok heyecanlıyım görüşmek üzere

ALLah tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eylesin arkadaşım hepimizin yardımcısı olsun Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…