- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.001
Arkadaşlar aşılamamın 14.günü bugün. Diğer aşılamalarında(3.aşılamam bu) iki gün sonrasında göğüs ağrılarım vs. başlardı. Bu aşılamada bugün biraz hasta olacakmış gibi sancım var karnımda. Göğüslerimde de iki gün önce başlayan çok az ağrı var. Ama korkuyorum sanırım hasta olucam. Diğer aşılamalarımda 10.günde kahverngi lekelenmeyle başlamıştı hastalığım. Artık kullanılan ilaçlardan vücudumu tanıyamıyorum sanırım.
Arkadaşlar aşılamamın 14.günü bugün. Diğer aşılamalarında(3.aşılamam bu) iki gün sonrasında göğüs ağrılarım vs. başlardı. Bu aşılamada bugün biraz hasta olacakmış gibi sancım var karnımda. Göğüslerimde de iki gün önce başlayan çok az ağrı var. Ama korkuyorum sanırım hasta olucam. Diğer aşılamalarımda 10.günde kahverngi lekelenmeyle başlamıştı hastalığım. Artık kullanılan ilaçlardan vücudumu tanıyamıyorum sanırım.
kan testi yapsan ?? diğer aşılamalarda tam olarak akçıncı Gün regl Oldun ??
İlk aşılamamda 13.gün ikincide 10.gün olmuştum. Kahverengi lekeler olmuştu. Şimdi 14.gün 15 gün bitsin istiyorum. Nedense içime doğmuyo ve bahsedilen hiçbir gebelik belirtisi yaşamıyorum.
bence 13. ve 10. gunde diğerlerinde reg oldunsa budefa tutmuş olabilir 15.gun de gelmezse kesin bi test yaptır...mesela ben hep aşılamanın 17.gununde regl Oluyorum ilk 2aşılamamda hep Bole oldu ...Şimdikide daha 6.gun oldu bakalım bekliyorum
hacercim merhaba. Aynı günde aşılama yapılmışız.Benimde dünden beri karnım felaket ağrıyo adet sancısı sanırım adetime gerçi 4 gün var ama sanırım tutmadı:çok üzgünüm:.Sende üzülme sakın herşeyin hayırlısı allahtan.Sen kaçıncı gün de test yaptırdın acaba[/
merhaba mavi aycım ben adet oldum bu ay kesin yok ama inşallah sende vardır
olmazsa da üzülme allah isteyen herkese verir inşallah
zenan senin nasıl gidiyo, ben ilk günden beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum, aynı gün yaptırdık biliyosun, az önce tüple hamile olan (şuan 5 haftalık ikizmiş) arkadaşımla görüştüm ağrılarımdan bahsettim bana '' ben hala o ağrıları çekiyorum'' dedi.ama umudum yooooook
canım benım ilk aşılamamda hep oyle bel ve kasık ağrılarım olmuştu ama hep sonuç negatif Oldu..şuan hiç bi ağrım sızım Yok
umarım senınde benımde budefa tutar... benım pek umudum olmasada kendim için...:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir
benımde 1.ve 2.aşılama boyle ağrılarım olmuştu
geçen perşembede 3.aşılamamı oldum 6gun oldu daha ama ağrım yok bu aşılamada sadece vaginamda ve gögüs uçlarımda Bi kaşıntı var :sm_confused:nie oldu anlamadım bide gögüs uçlarımı sadece elleyince hafifce acıyor..
zenan senin nasıl gidiyo, ben ilk günden beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum, aynı gün yaptırdık biliyosun, az önce tüple hamile olan (şuan 5 haftalık ikizmiş) arkadaşımla görüştüm ağrılarımdan bahsettim bana '' ben hala o ağrıları çekiyorum'' dedi.ama umudum yooooook
hacercim merhaba. Aynı günde aşılama yapılmışız.Benimde dünden beri karnım felaket ağrıyo adet sancısı sanırım adetime gerçi 4 gün var ama sanırım tutmadı:çok üzgünüm:.Sende üzülme sakın herşeyin hayırlısı allahtan.Sen kaçıncı gün de test yaptırdın acaba[/
merhaba mavi aycım ben adet oldum bu ay kesin yok ama inşallah sende vardır
olmazsa da üzülme allah isteyen herkese verir inşallah
canlarım lütfen moralinizi bozmayın.allahın izniyle az kaldı.olacak bence.burdaki herkes anne olacak.kısmetse 2009 anneler gününü anne olarak ya da anne adayı olarak hep birlikte kutlayacağız.ben de haziranın 15 i gibi yaptırcam 2. aşılamayı.hayırlısı olsun hepimiz için.kocaman öpüyorum.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?