- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.821
halaycım biz hep burdayız canım haklısın insan gerçekten ilgi istiyor bazen özelllikle tedavi sırasın da
sen cancağzını hiç sıkma
allah o güzel kalbine göre verir inşallah
inşallah sonuç çok güzel olur tatlımmmma.s
benim de bugün ya da yarın ilk aşılama denemem olacak. dün oldum iğnemi ama iğneden öncede çok ağrım vardı. sanki çatlıyormş gibi. daha önce 2 kere yumurta takibi olduğum için biliyorum.doktorumu aradım yarın gelin bakalım dedi şimdi doktora gitme zamanını bekliyorum.
bir de aslında yeni konu açacaktım ama yeni olduğum için bilmiyorum açmayı doktorlardan yana şikayetlerim var benim. ağızlarından kerpetenle laf alıyorum. bu 2. doktorum ikiside prof tu ondan mı acaba? iğne oldum salı akşamı ol dedi yani saat bile vermedi. perşembe saat 5 te aşılamaya gel dedi ben bu doktoru da anlamadım. zaten sen sormazsan bir şey söylemiyorlar. nasıl güveneceğim kime gideceğim bilemedim bir türlü.
sevgiler.
Kader arkadaşlarım hepinize ilginiz için bir kez daha teşekkür ediyorum, iyiki varsınıza.s.:enbuyukkk:
Yalnız kafama takılan bişey var, sabah evde olan lekenlenmeden sonra daha hiç bi leke falan gelmedi, işyerine geldiğimden buyana paranoyak oldum 10-15 kere tuvalete gittim ama bişey yoktu:1no2:
Ben diyorumki acaba bi kan testi yaptırsammı bu akşam:uhm: Hala içimde bi ümit var niyeyse ufaktan ufaktan karnımda ağrıyo ama duymamazlıktan geliyorum züğürt tesellisi naparsınıztatlicadiarzu
Bide son soru :uhm: aşılama yapıldğı gün 1. günmü sayılıyo, yoksa ertesi günmü 1:uhm: ayın 8inde aşılama olmuştum yani 14. günümmü olmuş oluyo walla kafam durdulaelaelaelaelae
Kan testini sabah yada akşam yaptırmak bişey değiştirmez dimi....
(ne çok şey sordum yaaa nolur affedin beniiiii)
zenancım canım
evet tatlım hep ilaçlar bizi mahveden ama birazcık dişimizi sıkıcaz inşallah sonuçları güzel olucak
ben de dinleniyorum tatlım bu ay hayırlısı olsun
inşallah aşılaman çok güzel sonuçlanır a.s.
arkadaşlar ikinci asılamam basladı ignelerimi atınıyorum ama cok karnım agrıyo ilkinde böyle olmamıştı birseymi varmıki
benim de bugün ya da yarın ilk aşılama denemem olacak. dün oldum iğnemi ama iğneden öncede çok ağrım vardı. sanki çatlıyormş gibi. daha önce 2 kere yumurta takibi olduğum için biliyorum.doktorumu aradım yarın gelin bakalım dedi şimdi doktora gitme zamanını bekliyorum.
bir de aslında yeni konu açacaktım ama yeni olduğum için bilmiyorum açmayı doktorlardan yana şikayetlerim var benim. ağızlarından kerpetenle laf alıyorum. bu 2. doktorum ikiside prof tu ondan mı acaba? iğne oldum salı akşamı ol dedi yani saat bile vermedi. perşembe saat 5 te aşılamaya gel dedi ben bu doktoru da anlamadım. zaten sen sormazsan bir şey söylemiyorlar. nasıl güveneceğim kime gideceğim bilemedim bir türlü.
sevgiler.
selam kızlarr az önce dr dan geldim.herşe normal çıktı kist falan yokmuş ve iğnelere başlıcaz ve bana ne dedi biliyomusunuz aşılamadan sonra 15.günden önce beta hcg baktırmak yasak ve internette bu konularla ilgili sitelere girmek ve araştırma yapmak kesinlikle yasak dedi şaşırdım kaldım valla var olan bir gebeliği yok etmişsin dedi.kafanı boşalt ve aşılama olduğunu unut dedi gayet rahat olacaksın ve bizde bu sefer yakalıycaz bebişimizi dedi şok geçirdim nasıl gebeliği yok etmişim anlamadım akşam eşimle konuşur bende sorarım ona ne demek istedi acaba kızlarrrr ayyyyyyyyyyyy şaşırrrrdıııımmmmm kafamm karıştı yaaaa
canım sevindim senin adına ne güzel kist yok hemen iğneler harika bu.inşallah sonuda güzel olur mutlu eder seni.
