Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım valla 2 aydır kecı boynuzu pekmezı polen ve klomen kullanıyor bırde bak fıstık ceviz fındık falan yıyor ınsaallah faydası olur ben bu ay yumurta takıbı yaptırdım doktor 2 ay dınlenme verdı amam bu dönemde hamıle kalabılırsın dedı allahtan hayılırıs olsun inşallah a.s. cümlemıze a.s

masluhacım benimde bugün kasığımda sancı oldu.Benim 10.gün ama sanki adet sancısı gibi.İnşallah bebeklerimiz tutunuyordur.Heyecanım giderek artıyor.Dualarım seninle

Selam kızlar.Ben bu günlerde acayıp bir umutsuzluğa kapıldım.Moralim çok bozuk.Bozmamaya çalışıyorum,kendi kendime takma diyorum ama nafile.Eşimle hiç bir sebepten kavga ettik aşılama günü.Hiç denilecek bir şeyi korkunç büyüttü ve beni çok kırdı.Buna bayılır zaten.Bir şeyi büyüteyim bu ne olursa olsun.Şimdi belki kendi de pişman ama markayı koruyor benimle güya konuşmuyor.Bende her seferinde suçlu haklı ilk adım atmaya bıktım ve konuşmuyorum 3 gündür.Şunu soruyorum madem kavga edebiliyorsun hemde aşılama günü,aşılama ne için yapılıyor?Her halde bu sefer tutmazsa tedaviye ara vereceğim.Onun anlaması lazım halimi,gerçi erkekler zor anlar ama anlasın artık.
Bana bir şey söyleyin lütfen.Uzun olduğu için özür dilerim içim dolmuş .

canım böyle gerginlikler olur doktora gitmek beklemek erkwkleri daha cok geriyo bence insanın sinirleri yıprıyor biz aglıyoruz icimizi boşoltıyoruz ama onlar öyle degil iclerine attıkları icin biraz sinirli oluyorlar kafana takma yada al karşına güzelce konuşun arkadaşım bebişin inşallah tutmuştur :enbuyukkk:

KAFANA TAKMA ARKADAŞIM ERKEKLER KADINLARI ANLAYAMIYORLAR EN GÜZELİ KONUŞMAK,BİR SENİN BAŞINDA DEĞİL İNANKİ BİZ GENE AĞLIYORUZ RAHATLIYORUZ ONLAR ONU DA YAPMIYOR YAPAMIYOR O YÜZDEN ÜSTÜNE VARMA VE TEDAVİNE ARA VERME LÜTFEN :teselli:

zenan inşallah bebişin sana tutunmuştur hayatım.söylediğin şeyleri daha önce hamile kalan bazı arkadaşlarımdan duymuştum.inşallah bebiş kaşındırıyodur seni.öptüm.

bilmiyorum cnm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok umut etmiyorum budefa ...

MERHABA DOSTLARRRRR.BUGÜN ÇOK YOĞUNDUM YİNE.HERKES İYİDİR UMARIM.SONUÇ BEKLEYENLER HEPİNİZİN YÜZÜ GÜLSÜN İNŞ.HAYIRLI AKŞAMLAR..

cnm arkadaşım nasılsın :))) niye yoğunsun kuşum ev işlerimi...

yani ağrıların ilk 7-8 gün boyunca varmıydı yoksa 7-8 günden sonramı başlardıCADIARZU

cnm benım bu 3.aşılamam şuan sadece gögüslerimin uçları dokununca acıyor ve arasıra vajinamda kaşıntı oluyor daha öncekilerde boyle şeyler olmadı ama Diğer 2aşılamamda aşılamadan sonra ki 3. 4. gün ağrılarım başlamıştı taki Sonuç alacağım güne kadar ara ara ağrılar hep devam etti kasıklarım belimçok ağrıdı Bi sağ Bİ sol kasığım ağrırdı bebekmi tutunuyor filan derdim ama Tutmadı cnm :çok üzgünüm:
umarım Senınkı Tutar :)) ve herkese bi umutta sen olursun

canım benım.... üzülme ..
bende eşimle 2.aşılamayı olcağım ay tam aşılama günü Eşimle birbirimize Girdik ama bizimkinde suçlu hem ben hem Oydu.. ve stres sperm değerlerini okadar etkiliyorki bunu spermiyogramda şahit oldum inan erkeklerede bu bebek tedavisi çok ağır geliyor ellerinde olmadan Sinirli Oluyorlar onlarada hak vermek lazım cnm
bebek tedavisi Çok büyük yükümlülük...bu iş Çok zor
allahu teala hepimize güç versin :a015:

