- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.321
Azkalmış Sonuca :) hadi bakalım tamda 6-8 gunlerde sızlaman Olmuş allahımmm belkide tutmuştur :))
Aaaa saçmalama.Bir kere tutan aşılama öyle hemen rahime inmiyor.36 saat sonra ancak 2 hücre oluyor.3-4. gün 8 hücrelik oluyor.Ve ancak 6. gün rahime inip tutunuyor rahim zeminine.O yüzden akıntı hiç bir şey demek değil.Hemen öyle karamsarlığa kapılma.Bende tam 6-8. günler karnımın alt kısmı sızladı.Ne düşüneceğimi bilemiyorm,sabırla bekleyeceğim.Allahtan benim adetime şurda 3 gün kaldı.
Hadi kendi kendini üzme ve bekleyelim bakalım.Her şey çok güzel olmak zorunda.
akıntı derken Nasıl yani cnm ... kanlımı nasıl bişe dubakalım bebeğim telaşlanma Hemen :1no2: anlat bakalım
Evet çok az kaldı,şuracıkta pazartesi belli olur.Ben başta kesinlikle boş dedim.Çünkü anlatmıştım.Bir sürü değişiklikler oldu yaptırmaya giderken.Pregnylden 3 gün sonra yapıldı.Ne bileyim ben kesinlikle umutsuzdum.Hatta eşime dedim boşu boşuna gittik yaptırdık.Ama o sızılardan sonra acayıp umutlandım.
Ama ze nannn hiç zaman geçmiyor yaaaa.Saatler geçmiyor günleri boş ver.Birde sizler olmasanız insan tam kafayı yer belirsizlikten.
Yok canım kanlı bi akıntı diğildi, bölee meni gibi akıntıydı ondan telaşlandım :bbo:
eşimde ilk aşılamada havalarda uçuyodu Cnm aşkım benım ya
çok umutlandı fanatik Bjk lidir Ona ben neler alcam bjk storeden filandemişti hep ..senağlama annesine babasına bebiş gelio hazır Olun falan demişti yani durduramadı kendini çok umutlanmış ama sonunda gebelik olmadı vetelefonda sordu sonuç ne die ağlayarak Olmadı dedim çokağlamıştık ya ilk aşılamamda .. ve işten eve erkenden gitmiş ben eve bi gittimki gözleri Şişmiş ağlamıştııı ama yine hala bana destek oluyor..
Canım umarım sizin tutarda eşin ve sen sevnç gozyaşları dökersiniz..:asigim:
mübarek cuma vakti Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ağlama seslerinden uykusuz kalalım inşaallah. zenancım pozitif bi insansın sen. pozitif gitsin herşeyin inşaallah.a.s.aaa bilirim 2 aşılama Geçirdim bende Cnm zaman hiç geçmiyor her sızı yeni umut oluyor acab tuttundunmu bebişim diyorsun içiten içten :asigim:.. geçenay dinlenmedeydim buayda 3.aşılamam Olcak ama ben iice alıştım laelaelaelaelae ama Buson aşılamam ya inan bu bana Belki çoçok daha zor gelecek olmazsa ... en çok ilk aşılamam tutmayınca ağlamıştım ama sanırım bu ondan daha çok koyacak...şans Dile Bana bugun kontrolum var Adetimin 2.gunun deyim..gidim bakim kontrolde kötü bişe çıkmaz inşallah ilaçlarıma başlarım a.s
benim de aşılamada beşinci günüm ne hissettiğimi bilmiyorum. ağrı sancı akıntı hiç bişi yok. takipte etmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. polyannacılık oynuyor olabilirim. negatif sonucu görünce gerçek ben ortaya çıkar mı bilmem. ama gerçekten hissiz gibiyim arkadaşlar.
ayy zenan içim tuhaf oldu yazdıklarını okuyunca erkekler genelde pek aglamaz bilirsiniz (
allah en kısa zamanda bebeginize kavusturur umarım
elalı hayırlı olsun senin asılamada insalllahhhhh tutarr
mübarek cuma vakti Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. ağlama seslerinden uykusuz kalalım inşaallah. zenancım pozitif bi insansın sen. pozitif gitsin herşeyin inşaallah.a.s.
benim de aşılamada beşinci günüm ne hissettiğimi bilmiyorum. ağrı sancı akıntı hiç bişi yok. takipte etmemeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum. polyannacılık oynuyor olabilirim. negatif sonucu görünce gerçek ben ortaya çıkar mı bilmem. ama gerçekten hissiz gibiyim arkadaşlar.
benimde aşılamamın 7. günü bende senin gibi bir değişiklik hissetmiyorum yarın pregnly 1500 igne olacağım doktorum varsa tutunmasına yardımcı olur dedi 14 veya 15 test yapacağım senin ne zaman belli olacak
şans Dile Bana bugun kontrolum var Adetimin 2.gunun deyim..gidim bakim kontrolde kötü bişe çıkmaz inşallah ilaçlarıma başlarım a.s
KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL
Kızlar günaydınn, nasılsınız keyifler nasıl bakalım a.s.
Ben dün çok şükür aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı artık, bekliyorum benneyaptımki
dün bütün gün yattım (gerçi aşılamam öğlende yapıldı) , bugünde malesef işe geldimçok yavaş hareket ediyorum otururken, kalkarken, yürürken robot gibiyimsırnaşık şey
Ahh Kayracığım inşallah dediğin gibidir.Bugün hiç sızı ağrı yok sadece göğüslerim çok şişti ve ağrıyor.Ama ben bu durumu crininoya bağlıyorum.Her neyse artık pazartesi adetim başlaması lazım ve her şey belli olacak.Umarım boş ise gecikmez,yıkılmak istemiyorum.Bu aşılama tutmadı ise 1 tane daha olacak ve sonra tüp bebeğe başlayacağız.
Herkese bu kolay olmayan yolda başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?