Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Azkalmış Sonuca :) hadi bakalım tamda 6-8 gunlerde sızlaman Olmuş allahımmm belkide tutmuştur :))

Evet çok az kaldı,şuracıkta pazartesi belli olur.Ben başta kesinlikle boş dedim.Çünkü anlatmıştım.Bir sürü değişiklikler oldu yaptırmaya giderken.Pregnylden 3 gün sonra yapıldı.Ne bileyim ben kesinlikle umutsuzdum.Hatta eşime dedim boşu boşuna gittik yaptırdık.Ama o sızılardan sonra acayıp umutlandım.
Ama ze nannn hiç zaman geçmiyor yaaaa.Saatler geçmiyor günleri boş ver.Birde sizler olmasanız insan tam kafayı yer belirsizlikten.

Canım yaaa çok teşekkür ederim walla rahatladım birazz, iyiki varsınız canlarım :1hug:
Bende de karın ve bel ağrısı var gibi anlamıyorum walla:1no2:

aaa bilirim 2 aşılama Geçirdim bende Cnm zaman hiç geçmiyor her sızı yeni umut oluyor acab tuttundunmu bebişim diyorsun içiten içten :asigim:.. geçenay dinlenmedeydim buayda 3.aşılamam Olcak ama ben iice alıştım laelaelaelaelae ama Buson aşılamam ya inan bu bana Belki çoçok daha zor gelecek olmazsa ... en çok ilk aşılamam tutmayınca ağlamıştım ama sanırım bu ondan daha çok koyacak...şans Dile Bana bugun kontrolum var Adetimin 2.gunun deyim..gidim bakim kontrolde kötü bişe çıkmaz inşallah ilaçlarıma başlarım a.s

MÜJDELER VER

Bir sabah uyanıp da
Bakarım belki olursun yanımda
Dokunur gururuma
Beklerim seni bu evin anısına

Yeter yeter geçer

Söyle bana nedir bu tafra
Sebepsiz hiç kaldım yasta
Söz ver bana üzme beni
Kırma beni yormam seni

Hayırsızım ah hayırsızım
Sensiz inan çok yalnızım
Hata değil benim yazgım
Düzelmiyor sevmen lazım

Hadi gel müjdeler ver
Gözlerimdeki yaşı sil yeter
Tut tut ellerimi
Sarıl bana şımarık sevgilim

Hadi gel üzmeden gel
Ağlıyor kalbim sev yeter
Sev inan geçer
Zordu yordu bu acı günler

kızalar bu parçayı hepiniz bilirsiniz ama bizlere sözleri nekadar uygun değilmi..
hepinize armağanım olsun :asigim:[/
COLOR]

Yok canım kanlı bi akıntı diğildi, bölee meni gibi akıntıydı ondan telaşlandım :bbo:

HE O OLUR HAYATIM AŞILAMA YUMURTLAMA GUNLERİNDE OLUYOR YA O AKINTI YUMURTALARLA İLGİLİ HATTA OLMASI DAHA İİ BİLİYORMUSUN YUMURTLADIĞINI GOSTERİYOR SEN EŞİNLE İLİŞKİYEDE GİR HE BOŞ GEÇME BAK ...

ayy zenan içim tuhaf oldu yazdıklarını okuyunca erkekler genelde pek aglamaz bilirsiniz (
allah en kısa zamanda bebeginize kavusturur umarım

elalı hayırlı olsun senin asılamada insalllahhhhh tutarr

mübarek cuma vakti Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ağlama seslerinden uykusuz kalalım inşaallah. zenancım pozitif bi insansın sen. pozitif gitsin herşeyin inşaallah.a.s.

benim de aşılamada beşinci günüm ne hissettiğimi bilmiyorum. ağrı sancı akıntı hiç bişi yok. takipte etmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. polyannacılık oynuyor olabilirim. negatif sonucu görünce gerçek ben ortaya çıkar mı bilmem. ama gerçekten hissiz gibiyim arkadaşlar.

benimde aşılamamın 7. günü bende senin gibi bir değişiklik hissetmiyorum yarın pregnly 1500 igne olacağım doktorum varsa tutunmasına yardımcı olur dedi 14 veya 15 test yapacağım senin ne zaman belli olacak

ayy zenan içim tuhaf oldu yazdıklarını okuyunca erkekler genelde pek aglamaz bilirsiniz (
allah en kısa zamanda bebeginize kavusturur umarım

elalı hayırlı olsun senin asılamada insalllahhhhh tutarr

evet cnm erkekler pek ağlamaz ama eşim bu bebeği çok istiyor ogundern sonra kendini Zorda olsa toparladı sana destek olmam lazım dedi bana ve ogunden beri okadar soğuk kanlıki anlatamam 2.aşılamada tutmayınca Olsun şans 3de dedi ama bakalım sanırım bu son aşılamada Olmazsa ikimizede çok koyacak ...
mübarek cuma vakti Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ağlama seslerinden uykusuz kalalım inşaallah. zenancım pozitif bi insansın sen. pozitif gitsin herşeyin inşaallah.a.s.

inşallah hayatım Çok Saol..pozitif olmak zorundayım Negatif Olunca herşey daha kötü gidiyor..ben negatif olunca eşimde çok etkileniyor oda çok üzülüyor ve biliyorsun erkekler stres ve üzüntü yapınca direk spermlere zarar veriyor o yüzden elimden geldiğince güleç olmaya çalışıyorum.. boyle işte laelaelaelaelae

benimde aşılamamın 7. günü bende senin gibi bir değişiklik hissetmiyorum yarın pregnly 1500 igne olacağım doktorum varsa tutunmasına yardımcı olur dedi 14 veya 15 test yapacağım senin ne zaman belli olacak

:teytey: inşallah aşılamalarınız tutar kızlarrrrrrrrr jeyyar

ama benim maksadım moral bozmak degil ama aşılamadan hmile olanı hiç duymadım varsada çokı nadir doktorum bana zaman kaybı oldugunu söyledi aşılamanın ben de onun yalancısıyım

zenan cım tatlımmmmm
üzülecek sıkılacak bi durum yok tatlım inşallah gelecek sefer regl olmazsın
güzel sonuçlar alırız
şimdi sen 3. aşılamaya odaklan
inşallah arka arkaya güzel haberler veriririz :dance:

aşılaman hayırlı olsun elalıcım...
inşallah çooookkkkk güzel sonuçlar alırsınnnnna.s.[/
COLOR]

hepimizin hakkında hayırlısı inşallah adet olmazsın
bizleri uğraştırıyo bu bebişler inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…