E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.841
nurcum Allah kolaylık versin ben de 3.ce başladım seninle gene aynı gün olacağiz herhalde aşılamalarımızı İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRIZ HEPİMİZ
Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan beriisenağlama
symslow geçen ay kaç yumurtan olmuştu? iğnemi kullanıyosun
2 TANE NURCUM SENİN ?BEN HEP İĞNE KULLANDIM
üç ama biri kaliteliydi onlar küçüktü yetişememişlerdir herhalde. ilk kez iğne kullanıyorum. birini duydum iğneyle 6 yumurtası olmuş.çok şaşırdım maaşallah. kız hamile şu anda.
Nur Siz Aşilamdan Sonra Doktor Ilişkiyi önerdi Mi Bize önermişti Ama Biz Yapamadik 17.günde Yaptik Ama O Da Işe Yaramadi Inşallah Bu Sefer Yapabiliriz çok önemliymiş Aşilama Sonrasi Ilişki Yani Ertsi Günü
arkadaşlar lütfen bilgi verin salı günü aşılamam oldu arasıra kasıklarıma agrı giriyor suandada var normalmi yoksa bebişim olmicakmı
Kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyoo sıcaktan mı mayıştınız yoksa bebişkonun doktorunun dediğine uyupta burayla ilgilenmiyomusunuz artık çıtırdak çerezler Şeniz
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:
zenancım nerelerdesin tatlım aşılama bugün müydü
demek doktorlar öyle diyo haaaa. iyi kızlar o zaman yarın benim aşılamam yapılıyo, 15 gün sonra görüşüz.....dermişim.onlara kolay geliyo tabii
inşallah iyi geçmiştir.Kayracım zenanın bugün 5te aşılaması yapılcaktı. Bugün hiç sesi çıkmadı bence o hastaneye gitmiştir. Hakkında hayırlısı olsun...
benim doktor hiç bahsetmedi bile bundan.Zaten çoğu zaman ertesi gün bile şansın çok çok az oluyor.Yumurta çatladıktan sonra 12 saat içine döllenmeli diye okumuştum ben.Darkcim Nasilsin Umarim Sen Ve Bebeğin Iyisinizdir Sana Birşey Soracağim Heriki Aşilamam Da Tek Sefer Oldu Doktora Ertsi Gün Aşilama Gene Yapilabiliyormuş şansi Artirmak Adina Dedim Yaptiğin Masrafa Değmez Biz Doktorlarda Hep Bunu Tartişiriz Ama çok Artirdiğini Söyleyemem Dedi Ne Diyorsun Sanirim Zenan Da çift Aşilama Olmuştu Senin Doktor önermişmiydi
BENİM YUMURTLAMA SORUNUM YOK ŞÜKÜR BELKİ BİLMİYORSUNDUR VAJİNİSMUS DİYE GICIK BİRŞEY VAR BENDE AMA ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇAILIŞIYORUM DOKTOR BANA BİZE BİR TANE YUMURTA YETER DEMİŞTİ DEMEKKİ YUMURTA ÇOK OLUNCA ŞANS ARTIYOR TABİ MANTIK OLARAK ÖYLE AMA HEPSİ Mİ KALİTELİYMİŞ
elalı çok teşekkür ederim canım peki senin tutmuşmuydu canım
benim ilk aşılamam canım birde doktor bana ilaç verdi kullanim diye sanada verdimi doktor hayırlısı olsun canım inşallah hamiş olursunda beraber seviniriz
Kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyoo sıcaktan mı mayıştınız yoksa bebişkonun doktorunun dediğine uyupta burayla ilgilenmiyomusunuz artık çıtırdak çerezler Şeniz
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?