- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.861
folic plus kullanıyorum ve progestan kullanıyorum suan canım
aaaaa ne demek o öyle olurmu hiç niye bırakalım ki sitemizi ben sadece burda paylaşıyorum yaşadıklarımı bırakacak olsaydım bir öncekindede demişti o zaman bırakırdım biz burda derdimizi hafifletip yorumlar yapıyoruz onlar sadece uyarılarını yapıyolar uyup uymamak bize kalmış dimi ELALI:1closedeyes:
bebişko sen aşılama oldunmu canım
Bebişkocum tabiki biliyorum kimsenin burayı bi doktorun öle demesinden dolayı bırakacağını, sadece sabahtan epey bi süre kimseden ses çıkmayınca merak ettiğim için ölesine söledim dikkat edersen sıcaktanmı mayıştınız yada... diye devam etmiştim.
Canlar günaydınnn...
dün akşam Kontrolum vardı solda 1 olgun yumurtam Sağda da 2 tane Olgunlaşmak üzere olan Toplam 3yumurtam oluşmuş...
busabahın köründe 05.00 da çatlat iğnemi vurdurdum yarın akşamda 16:00 yada 17:00 da aşılamam Olacak :smiley-cool:
doktorum 10.000mg lik çatlatma iğnende yumurtalara etki edebilir ve Ozaman Hiperstimulasyon Sendromu OHSS olup çoğul gebelik Riskin de olabilir Diye uyardı
dünkü kasık ağrılarım ,mide bulantı ve kusmalarım sebebi bunun belirtileriymiş..
bakalım şimdilik iyiyim fakat korktum biraz ama napalım allah yardımcım olsun...
durum bu kızlar bana şans dileyin bu defa bebeğim yada bebişlerim Gelsin ... :asigim:
Kayracım zenanın bugün 5te aşılaması yapılcaktı. Bugün hiç sesi çıkmadı bence o hastaneye gitmiştir. Hakkında hayırlısı olsun...
masluha aşılaman hayırlı olsunslm arkadaşlar bende salı günü oldum ve sizinle inşallah mutlulugumu paylaşırımm herkesin okudukça yazılarını çok heyecanlanıyorum inşallah benimde tutar dualarınıza ihtiyacım var
kayracım sen nasılsın canım ben dün ilk iğnemi oldum bu sefer gonal-f verdi 4 gün 100lük 2 gün 75 lik vurulcam hayırlısı bakalım tatlım öptüm bu arada bende sabahları 1 saat yürüyorum çok iyi geliyoo
bebişkocum iyiyim ben de hafta sonu annemlere gidicem değişiklik olur diyorum
yürüyüş iyi geliyor insana ben de yürüdükçe açılıyorum
canım tekrar tekrar tedavin hayırlı olsun
zenancım nerelerdesin tatlım aşılama bugün müydü
Kayracım zenanın bugün 5te aşılaması yapılcaktı. Bugün hiç sesi çıkmadı bence o hastaneye gitmiştir. Hakkında hayırlısı olsun...
zenancım sanırım aşılamanı yaptırdın bugün inşallah hayırlısı olur güzel çıtırım seni çok merak ediyorum umarım bu kez bebişine kavuşursun dualarım seninle bitaneciğimm öptüm haberlerini bekliyorum
zenaaaaan merak ediyorum canım seni
inşallah arkadaşım bebiş haberi verirsin dualarım seninle yatmadan dua edicem sana
kzlar merhabaaaa
dün aşılamamı saat 17:00 da oldum Gitmeden çok sancım vardı..
Dün hastaneye sancılı şekilde gittiğimden aşılamam Zor Geçti kanamamda baya Oldu Doktor budefa kanulu rahim içine kadar Gönderemedi rahim ağzına bırakalım bu şekildede aşılama Olur dedi onlar yolunu bulur itersek daha fazla kanaman olur zaten sancında Çok dedi beni 40 dk kadar yatırdı Sonra ultrasonla alttan bakmadı çok sancım var die karnımdan baktı
sağda 2tane 16mm lik yumurtalardan birisi çatlamış soldaki 18mmlik de çatlamış
çatlamayan sağda1tane kaldı oda çatlar dedi doktor ama sağdaki 2 yumiş yanında 2 küçük yumurta daha çıkmaya başlamış..sancım ondan çok muş..dün eve gelene kadar kıvrandım iğnede fazla olunca budefa yumişler baya ağrı yaptı..yeni oluşan 2 küçüğüde sayarsak hemen hemen 5 yumişim var ..