benim doktorumda bana aynı şeyleri söyledi biliyomusun varolan gebelik dışında tabikiCADIARZU ama internet sitelerinde ay o neden bu niye yok tuttumu tutmadımı onun nasıl olmuş bunun nasıl olmuş deyip araştırma yapmıcaksın dedi kafan rahat olmadığı sürece olmaz stres stres stres tek çözüm rahat olmak demişti.aşılama günü ayağa kalkmadan sordum yatıcakmıyım kesinlikle hayır unutucaksın aşılamayı dedi normal hayatına devam ediceksin demişti.
leylimley sendemi aşılama oluyosun ben dün oldum canım ve çok korkuyorum acaba tutmazsa diye
Kistin olmaması çok güzel canım.Ama bir gebeliği yok etmişsin demek ola ki :) Belki vücudun çok elverişli görünmüştür.bende hamiş kalmadan önceki ay rahim klınlığım felan çok güzel olmuştu.İnşallah seninkide böyle bir şeydir.selam kızlarr az önce dr dan geldim.herşe normal çıktı kist falan yokmuş ve iğnelere başlıcaz ve bana ne dedi biliyomusunuz aşılamadan sonra 15.günden önce beta hcg baktırmak yasak ve internette bu konularla ilgili sitelere girmek ve araştırma yapmak kesinlikle yasak dedi şaşırdım kaldım valla var olan bir gebeliği yok etmişsin dedi.kafanı boşalt ve aşılama olduğunu unut dedi gayet rahat olacaksın ve bizde bu sefer yakalıycaz bebişimizi dedi şok geçirdim nasıl gebeliği yok etmişim anlamadım akşam eşimle konuşur bende sorarım ona ne demek istedi acaba kızlarrrr ayyyyyyyyyyyy şaşırrrrdıııımmmmm kafamm karıştı yaaaa
Hepsi genelde öyle canım ve kesinlikle hastaların çok dikkatli ve uyanık olmaları lazım.Benim hikayemi bilmiyorsun sen.benim bebeğimi kist diye ilaçla yok edecekti doktor nerdeyse.Allahtan eşim kan testi istedi de anlaşıldı bebeğimin geliyor olduğu.benim de bugün ya da yarın ilk aşılama denemem olacak. dün oldum iğnemi ama iğneden öncede çok ağrım vardı. sanki çatlıyormş gibi. daha önce 2 kere yumurta takibi olduğum için biliyorum.doktorumu aradım yarın gelin bakalım dedi şimdi doktora gitme zamanını bekliyorum.
sevgiler.
Her aşılamada belirtiler şikayetler değişik oluyor.Gayet normal üzülme bunlarla.arkadaşlar ikinci asılamam basladı ignelerimi atınıyorum ama cok karnım agrıyo ilkinde böyle olmamıştı birseymi varmıki
Canım yaaa bak adetin daha gelmmemiş.Belki yerleşme kanamasıdır canım.Aşılamanın olduğu gün 1. gün.Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan berii
Bol şanslar diliyorum canım sana.Canlar günaydınnn...
dün akşam Kontrolum vardı solda 1 olgun yumurtam Sağda da 2 tane Olgunlaşmak üzere olan Toplam 3yumurtam oluşmuş...
busabahın köründe 05.00 da çatlat iğnemi vurdurdum yarın akşamda 16:00 yada 17:00 da aşılamam Olacak
doktorum 10.000mg lik çatlatma iğnende yumurtalara etki edebilir ve Ozaman Hiperstimulasyon Sendromu OHSS olup çoğul gebelik Riskin de olabilir Diye uyardı
dünkü kasık ağrılarım ,mide bulantı ve kusmalarım sebebi bunun belirtileriymiş..
bakalım şimdilik iyiyim fakat korktum biraz ama napalım allah yardımcım olsun...
durum bu kızlar bana şans dileyin bu defa bebeğim yada bebişlerim Gelsin ... ::
Çatlar niye çatlamasın.Bol bol yumurta ye.Süt iç.gece 12 de prengly çatlatma iğnesi yaptırdım, doktorun asistanı 2 toz+1 su demişti ama bende 1 toz+1 su vardı, bulamadımda, böyle yaptırmak zorunda kaldım, çatlamaz mı acaba???
