- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.981
slm kızlar bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı bu ay dinleniyorum adet olunca 2. ye başlıcaz eşimin 6 ay önce spermiyogramı sayısı 33milyon ileri hareketliliği düşüktü %15 bu ay sayı 52 mil. ileri hareketlilik %50 olmuş şuan mardindeyim ve sadece tek bir yerde yapılıyo ilk aşılamada hiç memnun kalmadım benim yumurtalar ilaçsız gelişmiyo ben yine iğleri kullansamda aşılama yapmasak olurmu doktor size bırakıyorum dedi ama napıcama karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Cok teşekkürler canım insallah herkesin gönlune göre olur.. ,, Fazlasıyla dikkat ediyorum.. senin asılaman tuttu mu peki ?
bilmiyorum canım ya ama pekde ümitli değilim.geçen ay 30 unda hastalanmıştım bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu bu ilk aşılamam ama karnım dünden beri felaket ağrıyo sanki adet sancısı gibi.Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum.Bazen evde kendim test yapayım diyorum ama sonrada vaz geçiyorum anlıycan kafam çok karışık.İnşallah allah isteyen herkese içindede bana bebiş nasip eder (aminnnnnn) yerimseniben
cok iyisin sagol.. İnsallah canım..:) Sana doktorun ne dedi bilmiyorum ama benimki 12.gün test yapıcaz dedi bana.. Sancıları cok kafana takma,olumlu dusun senden guzel haberler bekliyorum.. :)
İğneyi olcaksan bence aşılamanı da ol.slm kızlar bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı bu ay dinleniyorum adet olunca 2. ye başlıcaz eşimin 6 ay önce spermiyogramı sayısı 33milyon ileri hareketliliği düşüktü %15 bu ay sayı 52 mil. ileri hareketlilik %50 olmuş şuan mardindeyim ve sadece tek bir yerde yapılıyo ilk aşılamada hiç memnun kalmadım benim yumurtalar ilaçsız gelişmiyo ben yine iğleri kullansamda aşılama yapmasak olurmu doktor size bırakıyorum dedi ama napıcama karar veremedim yardımcı olurmusunuz
Arkadaslar, bugun aşılamamın 3.günü ve az önce beyaz sulu bir akıntı geldi (ayıptır söylemesi) ve hafif belim ağrıyor.hafif adet sancım var . bunlar olagan mı? biraz panik yaptım da
İğneyi olcaksan bence aşılamanı da ol.
Aşılama yaptırmayacaksn.İğneyle değil de hapla yumurtalarını geliştirirseniz.İğne hakkınızı azaltmamış olursunuz.İlerisi için.Çünkü devlet belli bir sayıda deneme için karşılar bu ilaçları.O sayıyı geçince hepsini sen ödersin.
benim hapla fazla gelişmiyo gelişsede 1 tane ancak oluyo:çok üzgünüm:
burdaki eczacı bu ilacı istediğimiz kadar alıcağımızı söledi hatta ücretsiz aldık ben burda kimsede duymadım ücretsiz bizimki emekli sandığı ondanmı yoksa doğu olduğu içinmi biz anlamadık
ercin arkadaşım iğne olarak gonal-f mi kullanıyorsun.Biliyosun bunların dozları var bence doktor kontrolünde iğnelerini yaptırman senin açından daha sağlıklı olur sanırım.Çünkü bu iğneler zarar da verebiliyo bildiğim kadarıyla.Hamile kalamamandaki sorun nedir canım eşinin sperm sayısı düşük heralde eğer öleyse iğne vurupda normal yolla kalma şansın sanırım düşük gibi.Aslında doktorundan detaylı bi bilgi alsan daha iyi olur bunları doktoruna sorsana canım fisfisfis
ecrin00 canım sayılar maşaallah cok guzel artmış acaba ne kullandınız bızımde sayı 22mılyon ılerı hareket 0 biz klomen kullanıyoruz kecı boynuzu pekmezı kürü birde hımm bıde polen katıyoruz pekmeze acaba sız ne uyguladınızda bu kadar güzel sonuc aldınız? a.s.
canım eşime bol bol ceviz ama taze kabuklu alıp kırdık ve süzme bal ile karıştırdık sık sık yedi bol bol folik asit içeren yiyecekler yedirdim sadece bize deil onlar içinde gerekliymiş yatarken bir kaşık bal yedi malesef keçi boynuzunu yediremedim birde 4 günlük cinsel perhiz yani bunlar işe yaradımı bilmiyom ilkinde cinsel perhiz 2 gündü ama ileri hareketliliğin bu kadar yükselmesine bizde şaşırdık bide eşim sigara filan kullanmıyo yani bunlar inş sizinkide düzelir
selam kızlar 2 yumurtam gelişmiş biri 17 biri 16mm olmuş doktor harşey güzel dedi perşembe aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum bu arada dark orda mısın doktor yarın için ilişki önerdi ben de o zaman aşılama yapıldığı gün sadece bir bçuk günlük perhiz oluyor dedim o zaman bugün ilişki dedi acaba sence doktoru doğru yönlendirmiş miyim ama mantıklı değil mi söylediğim 1.5gün çok az değil mi
tüpler de iyi demişti o zaman
slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir
slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?