17:00de aşılamaya girdim hastaneden 19:30da çıkabildim doktorum baya konuştu benle...
kızlar kanulu fazla itemedi rahim azına bıraktı ya bu aşılamadanda pek umudum Yok spermler yumurtalara ulaşamaz gibi geliyor :çok üzgünüm:
sperm yıkama yapılmadan evvel 40milyon sperm vardı %53 hareketleri vardı
sperm yıkama işleminden sonra bunlardan en kaliteli olan 8 milyon tane %84 ileri hızlı hareketli olan spermleri enjekte etti doktor
cteside progestana Başlicam işte durum bu canlarım benı merak etmişiniz hepinizi çok çok öpüyorum allah hepinizden razıolsun..:enbuyukkk:
kzlar merhabaaaa
Dün hastaneye sancılı şekilde gittiğimden aşılamam Zor Geçti kanamamda baya Oldu Doktor budefa kanulu rahim içine kadar Gönderemedi rahim ağzına bırakalım bu şekildede aşılama Olur dedi onlar yolunu bulur itersek daha fazla kanaman olur zaten sancında Çok dedi beni 40 dk kadar yatırdı Sonra ultrasonla alttan bakmadı çok sancım var die karnımdan baktı
çatlamayan sağda1tane kaldı oda çatlar dedi doktor ama sağdaki 2 yumiş yanında 2 küçük yumurta daha çıkmaya başlamış..sancım ondan çok muş..dün eve gelene kadar kıvrandım iğnede fazla olunca budefa yumişler baya ağrı yaptı..yeni oluşan 2 küçüğüde sayarsak hemen hemen 5 yumişim var ..
17:00de aşılamaya girdim hastaneden 19:30da çıkabildim doktorum baya konuştu benle...
kızlar kanulu fazla itemedi rahim azına bıraktı ya bu aşılamadanda pek umudum Yok spermler yumurtalara ulaşamaz gibi geliyor :çok üzgünüm:
sperm yıkama işleminden sonra bunlardan en kaliteli olan 8 milyon tane %84 ileri hızlı hareketli olan spermleri enjekte etti doktor
cteside progestana Başlicam işte durum bu canlarım benı merak etmişiniz hepinizi çok çok öpüyorum allah hepinizden razıolsun..:enbuyukkk:
CANIM HADİ GEÇMİŞ OLSUN SONUDA HAYIRLI OLSUN DİYELİM.ÜMİDİM YOK FALAN DEME HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER HERŞEY YOLUNDA GİDER AMA TUTMAZ ,BİR AKSİLİK ÇIKAR AMA TUTAR ŞANS KADER BU.ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.TÜM BEBK İSTEYEN KULLARINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BANADAAAAAAAAAAAAAAA.
BEN HALA HASTAYIM AMA KİSME İLGİLENMEMİŞ BENLEsenağlamaDÜN BÜTÜN GÜN YATTIM.BUGÜN DAHA İYİYİM AMA BOĞAZIM ACIYO ZOR YUTKUNUYORUM
CANIM HADİ GEÇMİŞ OLSUN SONUDA HAYIRLI OLSUN DİYELİM.ÜMİDİM YOK FALAN DEME HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER HERŞEY YOLUNDA GİDER AMA TUTMAZ ,BİR AKSİLİK ÇIKAR AMA TUTAR ŞANS KADER BU.ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.TÜM BEBK İSTEYEN KULLARINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BANADAAAAAAAAAAAAAAA.
BEN HALA HASTAYIM AMA KİSME İLGİLENMEMİŞ BENLEsenağlamaDÜN BÜTÜN GÜN YATTIM.BUGÜN DAHA İYİYİM AMA BOĞAZIM ACIYO ZOR YUTKUNUYORUM
Zenancım aşılaman tekrardan hayırlı olsun canım inşallah bu sefer allahın izniyle bebişin sana sımsıkı tutunucak ve sen bu yaşadıklarını bi tebessümle anacaksın...
Melekler yanında olsun, allah gönlüne göre versin. Kendini çok yorma ve sakın olumsuz düşünme elbet bi gün meleklerimiz bulacak bizi, belkide bu sefer sıra sendedir cnm. sevgiyle ve ümitle kal olurmu? ümitsiz olmuyomuş onu anladım...
Canım benim.Aşılaman hayırlı olsun.Bence bu sefer tutar gibime geliyor.Dualarım seninle.
kzlar merhabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?