Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nurcum Allah kolaylık versin ben de 3.ce başladım seninle gene aynı gün olacağiz herhalde aşılamalarımızı İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRIZ HEPİMİZ

saol canım benim. birlikte gidiyoruz yine ne güzel. ben istemedim pek aşılama ama doktor bırakmadı. amiiiiiiiiiiiiiiin duana canım amiiiiiiiiiiin:içelim:

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİNİ ÇOK YIPRATMA LÜTFEN İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE

Darkcim Nasilsin Umarim Sen Ve Bebeğin Iyisinizdir Sana Birşey Soracağim Heriki Aşilamam Da Tek Sefer Oldu Doktora Ertsi Gün Aşilama Gene Yapilabiliyormuş şansi Artirmak Adina Dedim Yaptiğin Masrafa Değmez Biz Doktorlarda Hep Bunu Tartişiriz Ama çok Artirdiğini Söyleyemem Dedi Ne Diyorsun Sanirim Zenan Da çift Aşilama Olmuştu Senin Doktor önermişmiydi

üç ama biri kaliteliydi onlar küçüktü yetişememişlerdir herhalde. ilk kez iğne kullanıyorum. birini duydum iğneyle 6 yumurtası olmuş.çok şaşırdım maaşallah. kız hamile şu anda.

BENİM YUMURTLAMA SORUNUM YOK ŞÜKÜR BELKİ BİLMİYORSUNDUR VAJİNİSMUS DİYE GICIK BİRŞEY VAR BENDE AMA ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇAILIŞIYORUM DOKTOR BANA BİZE BİR TANE YUMURTA YETER DEMİŞTİ DEMEKKİ YUMURTA ÇOK OLUNCA ŞANS ARTIYOR TABİ MANTIK OLARAK ÖYLE AMA HEPSİ Mİ KALİTELİYMİŞ

Nur Siz Aşilamdan Sonra Doktor Ilişkiyi önerdi Mi Bize önermişti Ama Biz Yapamadik 17.günde Yaptik Ama O Da Işe Yaramadi Inşallah Bu Sefer Yapabiliriz çok önemliymiş Aşilama Sonrasi Ilişki Yani Ertsi Günü

Nur Siz Aşilamdan Sonra Doktor Ilişkiyi önerdi Mi Bize önermişti Ama Biz Yapamadik 17.günde Yaptik Ama O Da Işe Yaramadi Inşallah Bu Sefer Yapabiliriz çok önemliymiş Aşilama Sonrasi Ilişki Yani Ertsi Günü

bize üç gün sonra dedi. ama ben bu sefer ertesi gün deniycem. üç gün uzun. yakalamak zor olabilir.

arkadaşlar lütfen bilgi verin salı günü aşılamam oldu arasıra kasıklarıma agrı giriyor suandada var normalmi yoksa bebişim olmicakmı

Merhaba canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Merak etme aşılama sonrasında normalmiş o ağrılar banada aynısı olmuştu kullanılan iğnelerden dolayı oluyomuş. Hatta benimki çok ilginç olmuştu bigün bi kasığım, diğer gün öbürü ondan sonraki gündede göğsüm arımıştı.
Bebişim olmucakmı diye düşünmee olumlu düşün iyi olur sonun inşallah

Kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyoo sıcaktan mı mayıştınız yoksa bebişkonun doktorunun dediğine uyupta burayla ilgilenmiyomusunuz artık çıtırdak çerezler Şeniz
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:

merhebalar elelıcım yok ya burayı bırakmak mümkün mü havalar güzelleşti ya biraz yürüyüş yapıyorum ben:dance:

Kayracım zenanın bugün 5te aşılaması yapılcaktı. Bugün hiç sesi çıkmadı bence o hastaneye gitmiştir. Hakkında hayırlısı olsun...
inşallah iyi geçmiştir.

benim doktor hiç bahsetmedi bile bundan.Zaten çoğu zaman ertesi gün bile şansın çok çok az oluyor.Yumurta çatladıktan sonra 12 saat içine döllenmeli diye okumuştum ben.
Bence gerek yok çifte ama sen bilirsin.

Önemli olan sayı değil kalitesi kızlar.
Hani erkeklerin bi lafı var ya boyu değil işlevi önemli diye, aynı onun giibi oldu benim cevap da :roflol::roflol::roflol:

elalı çok teşekkür ederim canım peki senin tutmuşmuydu canım

Benimki sanırım tutmadı cnm henüz kan testi yaptırmadım. Dün sabah uyandığımda lekelenme vardı ve bugünde öleden sonra lekeler artmaya başladı fakat hala tam adet olamadım. Kendimi ikinci aşılamaya hazırlamaya çalışıyorum.
Senin kaçıncı aşılaman :uhm:

benim ilk aşılamam canım birde doktor bana ilaç verdi kullanim diye sanada verdimi doktor hayırlısı olsun canım inşallah hamiş olursunda beraber seviniriz

İnşallah canımda benim pek ümidim yok açıkcası:1no2:
Doktor bana aşılamam sırasında ilaç falan vermedi iğneler dışında ben folic plus kullandım ve onuda bana dr kullan demedi aldığım duyumlar doğrultusunda kendiliğimden kullandım.
Sana verilen ilacın adı ne, ne ilacı:uhm: Sende folic plus kullanıyomusun:uhm:

aaaaa ne demek o öyle olurmu hiç niye bırakalım ki sitemizi ben sadece burda paylaşıyorum yaşadıklarımı bırakacak olsaydım bir öncekindede demişti o zaman bırakırdım biz burda derdimizi hafifletip yorumlar yapıyoruz onlar sadece uyarılarını yapıyolar uyup uymamak bize kalmış dimi ELALI:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…