Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar aşılamamın 14.günü bugün. Diğer aşılamalarında(3.aşılamam bu) iki gün sonrasında göğüs ağrılarım vs. başlardı. Bu aşılamada bugün biraz hasta olacakmış gibi sancım var karnımda. Göğüslerimde de iki gün önce başlayan çok az ağrı var. Ama korkuyorum sanırım hasta olucam. Diğer aşılamalarımda 10.günde kahverngi lekelenmeyle başlamıştı hastalığım. Artık kullanılan ilaçlardan vücudumu tanıyamıyorum sanırım.

kan testi yapsan ?? diğer aşılamalarda tam olarak akçıncı Gün regl Oldun ??

Evet canım 14 gün olmuş. Varsa belli olur. Ze_nannn'ın da dediği gibi adet olma tarihine göre düşün ve bence kan testi yaptır. Belki güzel haberlerin vardır kocişine , sevdiklerine ve bizlere.. a.s.

İlk aşılamamda 13.gün ikincide 10.gün olmuştum. Kahverengi lekeler olmuştu. Şimdi 14.gün 15 gün bitsin istiyorum. Nedense içime doğmuyo ve bahsedilen hiçbir gebelik belirtisi yaşamıyorum.

bence 13. ve 10. gunde diğerlerinde reg oldunsa budefa tutmuş olabilir 15.gun de gelmezse kesin bi test yaptır...mesela ben hep aşılamanın 17.gununde regl Oluyorum ilk 2aşılamamda hep Bole oldu ...Şimdikide daha 6.gun oldu bakalım bekliyorum

İnşallah arkladaşım. İnşalah hepimiz için hayırlısı olur. aslında yumurtlamadan sonraki tam olarak 14. yada 15.gün regl olmak gerekiyo diye biliyorum birkaç günüm daha var. Ama ben son 9 aydır tedavi görüyorum ve son 9 ayda herçeşit belirti gecikme veya erken olmayı yaşadım. Onun için ümitli değilim testte pozitifi görene kadar.

zenan senin nasıl gidiyo, ben ilk günden beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum, aynı gün yaptırdık biliyosun, az önce tüple hamile olan (şuan 5 haftalık ikizmiş) arkadaşımla görüştüm ağrılarımdan bahsettim bana '' ben hala o ağrıları çekiyorum'' dedi.ama umudum yooooook

canım benım ilk aşılamamda hep oyle bel ve kasık ağrılarım olmuştu ama hep sonuç negatif Oldu..şuan hiç bi ağrım sızım Yok
umarım senınde benımde budefa tutar... benım pek umudum olmasada kendim için...:çok üzgünüm:

yani ağrıların ilk 7-8 gün boyunca varmıydı yoksa 7-8 günden sonramı başlardıCADIARZU

kızlar aşkolsun.bazı sorular sordum.kimse cevap yazmamış.zaten alıngan bir dönem geçiriyorum.çokkkkk üzüldüm valla.

slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir

canım benim aşılamadan sonra 13.gün adetim olmuştu.ve o güne kadar sürekli kasığım ve özellikle de belim çok ağrımıştı.sanırım verilen iğnelerden oluyo.galiba normal.kafana takma.hayırlısı olsun.

zenan inşallah bebişin sana tutunmuştur hayatım.söylediğin şeyleri daha önce hamile kalan bazı arkadaşlarımdan duymuştum.inşallah bebiş kaşındırıyodur seni.öptüm.

canım bence moralini bozmadan bekle.artık test yapman gerekmiyormu bu arada.ne zaman kan testine gideceksin.hayırlısı olur ve umutlu haberler verirsin bize inşallah.

benim de aşılamadan sonra böle ağrılarım olmuştu.bence moralini bozmadan bekle.biliyosun moral çok önemli.herkesin aynı olmuyo anladığım kadarıyla.bu yüzden beklemekten başka yapacak bişi yok. öptüm canım.

ilk aşılamam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayalkırıklığıkafamçokkarıştı.ikinci için cuma start verecez.yine dr kapıları ,randevular ,ilaçlar,yine o masaya yat.inşallah bu sefer tutarda tüp bebeğe geçmem.(çünkü bir çocuğum var diye eşimin ailesi karşı para dökmeme)offffffffffffffffffklava:klava:

canım ınsaallah bu sefer tutar asılaman ılk bebegın kac yasında allahım hayırlı kardeslar versın ona ne zamandır ıstıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…