Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İYİYİM GÜZELİM CANIM BENİM VALLA UNUTTUNUS BENİ DİYE ÜSÜLDÜMMM benneyaptımki

İYİYİM BEBİŞİİMM SEN NASILSIN HARİKA TEDAVİYE BIRAKTIĞIN YERDEN DEVAMMM YILMAK YOK DİNLENMEK YOK SON GAZ İLERİİİİİİİ TATLIM VALLA BENDE ADET OLCEK GİBİYİM ŞİŞTİM VALLA BİR AĞRI BİR AĞRI ANLATAMAM BEN AYIN 13 ÜNDE OLMAM LAZIM AMA BAKALIM HAYIRLISI ÇITIRIM ÇEREZİM BAŞLAYALIM TEDAVİLEREEE YAŞAASSIIINNNŞeniz:dance:

bu arada herkese güzel bir haftasonu diliyorum...yarın da anneler günü daha biz 2 anneyede bişey almadık yaa bugün bakıcaz hiçbir fikrimde yok...

ze nan naptı acaba?

Hoşgeldin aramıza ayşecim, aşılaman hayırlı olsun a.s.
Bende perşembe günü aşılamamı yaptırdım bugün 3. günüm. Bende de dün bel ağrısı vardı önce sağ tarafımda daha sonrada sol tarafımda fisfisfis
Bende beklemedeyim ama dahaa çokkkkkk var, hepimizin hakkında hayırlısı olsunn:1hug:

bu arada herkese güzel bir haftasonu diliyorum...yarın da anneler günü daha biz 2 anneyede bişey almadık yaa bugün bakıcaz hiçbir fikrimde yok...

ze nan naptı acaba?

Serbeycim günaydın, zenanı bende merak ediyorum inşallah bi sıkıntı olmamıştırda başlamıştır ilaçlarına:icecream:
Sen ne yapıyosun cnm aşılama yaptırdın mı, beklemedemisin:1hug:

Serbeycim günaydın, zenanı bende merak ediyorum inşallah bi sıkıntı olmamıştırda başlamıştır ilaçlarına:icecream:
Sen ne yapıyosun cnm aşılama yaptırdın mı, beklemedemisin:1hug:

selam canım ben şuan dinlenmedeyim yani tedavimize ara verdik doktrumun tavsiyesi üzerine en son 30 martta ilk aşılamamı yaptırdık ama tutmadı yeni doktrum bişeye gerek yok sadece biraz dinlenin kafanızdan çıkartın bebek olayını dedi.5 6 ay süre verin kendinize olmazsa o zaman yola devam dedi bizde kendisini dinliyoruz canım:1rolleyes:
çok rahatım varya yorulmuşum doktr yumurtalar çatlamalar sırnaşık şey

herkese günaydın kızlar aşılamamın 6.günü müthiş gaz ve kabızlık var karnımda ayrıca sol kasığımın aşağı kısmı hala ağrıyor normal mi
yarın anneler günü inşallah seneye hepimiz yavrularımız kucağımızda iştirak ederiz bu güzel günü Allah hepimizin dileklerini kabul etsin

canım benim aşılamamda da çok kötü gaz sancım kabızlık vardı.kayısı ye kayısı kompostası yap bol sıvı al.valla benim adet olana kadar sürdü bu şişli inş sende çabuk geçer.

güzel dileklerin içinde sağol.amiiiiiiiiiiiiiiina.s.

aşılamada altıncı günüm hala hiçbir şey yok. ağrı, sancı, akıntı. hiçbir şey hissetmiyorum.

selam!
Aşılaman hayırlı olsun.
Bende de yoktu 6. güne kadar hiç birşey.Yalnız 7.8. gün karnımın alt kısmı sızlamaya başladı.Şimdi geçti.Benim 11. gün bugün.Çok nadir ara sıra sızlar gibi oluyor.

Zaten hemen ilk günlerde sızlaması ağrıması anormal.

Döllenmiş yumurta 6-8. gün iniyor rahime zaten,o yüzden canını sıkma ağrı sızı yok diye.

canım benim teşekkür ederim. insan bi garip hissediyor. bi belirti olmayınca. senin testine az kalmış. idrarda falan yaptın mı? ne zaman test yapacaksın?a.s.

selam kızlar,aşılama öncesi yumurta kalitesi ve sperm sayı ve hareketliliği çok önemli,bazen doktorlar çok önemsemeden tüp bebeğe giden yol olarak görüp direkt aşılama yapalım tutmazsa hemen tüp bebek yaparız diyolar,yumurta ve sperm kalitesi için www.kisirligason.com sitesinde çeşitli besinler ve öneriler var.Belki birimize fayda sağlayabilir.Allah gönlümüze göre versin.

ağrının olması anormal mi yoksa kişiye göre değişir mi arkadaşlar bilginiz varsa lütfen paylaşın yani ağrı olduğu zaman tutmadığı ağrı olmadığı zaman tuttuğunu gözterir diye birşey söylenebilir mi kafam çok karıştı çok korkuyorum

Kızlar merhabalar,
Ya benimde kafam karıştı şimdi aşılamamın 3, günü dün bel ağrısı vardı bende bugünde göğüslerimde acı hissediyorum. Normalde adet olmama yakın göğüslerim acırdı ama daha 12 gün var bu nedemek yaa aşılamam tutmadı sanırımsenağlamasenağlama

elalı merhaba.canım sana çok acil bişey sormam lazım.yardımcı olursan sevinirim.bilmiyorum daha önceki yazdıklarımı okuma fırsatı bulabildinmi.ben 24 nisanda aşılama yaptırmıştım bugün yani 10 mayısta da gebelik testi yaptıracaktım.ama aşılamanın 13. günü adet oldum.yani doktor bu adet kanaması dedi.kanamalrım devam etti.hatta diğer adet kanamalarına göre biraz daha fazla miktarda.ama şimdi göbek altında bir şişlik hissediyorum.gögüslerimde de ağrı var hala.doktorumu aradım kan testi yaptırayımmı diye.her ihtimale karşı yaptır dış gebelik falan olmasın dedi.ama bulunduğum yerde test yaptırabileceğim biyer yok.yani biraz panik oldum açıkçası.senin bi fikrin varmı.dış gebelik kanda çıkan bişeymi bilmiyorum.bir de sence hamile olabilme durumum varmı ne dersin. öptüm.

canım yaaaaa çatlatma iğnesinin etkisi o ağrılarrrr. üzülme hemen. çatlatma iğnesinin içinde olan hormon ile hcg aynı o yüzden bu tür belirtiler olabilir olur da zaten. gerilme o kadar. başka şeylerle oyala canım kendini hayırlı olsun

anlamadım canım neden şaşırdın 13. gün adet olabilirsin.şişlik adet bitince iner belki. dış gebelik kanda çıkar ama adet fazla gelmez sanırım aynı hamilelik gibi olur sadece yeri rahim olmaz canım. o yüzden hamile değilsindir. dış gebelik de yoktur ama sen yine de yaptır. bu sitede biri adet olmuş ama hamileymiş ama adeti yoğun mu gelmiş az mı bilmiyorum. bildiğim bazı hamile kadınlarda adet açık renk ve çok az gelir hatta ona üstüne görme derler.

Canım yaa bu konuda daha bende yeniyim ilk aşılamamı bende 3 gün önce oldum. Ama anladığım kadarıyla hamile olmayabilirsin ama genede emin olmak için bi kan testi yaptır için rahat olsun. Eğer değilsende çok üzülme lütfen bundan sonraki denemende olur inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…