- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.401
bu arada herkese güzel bir haftasonu diliyorum...yarın da anneler günü daha biz 2 anneyede bişey almadık yaa bugün bakıcaz hiçbir fikrimde yok...
ze nan naptı acaba?
zenan bende regly oldum canım :roflol: çokta dınlenmemek lazım bebişkom sen napıyosun bakıyım ben adet 3, günü gidicem yumurta takıbı yapılacak asılama olmıycam daha ara verınce daha cok yıprandıgımı hissettim o yuzden bır umut bende tedavıme gerı dönüyorum :dance:
Kızlar merhabalar,
Ya benimde kafam karıştı şimdi aşılamamın 3, günü dün bel ağrısı vardı bende bugünde göğüslerimde acı hissediyorum. Normalde adet olmama yakın göğüslerim acırdı ama daha 12 gün var bu nedemek yaa aşılamam tutmadı sanırımsenağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim.kan testim 2800 çıktı tabi yine sevindim doktor bugünde göremezsek keseyi kesin dış gebelik dedi ve hem karından hemde vaginal ultrasondan göremedi tabi ben yıkıldım hastanenin ultrason uzmanına sevk etti bi de o doktor baktı o sol tüpde gördü keseyi doktorum pazartesiyi bekleyelim dedi büyük ihtimalle o gün ameliyat olucam.çooooooooooook kötüyüm çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum kan testleri ister istemez beni umutlandırmıştı üstelik hala ağrı ve kanamam da yok ne yapacağımı bilemedim artık hayaller kurmaya başlamıştık eşimle ama artık yok ....................
Arkadaşlar şu an ezan okunuyor Allah ezanlar yüzü suyu hürmetine hepimiz dileklerini böyle güzel bir gün de "Anneler Gününde" kabul etsin.İnşallah seneye de biz bugün çocuklarımız kucaklarımızda anneler gününü geçiririz.Aşılananlar ve aşılama olacak tüm arkadaşlar hepimizin şansı bol olsun Allah ol derse olurmuş herşey bizim için de Mevlam hayırlısıyla "ol" der inşallah.Beklemek çok sinir bozucu ben de beklemedeyim çünkü ama hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim moralimizi yüksek tutalım.herkese selamlar........
arkadaşlar ben de bugün çok yoğun akıntı var su gibi şeffaf yumurtanın akı gibi doktor ilişkiye girin demişti acaba yalnı mı yaptık akıntım böyle değildi tutmutuda biz bişeylerimi mahvettik yada bu iyi bişeymi ordaysanız lütfen cevap yazın
Selam Canlar...:asigim:
herkese iyi haftalar diliyorum ...
bende bugun 3aşılamam için iğnelere başlicam .. bana şans Dileyin Balon gibi balon gibi yumişlerim olsunda Aşılamam tutsun inşallah...hayırlısı bakalım neler Olcak olmazsa tüpbebişe Gidicezzz ayyy düşünmek Bile Güselll :1rolleyes:bebişime adım adım yaklaşıyomuşum gibi Geliyorr allahım bi bebek bir melek bi Can isteyen tüm kalplerin dileklerini kabul eyle..
bende bugun 3aşılamam için iğnelere başlicam .. bana şans Dileyin Balon gibi balon gibi yumişlerim olsunda Aşılamam tutsun inşallah...hayırlısı bakalım neler Olcak olmazsa tüpbebişe Gidicezzz ayyy düşünmek Bile Güselll :1rolleyes:bebişime adım adım yaklaşıyomuşum gibi Geliyorr allahım bi bebek bir melek bi Can isteyen tüm kalplerin dileklerini kabul eyle..
Benim bugün adet günüm ve aşılamamın 13. günüm.Uff henüz bişi yok ama dubakalım ne olacak.Hiç bir belirti yok.Test da yapmadım.Aslında yapsam olur ama ben gene bekleyeyim diyorum.
ayyy inşallah adet olmazsın canım yaa.bekle bakalım
Amin cnm aminnnnn...
Çok sevindim cnm bi sorununun olmayıp iğnelerine başlayacağına, hadi bakalım kocaman kocaman uçan balon gibi yumişlerin olsunda, hemencecik senide çatlatıversinler:1hug:
ze nancım çok sevindim iğnelere başlamana inşallah herşey yolunda giderde yumoşların bir güzel büyürler sonrada bebiş olurlar.allah gönlüne göre versin canım
annen içinde üzüldüm allah sabır versin.mekanı cennet olsun
Benim bugün adet günüm ve aşılamamın 13. günüm.Uff henüz bişi yok ama dubakalım ne olacak.Hiç bir belirti yok.Test da yapmadım.Aslında yapsam olur ama ben gene bekleyeyim diyorum.
COLOR="Blue"]
Canım ben 2aşılama geçirdim her aşılamamdada aşılamanın 17.gununde regl Oldum .. senınde Boyle olcak die Bi kural yok ama bilgin olsun die Soylemekistedim hadi inşallah tutar cnm bize Güsel haberler verirsin AMA BENCE Bİ KAN TESTİ YAPTIR DERİM..VARSA ÇIKAR ZATEN :1hug:
Ay ze nann kan testi yaptırsam hemen çıkar biliyorum.Yalnız benim aşılamam biraz geç oldu normalden.Adete 14-16 gün kala yapılıyor ama benimki 12 gün kala yapıldı o yüzden ben bugün henüz bişi yaptırmadım.
Aslında fena fikir değil,evin dibinde hastane var hemen gidip yaptırabilirim.Genede bekleyeyim diyorum.Yarın da gelmezse yaptıracağım söz....
zenan cım hayırlı olsun tedavin tatlımmm
amin inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine inşallaha.s.
benimde bugün temizlik günüm.arada mola verip oturuyorum bilgisayar başına...
inrysf canım inşallah bebeğin sana tutunmuşturda bizleride sevindirirsin ne zaman çağırmışlardı kan tahlili için
Çağırmadılar ki :1no2:
Sadece crinino kullan dediler ve adet başlarsa kes dedi.Eğer başlarsa regl o zaman DR arar randevu alır giderim herhalde.Aşılamadan sonra DR dedi ki bu tutmazsa bir daha yaparız.O da tutmazsa tüp bebeğe başlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?