- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.361
elalııııı canım bende kabız olmuştum aşılamadan sonra ve kayısı kompostası yapıp içmiştm.sende sakın stres yapma herşeyi biraz rahat ol.
aşılama yaptıran ve snuç bekleyen arkadaşlar inşallah mutlu sonlanır tedvilerniz..
bebişkoooooooo unutumuyuz seni hiç canım.nasılsın
zenan bende regly oldum canım :roflol: çokta dınlenmemek lazım bebişkom sen napıyosun bakıyım ben adet 3, günü gidicem yumurta takıbı yapılacak asılama olmıycam daha ara verınce daha cok yıprandıgımı hissettim o yuzden bır umut bende tedavıme gerı dönüyorum :dance:
İYİYİM GÜZELİM CANIM BENİM VALLA UNUTTUNUS BENİ DİYE ÜSÜLDÜMMM benneyaptımki
arkaşlar ben ayşe yeni katıldım bende aşılama yaptırdım 7.gunu yaptıranların yasadıgı degışikler varmı mesala karın arısı gibi bel agrısı ve en yakın zamanda test yapılıyo yazarsanız sevinirim
bu arada herkese güzel bir haftasonu diliyorum...yarın da anneler günü daha biz 2 anneyede bişey almadık yaa bugün bakıcaz hiçbir fikrimde yok...
ze nan naptı acaba?
Serbeycim günaydın, zenanı bende merak ediyorum inşallah bi sıkıntı olmamıştırda başlamıştır ilaçlarına:icecream:
Sen ne yapıyosun cnm aşılama yaptırdın mı, beklemedemisin:1hug:
herkese günaydın kızlar aşılamamın 6.günü müthiş gaz ve kabızlık var karnımda ayrıca sol kasığımın aşağı kısmı hala ağrıyor normal mi
yarın anneler günü inşallah seneye hepimiz yavrularımız kucağımızda iştirak ederiz bu güzel günü Allah hepimizin dileklerini kabul etsin
aşılamada altıncı günüm hala hiçbir şey yok. ağrı, sancı, akıntı. hiçbir şey hissetmiyorum.
selam!
Aşılaman hayırlı olsun.
Bende de yoktu 6. güne kadar hiç birşey.Yalnız 7.8. gün karnımın alt kısmı sızlamaya başladı.Şimdi geçti.Benim 11. gün bugün.Çok nadir ara sıra sızlar gibi oluyor.
Zaten hemen ilk günlerde sızlaması ağrıması anormal.
Döllenmiş yumurta 6-8. gün iniyor rahime zaten,o yüzden canını sıkma ağrı sızı yok diye.
selam!
Aşılaman hayırlı olsun.
Bende de yoktu 6. güne kadar hiç birşey.Yalnız 7.8. gün karnımın alt kısmı sızlamaya başladı.Şimdi geçti.Benim 11. gün bugün.Çok nadir ara sıra sızlar gibi oluyor.
Zaten hemen ilk günlerde sızlaması ağrıması anormal.
Döllenmiş yumurta 6-8. gün iniyor rahime zaten,o yüzden canını sıkma ağrı sızı yok diye.
Kızlar merhabalar,
Ya benimde kafam karıştı şimdi aşılamamın 3, günü dün bel ağrısı vardı bende bugünde göğüslerimde acı hissediyorum. Normalde adet olmama yakın göğüslerim acırdı ama daha 12 gün var bu nedemek yaa aşılamam tutmadı sanırımsenağlamasenağlama
elalı merhaba.canım sana çok acil bişey sormam lazım.yardımcı olursan sevinirim.bilmiyorum daha önceki yazdıklarımı okuma fırsatı bulabildinmi.ben 24 nisanda aşılama yaptırmıştım bugün yani 10 mayısta da gebelik testi yaptıracaktım.ama aşılamanın 13. günü adet oldum.yani doktor bu adet kanaması dedi.kanamalrım devam etti.hatta diğer adet kanamalarına göre biraz daha fazla miktarda.ama şimdi göbek altında bir şişlik hissediyorum.gögüslerimde de ağrı var hala.doktorumu aradım kan testi yaptırayımmı diye.her ihtimale karşı yaptır dış gebelik falan olmasın dedi.ama bulunduğum yerde test yaptırabileceğim biyer yok.yani biraz panik oldum açıkçası.senin bi fikrin varmı.dış gebelik kanda çıkan bişeymi bilmiyorum.bir de sence hamile olabilme durumum varmı ne dersin. öptüm.
elalı merhaba.canım sana çok acil bişey sormam lazım.yardımcı olursan sevinirim.bilmiyorum daha önceki yazdıklarımı okuma fırsatı bulabildinmi.ben 24 nisanda aşılama yaptırmıştım bugün yani 10 mayısta da gebelik testi yaptıracaktım.ama aşılamanın 13. günü adet oldum.yani doktor bu adet kanaması dedi.kanamalrım devam etti.hatta diğer adet kanamalarına göre biraz daha fazla miktarda.ama şimdi göbek altında bir şişlik hissediyorum.gögüslerimde de ağrı var hala.doktorumu aradım kan testi yaptırayımmı diye.her ihtimale karşı yaptır dış gebelik falan olmasın dedi.ama bulunduğum yerde test yaptırabileceğim biyer yok.yani biraz panik oldum açıkçası.senin bi fikrin varmı.dış gebelik kanda çıkan bişeymi bilmiyorum.bir de sence hamile olabilme durumum varmı ne dersin. öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?