- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.021
Selam kızlar.Ben bu günlerde acayıp bir umutsuzluğa kapıldım.Moralim çok bozuk.Bozmamaya çalışıyorum,kendi kendime takma diyorum ama nafile.Eşimle hiç bir sebepten kavga ettik aşılama günü.Hiç denilecek bir şeyi korkunç büyüttü ve beni çok kırdı.Buna bayılır zaten.Bir şeyi büyüteyim bu ne olursa olsun.Şimdi belki kendi de pişman ama markayı koruyor benimle güya konuşmuyor.Bende her sfeferinde suçlu haklı ilk adım atmaya bıktım ve konuşmuyorum 3 gündür.Şunu soruyorum madem kavga edebiliyorsun hemde aşılama günü,aşılama ne için yapılıyor?Her halde bu sefer tutmazsa tedaviye ara vereceğim.Onun anlaması lazım halimi,gerçi erkekler zor anlar ama anlasın artık.
Bana bir şey söyleyin lütfen.Uzun olduğu için özür dilerim içim dolmuş .
Selam kızlar.Ben bu günlerde acayıp bir umutsuzluğa kapıldım.Moralim çok bozuk.Bozmamaya çalışıyorum,kendi kendime takma diyorum ama nafile.Eşimle hiç bir sebepten kavga ettik aşılama günü.Hiç denilecek bir şeyi korkunç büyüttü ve beni çok kırdı.Buna bayılır zaten.Bir şeyi büyüteyim bu ne olursa olsun.Şimdi belki kendi de pişman ama markayı koruyor benimle güya konuşmuyor.Bende her seferinde suçlu haklı ilk adım atmaya bıktım ve konuşmuyorum 3 gündür.Şunu soruyorum madem kavga edebiliyorsun hemde aşılama günü,aşılama ne için yapılıyor?Her halde bu sefer tutmazsa tedaviye ara vereceğim.Onun anlaması lazım halimi,gerçi erkekler zor anlar ama anlasın artık.
zenan inşallah bebişin sana tutunmuştur hayatım.söylediğin şeyleri daha önce hamile kalan bazı arkadaşlarımdan duymuştum.inşallah bebiş kaşındırıyodur seni.öptüm.
MERHABA DOSTLARRRRR.BUGÜN ÇOK YOĞUNDUM YİNE.HERKES İYİDİR UMARIM.SONUÇ BEKLEYENLER HEPİNİZİN YÜZÜ GÜLSÜN İNŞ.HAYIRLI AKŞAMLAR..
yani ağrıların ilk 7-8 gün boyunca varmıydı yoksa 7-8 günden sonramı başlardıCADIARZU
Selam kızlar.Ben bu günlerde acayıp bir umutsuzluğa kapıldım.Moralim çok bozuk.Bozmamaya çalışıyorum,kendi kendime takma diyorum ama nafile.Eşimle hiç bir sebepten kavga ettik aşılama günü.Hiç denilecek bir şeyi korkunç büyüttü ve beni çok kırdı.Buna bayılır zaten.Bir şeyi büyüteyim bu ne olursa olsun.Şimdi belki kendi de pişman ama markayı koruyor benimle güya konuşmuyor.Bende her seferinde suçlu haklı ilk adım atmaya bıktım ve konuşmuyorum 3 gündür.Şunu soruyorum madem kavga edebiliyorsun hemde aşılama günü,aşılama ne için yapılıyor?Her halde bu sefer tutmazsa tedaviye ara vereceğim.Onun anlaması lazım halimi,gerçi erkekler zor anlar ama anlasın artık.
kızlr ınsaallah bebeklerınız ıcerde anne ben burdayım dıyordur ona vesıledır inşaallah canlarrr a.s.
kızlar bende aşılama ile hamıle kalanlaranım
sızın yasadıklarınız hepsını bende yasadım neler atlattım neler onemlı olan umudunuzu yıtırmeyın
karı koca arasında olur ole seyler
esım bana hamıle kaldıktan sonra dedıkı sen aglıyodun atutordun ben hıc bırsey yapamıyordum ben ustelık bıde senın aglamana uzuluyordum dedı yanı onları anlamakta lazım
hepsı gececek kızlar bıraz sabır
evet kızlar bu işlemler yapılırken sanıyomusunuz ki onların içi acımıyo hemde bizimkinden çok acıyooo ama onlar bizim gibi dışa vuramazlar ki doğaları gereği güçlü görünmek zorundalar bu tedavi sürerken herkes gergin oluyo ki bu çok doğal bir sürü iğne kontroller kolay değil bugünleri de aşıcaz inşallah allahın izniyle ama bizde güçlü olmak zorundayız onlarıda rahatlatmak bizim elimizde benim eşim dr olmasına rağmen her gece iğnemi yaparken içi titriyo ki ameliyatlarda çatır çatır neşter salllayan adam bu...aşılama yapılırken hoca dediki sende gel bana yardımcı olursun dedi eşime ve geldi o spekulum takılırken benim canımın acıdığını görünce arkasını döndü ve ağlamaya başaldı yani daha ne diyebilirimki söz konusu karısı canı olunca herşey bambaşka oluyomuşş... sabır kızlar sabır bir gün bizde bu sabrımızın mükafatımızı alıcaz allah bunu bize nasip edecek inşallahhh
hadiii azcık morallll böle olmaz sters bize yaaasaakkkkkkkk
:a015:kızlar kimse yokmu ben bugün acayip duygusalım ya aşılamanın dokuzuncu günü gitgite acabalara kalmaya çok düşünmeye başladım çok üzülüyorum ya acaba olurmu diye çok heyecan var ama çokta duygusalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?