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz, altıüstü bi sperm veriyolar (ağrısız acısız) onu bile sıkıntı yapıyolar, biz ne yapalım bi sürü acı çekiyoruz, o çatala çıkmak ne kadar iğrenç bişey bilmiyorlar, gün gün kendindeki değişimleri hissetmeye, yorumlamaya çalışıyosun, umutlanıyosun....umudunu kaybediyosun...işte kadınları erkeklerden üstün kılan özellikler (ki kadınlar her yönden erkeklerden üstündür, kaba kuvvet hariç ) sabır, dirayet, azim, acılara göğüs germe, ama emin ol onlarda isteyerek huzursuzluk yaratmıyorlar, üzülme:enbuyukkk:

iki iğne oluyorum biri bacağıdan biri karnımdan. damara denk getirdim herhalde kandı ve canım yandı. korktumda biraz. her geçen gün daha zor geliyor iğne olmak. bu esnada eşim napıtordu. oyun oynuyordu. eğer onun iğne olması gerekse hayatta olmazdı. mümkün diil. korkuyor. demekki evlat için herşeye katlanılıyor ki cennet annelerin ayağı altında.

kızlar bende aşılama ile hamıle kalanlaranım

sızın yasadıklarınız hepsını bende yasadım neler atlattım neler onemlı olan umudunuzu yıtırmeyın

karı koca arasında olur ole seyler

esım bana hamıle kaldıktan sonra dedıkı sen aglıyodun atutordun ben hıc bırsey yapamıyordum ben ustelık bıde senın aglamana uzuluyordum dedı yanı onları anlamakta lazım

hepsı gececek kızlar bıraz sabır

Hafsaacım allah bebişini analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah

Sen kaçıncı aşılamanda hamile kaldın, hiç bi belirti yaşadın mı, o dönemde hareketlerine falan dikkat ettin mi biraz anlatırmısın :uhm:

evet kızlar bu işlemler yapılırken sanıyomusunuz ki onların içi acımıyo hemde bizimkinden çok acıyooo ama onlar bizim gibi dışa vuramazlar ki doğaları gereği güçlü görünmek zorundalar bu tedavi sürerken herkes gergin oluyo ki bu çok doğal bir sürü iğne kontroller kolay değil bugünleri de aşıcaz inşallah allahın izniyle ama bizde güçlü olmak zorundayız onlarıda rahatlatmak bizim elimizde benim eşim dr olmasına rağmen her gece iğnemi yaparken içi titriyo ki ameliyatlarda çatır çatır neşter salllayan adam bu...aşılama yapılırken hoca dediki sende gel bana yardımcı olursun dedi eşime ve geldi o spekulum takılırken benim canımın acıdığını görünce arkasını döndü ve ağlamaya başaldı yani daha ne diyebilirimki söz konusu karısı canı olunca herşey bambaşka oluyomuşş... sabır kızlar sabır bir gün bizde bu sabrımızın mükafatımızı alıcaz allah bunu bize nasip edecek inşallahhh
hadiii azcık morallll böle olmaz sters bize yaaasaakkkkkkkk

cnm benım çok doğrun dedin onlarda stres yüklü...
onlarda gizli gizli Kimbilir nasıl ağlıyorlardır onlarında için içini yiyor ama ellerinden gelen bişe Yok umarım hepimiz bu acı günleri atlatacağız...:enbuyukkk:

yaa kızlar bende ilk aşılama için start verdim ve iğnelerin 5. günündeyim çok heyecanlıyım. aslında aklımdan çıkatsam iyi olacak değil mi? sakin olmak çok zor ama

:1hug: canım kendini sakinleştirmeye çalış. herşeyin hayırlısı. heyecanını anlıyorum. inşallahhhh aşılaman olumlu sonuçlanır , test günün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…