E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.441
ayırlı sabahlar annecikleeeeer:)) nakaa güzel birgün..
herkese günaydın canlarımm
ayırlı sabahlar annecikleeeeer:)) nakaa güzel birgün..
herkese günaydın canlarımm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :smiley-cool:
evet Çok güsel bi hava amaa bizim şirket hala neden se Buz gibiiii donuyoruzz
ben olsam bikan testi yaptırırdım maden Reglde olmadın
bazen çünkü idrar testlerinde çıkmayabiliyor... Sİzde sorun neydi Cnm ?? neden bebiş olmuyor yani...
CANIMMMMMM GÜNAYDIIIINNNN EN GÜZEL GÜNLER SENİNN OLSUNNN
Dur bakalım şimdi bir arkadaşım gelecek bizim yanımızdaki hastaneye gidip onun kan testini yaptıracağız.O 10 ay önce doğum yaptı ve 1 ay önce kürtaj yaptırdı.Şimdi gene hamile kaldı diye korkuyor.Bak görüyor musun ne kadar adaletsiz bu dünya.İstemeyene veriyor isteyene yok.Ama biz yılmayız ve sonuna kadar gideriz değil mi???
Bizim sorunumuz bir sürü vardı.Biz 4 yıldır evliyiz ve hiç hamile kalmadım.İkimizin de ikinci evliliğimiz.Eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var.Ama o da 8 yıl sonra oldu.Benim de 5 aylık bir düşüğüm oldu ilk evliliğimde.İşte biz de karar verdik çocuk yapmaya ve doktora gittik.Tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum laparoskopi.Şubat sonunda olmuştum.Aslında yeni başladık tedavilere.Bakalım ne olacak.Doktor dedi bir aşılama daha yaparım tutmazsa tüp bebek yapacağız.
bende pco hastasıyım ve aşılama yaptırdım sua an oğlum 3 yaşında benim aşılamam başarılı oldu darısı basınıza arkadaslar
Benim 3 Sene Lik Tedavi Sonunda Ilk Aşilamada Tuttu
selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için
selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için
Yok canım bundan sonra pek şansınız olacağını sanmıyorum.rahat olun artık.Bilirim o görev icabını çok kötübir sorum olacak kızlar bugün adetimin 20.günü aşılamadan sonra iki gün önce 1 kere ilişkiye girdik sizce bugün de girsek eğer aşılama tutmadıysa şansımızı artıralım diye 20.günde gebe kalma şansı var mı bu aralar görev gibi yapıyoruz çünkü birleşmeleri lütfen bilginiz varsa yazın
Etmemmi canım daha az önce siteye girmeden hepimize dua ettim.Sizlerde beni unutmayın,sağlıklı bir bebeğim olsun inşallah.Hepinizin kucağı tez zamanda dolsun inşallah.İnşallah balon gibi yumişlerin olur kız :)) Allah senin yumurtaları spermlere karşı dayanıksız yapsın emi :))))Hemen şıp diye döllensinler.
aaaa inşallahh DarkıMmmm ağzından bal akıo balll.. hamişlerin duaları Kabul olurmuşş
duaların için saol bebiş Nasıl bebişşş...minik Fındık kurduuuu
ayyy darısı Bizeeee:1rolleyes: gelsin fındık kurtlarımız bizimde...
Canım böyle deme.Herkesin imtihan şekli başka oluyor.Allah atlatamayacağımız dertler vermesin.Herşeyin başı sağlık öncelikle hepimize sağlık versin.Bebeklerimiz çok şükür tedaviyle yada kendiliğinden oluyor bir şekilde.Biraz bekliyoruz ama buna da şükür.Dur bakalım şimdi bir arkadaşım gelecek bizim yanımızdaki hastaneye gidip onun kan testini yaptıracağız.O 10 ay önce doğum yaptı ve 1 ay önce kürtaj yaptırdı.Şimdi gene hamile kaldı diye korkuyor.Bak görüyor musun ne kadar adaletsiz bu dünya.İstemeyene veriyor isteyene yok.Ama biz yılmayız ve sonuna kadar gideriz değil mi???
Bizim sorunumuz bir sürü vardı.Biz 4 yıldır evliyiz ve hiç hamile kalmadım.İkimizin de ikinci evliliğimiz.Eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var.Ama o da 8 yıl sonra oldu.Benim de 5 aylık bir düşüğüm oldu ilk evliliğimde.İşte biz de karar verdik çocuk yapmaya ve doktora gittik.Tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum laparoskopi.Şubat sonunda olmuştum.Aslında yeni başladık tedavilere.Bakalım ne olacak.Doktor dedi bir aşılama daha yaparım tutmazsa tüp bebek yapacağız.
Oğlunla birlikte mutlu ir yaşm diliyorum canım.Darısı isteyenler olsun.bende pco hastasıyım ve aşılama yaptırdım sua an oğlum 3 yaşında benim aşılamam başarılı oldu darısı basınıza arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?