Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben olsam bikan testi yaptırırdım maden Reglde olmadın
bazen çünkü idrar testlerinde çıkmayabiliyor... Sİzde sorun neydi Cnm ?? neden bebiş olmuyor yani...

Dur bakalım şimdi bir arkadaşım gelecek bizim yanımızdaki hastaneye gidip onun kan testini yaptıracağız.O 10 ay önce doğum yaptı ve 1 ay önce kürtaj yaptırdı.Şimdi gene hamile kaldı diye korkuyor.Bak görüyor musun ne kadar adaletsiz bu dünya.İstemeyene veriyor isteyene yok.Ama biz yılmayız ve sonuna kadar gideriz değil mi???

Bizim sorunumuz bir sürü vardı.Biz 4 yıldır evliyiz ve hiç hamile kalmadım.İkimizin de ikinci evliliğimiz.Eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var.Ama o da 8 yıl sonra oldu.Benim de 5 aylık bir düşüğüm oldu ilk evliliğimde.İşte biz de karar verdik çocuk yapmaya ve doktora gittik.Tüplerim tıkalı çıktı ameliyat oldum laparoskopi.Şubat sonunda olmuştum.Aslında yeni başladık tedavilere.Bakalım ne olacak.Doktor dedi bir aşılama daha yaparım tutmazsa tüp bebek yapacağız.

CANIMMMMMM GÜNAYDIIIINNNN EN GÜZEL GÜNLER SENİNN OLSUNNN

Saolll cnm test yaptınmı ne durumdasın Regl olamdın dimiiii:teytey:ayhadi nişallah bebiş gelirrrr

evet ya nasıl patır patır hamiş kalıolar anlamıorum sırnaşık şey
adaletsizlikmi yoksa başka bişemi anlamadım ama kürtajalara içim parçalanıyor :1no2:
sen hala regl olmadın dimi hadi bakalım cnm allah sana hayırlısını versin en azından düşükte olsa hamiş kalabildini biliyosun ben 3,5 yıllık evliyimve Hiççç hamiş kalamadım
eşimde sperm sayısı iyi ama Biraz hareket ve morfoloji sorunu var doktorda Son tahlilde Onlar iyi çıktı siz sebepsiz infertiliteye Doğru gidiyosunuz dedi SEBEPSİZLİK EN KÖTÜSÜ :1no2:

selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için

Ben gittim kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Doktoru aradım sordum dedi ki cumaya kadar bekle gelmezse bir daha yaptır.Gelirse gel göreceğim seni dedi.
Hayırlısı bakalım.

Canım benim ilk önce iyi bir doktor bul ve o kistleri alır en kolay şekilde.Benim doktorum ayni vajinal ultrason olduğu gibi söyledi.Ondan sonra ne gerekiyorsa ondan öğrenirsin.Ama benim bildiğim kolay değil SSK dan tüp bebk yaptırmak.Biz zaten nakit hastayız o yüzden sana yardımcı olamam.

Nazcım öncelikle hoşgeldin, ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama nacizane fikrim önce şu vajinusmus olayını hallet bence bebek ondan sonra gelsin, sağlıklı bir şekilde kendiliğinden hamile kalmak yerine ilaçlarla hormonlarla neden uğraşasınki, birde bu şekilde hamile kalırsan yine ilişkiye hiç giremeyeceksin ve bu evlilikte çok büyük bir sorun olur, belki senin için çok önemli değil ama eşin için önemlidir mutlaka, yaşında çok büyük değil anladığım kadarıyla,
ille de yapıcam diyosan ki tüp bebek merkezlerininde şu durumda sana peki diyeceklerini sanmıyorum, tüp bebek yapmak için kimilerine adet döneminden önce, kimilerine ise adet döneminde tedaviye başlanıyo, bir sürü iğne ilaç hormon kullanıyosun ve çok mecbur kalmadıktan sonra bu gerek vücudun gerek sağlığın için çokta iyi değil, sonra yumurtaların gelişiyo ve anestezi altında toplanıyo, eğer toplama sonrasında bir problem olmazsa rahiminde döllenen yumurtalar aşılamada olduğu gibi tekrar rahime transfer ediliyo, ama ablan olarak söylüyorum öncelikli konun bu olmamalı bence yine de git tüp bebek merkezine bir görüş bakalım için rahat etsin enazındana.s.

Yok canım bundan sonra pek şansınız olacağını sanmıyorum.rahat olun artık.Bilirim o görev icabını çok kötü
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenmesi gerekir.Senin sonradan çatlayan yumurtan olmuşsa bile şimdiye ondan eser kalmamıştır.

Etmemmi canım daha az önce siteye girmeden hepimize dua ettim.Sizlerde beni unutmayın,sağlıklı bir bebeğim olsun inşallah.Hepinizin kucağı tez zamanda dolsun inşallah.
Bebeiş iyi gibi bakalım.Cuma kontrole gideceğim.Umarım iyi çıkar.

Canım böyle deme.Herkesin imtihan şekli başka oluyor.Allah atlatamayacağımız dertler vermesin.Herşeyin başı sağlık öncelikle hepimize sağlık versin.Bebeklerimiz çok şükür tedaviyle yada kendiliğinden oluyor bir şekilde.Biraz bekliyoruz ama buna da şükür.
Eşinin ve senin şansın yüksek aslında.İkinizde daha önce sağlıklı olduğunuzu görmüşsünüz.Sıkıntınız neyse de eminim aşılabilecek bir engeldir.Umutlu ol her zaman.

bende pco hastasıyım ve aşılama yaptırdım sua an oğlum 3 yaşında benim aşılamam başarılı oldu darısı basınıza arkadaslar
Oğlunla birlikte mutlu ir yaşm diliyorum canım.Darısı isteyenler olsun.

Nazcım bu konuda fazla bir bilgim yok.Sen özel yaptıracağın için hemen yaparlar mı bilmiyorum.
Normalde bu işin belli bir yolu yordamı var.Belli aşamaları geçmeden tüp yapmıyorlar.Ama parayı verince yapan yerler var mı bilemiyorum?
Kaldı ki Tüp bebek de garanti değil.Umarım gönlüne göre olur.

kızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…