Bence aşılamanı 3 kez yaptır canım.Ama o merkezde çok pahalı cidden ya.Başka yerleri araştır.Aşılamaya o kadar para verilmez.arkadaşlar herkese günaydın. hamile haberleriyle çok mutlu ve umutlu başladım güne. bugün adetimin 3. günü ve doktora gideceğim. biz sebepsiz infertiliteyiz.ilk aşılamam negatif. benim bazı sorularım var. yardımcı olursanız sevinirim.
1. biz ağustosa kadar ankaradayız. aşılama için tahlil falan verdiğimiz ücret 1000 ytl yi buldu. çünkü kurumun anlaşması yok. ben diyorum ki 4500 ytl toparlayıp tüp mü yaptırsam. çünkü iğne ile aşılama olöursam bana 1300 e falan patlayacak.
2.bi doktor varmış. hastaneden 3 aşılama olmuş gibi rapor ayarlıyormuş. arkadaşım teklif etti. önce hoşuma gitti. ama düşündüm haram olmaz mı bu? devleti kandırmış ve hak etmediğimiz bi yardımı almış olmaz mıyız?
Halaycım elbet kolay değil yaşanılan süreç.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim. Sanırım bazen insan ilgi istiyor.yerimseniben
Aslında 9 aydır tedavi görüyorum. Ameliyat da dahil. Hep sakin ve aklı başında davrandım ama galiba kopma noktasıa yaklaşıyorum. Teş şükrettiğim hastanelere dertten değil de güzel bir sebepten gittiğim.
Her belirtiden de bir sonuç çıkarmak yoruyor insanı ama sanırım tek belirti tahlilde görmek.
Teşekkürler...
Sevindim canım Cerenimin ismini beğenmene.Hı Hı çooooooooook güzel , sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım a.s.
Dark bişey soracam. Ben sebebsiz infertiliteyim biliyosun.Artık kendimiz deniyorduk.Şimdi uzun protokol bir daha mikroya karar verdim.21.gün lucrin başlanacak Ama olurya bu ay başardıysak 21.gün bhcg baktırıp öyle mi lucrin yapsam.Tabii doktora da söyleyeceğim ama şimdi aklıma geldi
arkdaşlar doktorum tüpe geçmemi istemedi. bu sefer iğne ile deneyelim daha kontrollü ve birbirlerine yakın büyüyebilirler dedi. yaşım genç olduğu için aşılamayı atlamak istemedi, bu genişlik var önümüzde dedi.
bu akşam kendi iğnemi yaptım beş gün 150 doz gonal-f var. sonra muayene. ilaçlar için hacettepeden rapor çıkartıcak. bu iğneler ne pahalı yaaa, 620 ytl tuttu. yani bende ikinci aşılama çalışmaları başladı. hayırlısı olsun inşaallah.
Bencede hemen geçme.Tüp de sanıldığı kadar kolay bir işlem değil.hem tutmayınca yıkım daha büyük oluyor.
Yaşın ve durumun elverişliyse denemen yararına olur.
O iğneler öyle pahalı malesef.620 tutan kaçlık gonal f? Dozun yüksek çünkü.
Ben 75 lik 8 doz almıştım.
Hadi hayırlısı canım.
arkdaşlar doktorum tüpe geçmemi istemedi. bu sefer iğne ile deneyelim daha kontrollü ve birbirlerine yakın büyüyebilirler dedi. yaşım genç olduğu için aşılamayı atlamak istemedi, bu genişlik var önümüzde dedi.
bu akşam kendi iğnemi yaptım beş gün 150 doz gonal-f var. sonra muayene. ilaçlar için hacettepeden rapor çıkartıcak. bu iğneler ne pahalı yaaa, 620 ytl tuttu. yani bende ikinci aşılama çalışmaları başladı. hayırlısı olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?