Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrr merhabalar.nasılsınız.hepinizin geçmiş anneler gününü canı gönülden kutluyorum.ve biliyorum ki 2009 anneler gününde hepimiz bebişlerimizi kucağimıza almış olacağız allahın izniyle.a.s.

aaa cnm idrar testi ile çıkarmıkı ben çıkacağını pek Sanmıyorum ama yinede Bir dene sen bakalım olmazsa Kan yaptırırsın ama sanki içimden bi His bebiş Var gibi gelioya inşallah vardır

saol cnm amin inşallah 2009da hepimiz anniş oluruzzzz

arkadaşlar tekrar hepinize merhaba.
ankarada tedavi olan arkadaşlara bir sorum olacak;
kızlar ben çok açıklayıcı konuşan,her şeyi iyice inceleyen dr lara daha fazla güveniyoru.yoksa çok karamsarlaşıyorum.aşılama konusun titiz,mümkünse üniversite hastanesiyle bağlantısı olan bir dr var mı beni aşılayacak?memur olduğumdan ildışı sevkle gelicem başka türlü izin alamıyorum da.

....bu arada msjıma cevap veren kızlara ve vermeyipte okuma zahmetinde bulunanlara da teşkür ederim.

ASUTAY;

Ankaradan sana doktor tavsiyesi yapılmış,Okudun mu bu mesajı.Belki görmemişsindir.

Son düzenleme:

Yok canım o akıntı büyük ihtimal yumurtalarının çatlamasından dolayı gelmştir.
Hiç dert etme böyle şeyleri,olacak olduktan sonra oluyor bir şekilde.İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.

İnşallah balon gibi yumişlerin olur kız :)) Allah senin yumurtaları spermlere karşı dayanıksız yapsın emi :))))Hemen şıp diye döllensinler.

Benim bugün adet günüm ve aşılamamın 13. günüm.Uff henüz bişi yok ama dubakalım ne olacak.Hiç bir belirti yok.Test da yapmadım.Aslında yapsam olur ama ben gene bekleyeyim diyorum.
inrysf,
Canım kan testi yaptır bence sen artık.bekleme bence..

arkadaşlar benim asılamamım10 gunu dunden beri hafif kahveremginsi akıntı geldi doktorum pregostandan diyo boyle olan varmı acaba tutmamısmıdır ne dersiniz
Progestandan kaynaklı oluyor o akıntılar dert etme.

Olan olmuş canım artık inşallah herşey tıkırında işlemiştir.
Aslında normali gün gün takip edip en az 18 mm olduğunda çatlatmak.

Ama bende başka bir şehire giderdim aşılama için ve doktorum tahmini çatlatma iğnesini olmam gereken zamanı söylerdi.Ben tekrar tekrar gitmek zorunda kalmayayım diye.

İnşallah bir sorun olmamaıştır.Ama en zından aşılamaöncesi bakabilirdi.benim doktor mutlaka bakardı aşılama öncesinde.Bir defasında çatlamayan bir yumurtam bile olmuştu.

Herşey olacağına varır.İnşallah tutar canım.

progestan bitince kesilirmi ama cok kahverengı renginde bugun daha cok geliyo asılama yaptıralı 11gün oldu tutmamış ola bilirmi benneyaptımki

Yok canım hiç alakası yok tutup tutmamasıyla.

bende progestanı kestim cumadan itibaren ama bugün inanamayacağın kadar pıhtı geldi.Jelden dolayı ,hemen kesilmiyor bu akıntılar.

Kan testine az kalmış.İnşallah güzel sonuçlanır.

Zenanim Aşilaman Hayirli Uğurlu Olsun Güzel çitirim Benim Inşallah Bu Sefer Simsiki Tutunur Bebişin Sana Tüm Kalbimle Dualarim Seninle öptümmŞeniz

sırnaşık şeyşekerleeerrr Nassiniz Bakalim çok özledim Sizi Valla Bir Gün Giremesem Aklim Hep Kadinlar Kulübündeki Tüm Yol Arkadaşlarimda Kaliyoo Sizi Kocamann çok Seviyoruummm:asigim::1hug:

arkadaşlar merhaba nasılsınız akıntım bugün azaldı dün çok korkmuştum darkinlife hocam sağol verdiğin bilgi ve destek için hamile olupta burayı bırakmayan tek kişisin sanırım yanılıyorsam lütfen düzeltin teşekkür ederim moral verdiğin için

bir sorum olacak kızlar bugün adetimin 20.günü aşılamadan sonra iki gün önce 1 kere ilişkiye girdik sizce bugün de girsek eğer aşılama tutmadıysa şansımızı artıralım diye 20.günde gebe kalma şansı var mı bu aralar görev gibi yapıyoruz çünkü birleşmeleri lütfen bilginiz varsa yazın

zenan şansın bol olsun canım Allah yardımcın olsun kocaman yumurtaların gelişsin inşallah

Günaydın.
Dün akşam dayanamayıp test yaptım ve bu sabah 1 daha.Yok tek bir çizgi.Ama adet de yok.Bir şekilde gecikme oldu demek ki.Aslında gidip kan vermem en doğrusu ama ben istemiyorum.Adeti bekleyeceğim.Bakalım kaç gün daha beni heyecanlandıracaktı :).

Crinino'yu iptal mi etsem?

Zenanim Aşilaman Hayirli Uğurlu Olsun Güzel çitirim Benim Inşallah Bu Sefer Simsiki Tutunur Bebişin Sana Tüm Kalbimle Dualarim Seninle öptümmŞeniz

sırnaşık şeyşekerleeerrr Nassiniz Bakalim çok özledim Sizi Valla Bir Gün Giremesem Aklim Hep Kadinlar Kulübündeki Tüm Yol Arkadaşlarimda Kaliyoo Sizi Kocamann çok Seviyoruummm:asigim::1hug:

amin çitosumm benımmm çokçok saol dualarıniçin
inşallah senınde 2.aşılamanda herşey çok gusel olacakk
allah gonlunden geçen Tüm güzel Dilekleri Kabuletsin..
bizde senı çok özlüyoruz çıtırım çitosummm:1hug:

evet cnm aynen oyle hamiş kalıpta bizi yalnız bırakmayan TEKHAMİŞ ARAMIZDA DARKINLIFE ONA BENDE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

zenan şansın bol olsun canım Allah yardımcın olsun kocaman yumurtaların gelişsin inşallah

Canmcımmm çok saolll inşallah benımde senınde herkesinde meleği bian evvel Gelir :1rolleyes:

Bazen olabiliyor diyorlar ben yumurtlama takibi Olduğum zamanlarda Doktorum regl olanadek ilişkiye devam edin önerisinde bulunuyorduu Sen yinede boşlama çalışmalara Devam tatlımmm :icecream:

ben olsam bikan testi yaptırırdım maden Reglde olmadın
bazen çünkü idrar testlerinde çıkmayabiliyor... Sİzde sorun neydi Cnm ?? neden bebiş olmuyor yani...

İnşallah balon gibi yumişlerin olur kız :)) Allah senin yumurtaları spermlere karşı dayanıksız yapsın emi :))))Hemen şıp diye döllensinler.

aaaa inşallahh DarkıMmmm ağzından bal akıo balll.. hamişlerin duaları Kabul olurmuşş
duaların için saol bebiş Nasıl bebişşş...minik Fındık kurduuuu
ayyy darısı Bizeeee:1rolleyes: gelsin fındık kurtlarımız bizimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…