- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.341
KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL
benimde aşılamamın 7. günü bende senin gibi bir değişiklik hissetmiyorum yarın pregnly 1500 igne olacağım doktorum varsa tutunmasına yardımcı olur dedi 14 veya 15 test yapacağım senin ne zaman belli olacak
ama benim maksadım moral bozmak degil ama aşılamadan hmile olanı hiç duymadım varsada çokı nadir doktorum bana zaman kaybı oldugunu söyledi aşılamanın ben de onun yalancısıyım
zaten büyük bi oran diil. yani aşılama normal ilişkinin üzerine %8-10 arası oran ekliyor. sebepsiz kısırlık yaşayan çiftlerde daha çok tavsiye ediliyor herhalde. ben denemeden tüpe geçmek istemedim. doktorumda olumlu yada olumsuz bir fikir beyan etmedi.
kk da benim bildiğim bayağı kişi var. ddm var mesela ilk aşılamada ikizlere hamile. eski arkadaşlar daha iyi bilirler.:enbuyukkk:
nur nasılsın hiç belirtim yok demişsin benim adet ağrısısana benzer bir ağrım var alt karın bölgemde akıntıda var ama o herhalde jelden kaynaklanıyor ben de senin gibi 18 mayıs adet günüm 19 u da test günüm ama bayram olduğu için pazartesi cuma günü yapsak testi acaba belli olur mu yani 12.günü.beklemek çok zor ya zaman hiç geçmiyor
KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL
zenan bende regly oldum canım :roflol: çokta dınlenmemek lazım bebişkom sen napıyosun bakıyım ben adet 3, günü gidicem yumurta takıbı yapılacak asılama olmıycam daha ara verınce daha cok yıprandıgımı hissettim o yuzden bır umut bende tedavıme gerı dönüyorum :dance:
merhaba arkadaşlar
foruma bir göz gezdirdim ve birkaç sorum olacak.benim tek yumurtalığımda çikoluta kisti var.6 ay denedik gebe kalamadım.üstüne diğer yumurtalığımda basit kist çıktı allahtan geşmiş.sonra bu stresi kaldıramadım bebek çalışmasından vazgeçtim ve doğumkontrol hapına başladım.şimdide eşim çok ısrarlı. bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum(memleket nede olsa)
KAYRAbende ankaraya gelip bir tedavi olmayı ve olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum sen hangi dr ya da kliniğe gidiyorsun?.nur krp hakan şatıroğluna mı gidiyorsun?timur gürgan hakkında bilginiz var mı?
birde arkadaşlar ben şuan yasmin kullanıyorum adetin kaçıncı günü dr a gitmeliyim.ona göre ilacı bırakmalıyım
arkaşlar ben ayşe yeni katıldım bende aşılama yaptırdım 7.gunu yaptıranların yasadıgı degışikler varmı mesala karın arısı gibi bel agrısı ve en yakın zamanda test yapılıyo yazarsanız sevinirim
ALLah tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eylesin arkadaşım hepimizin yardımcısı olsun Allaharkadaşlar yarın saat 16 da ilk aşılamam yapılacak.bende ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen 1,5 yıldır bekliyoruz.bugun çatlatma iğnem yapıldı yarında aşılamam olacak inşallah.ama bana yumurta uyarıcı ilç kullanılmadı.kendiliğinden gelişti.sonra iğne yapıldı.hiçbir sorunu olmayıpta ilk aşılaması tutanlar buraya yazınki bizim için bir ümit olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?