- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.041
:a015:kızlar kimse yokmu ben bugün acayip duygusalım ya aşılamanın dokuzuncu günü gitgite acabalara kalmaya çok düşünmeye başladım çok üzülüyorum ya acaba olurmu diye çok heyecan var ama çokta duygusalım bugün
Bencede aklından çıkartsan iyi olur.Stres yumurtanın vs. düzenini bozuyor.Hormonlarınızı etkiler.Aman stres yapmayın bu kadar.yaa kızlar bende ilk aşılama için start verdim ve iğnelerin 5. günündeyim çok heyecanlıyım. aslında aklımdan çıkatsam iyi olacak değil mi? sakin olmak çok zor ama
Canım ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olur eminim.selam kıslar bahcecı klınıgınde aşılama yaptıranız varmı
arkadaşlar herkeze selam.Benim ilk aşılamam ve bugün aşılamanın 17. günü ve hala test mest yapmadım.Valla meraktan sabır taşı olsa çatlardı heralde fisfisfis Ama karnım çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibime geliyor.Bakalım regl zamanına 2 gün kaldı inşallah tutmuştur hadi hayırlısı diyorum.Hiç biriniz kendinizi üzmeyin herşeyi oluruna bırakın arkadaşlar önce Allahtan hayırlısı yüce rabbim verecekse eğer zamanı geldiğinde mutlaka verir.Kafanıza hiç bişeyi takmayın emiiii:1hug:
Nevrosky Canim 3 Haziranda Test Yaptiracam Ama çok Korku Var Kaygi Var Bugüne Kadar Bişiy Yoktu Bugün Duygusallaştim Düşünce Basti çok Sagol Canim Iyi Dileklerin Için Ama Elimde Dil Işte Canim Bide Bugün Acayip Başim Döndü Oturdugum Yerde
kızlar yarın saat 1 de aşılamam var lütfen bana dua edin şans dileyin Rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabul etsin pazartesi 2 yumoş vardı biri 17 biri 16 salı gece 11 de çatlatmayı oldum yarın da nasipse aşılama bu 3.aşılamam onun için bilmem heyecanlı değilim sadece endişe gibi merak gibi bir duygu hakim
eşim yarın aşılama olacağımı unutmuş yarın akşama kadar dersi var da aaaaaaaaaaaaa doğru ya senin yarın aşılaman vardı değil mi dedi bana ben izin alayım öyleyse dedi tamam anladım biz ağlıyoruz rahatlıyoruz falan filan ama bu kadrına da pes dedim yani keşke biraz gamsız olabilseydim çok kırıldım
kızlar yarın saat 1 de aşılamam var lütfen bana dua edin şans dileyin Rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabul etsin pazartesi 2 yumoş vardı biri 17 biri 16 salı gece 11 de çatlatmayı oldum yarın da nasipse aşılama bu 3.aşılamam onun için bilmem heyecanlı değilim sadece endişe gibi merak gibi bir duygu hakim
eşim yarın aşılama olacağımı unutmuş yarın akşama kadar dersi var da aaaaaaaaaaaaa doğru ya senin yarın aşılaman vardı değil mi dedi bana ben izin alayım öyleyse dedi tamam anladım biz ağlıyoruz rahatlıyoruz falan filan ama bu kadrına da pes dedim yani keşke biraz gamsız olabilseydim çok kırıldım
arkadaşlar herkeze selam.Benim ilk aşılamam ve bugün aşılamanın 17. günü ve hala test mest yapmadım.Valla meraktan sabır taşı olsa çatlardı heralde fisfisfis Ama karnım çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibime geliyor.Bakalım regl zamanına 2 gün kaldı inşallah tutmuştur hadi hayırlısı diyorum.Hiç biriniz kendinizi üzmeyin herşeyi oluruna bırakın arkadaşlar önce Allahtan hayırlısı yüce rabbim verecekse eğer zamanı geldiğinde mutlaka verir.Kafanıza hiç bişeyi takmayın emiiii:1hug:
Neden geri çektin ELALI ben anlayamadım.Ama zaman zaman bendende az bişey nokta kadar kan gelirdi.Hemen çekme iğneyi.İlacı enjekte ettikten sonra 5 sn kadar bekle.Sonra yavaşca çek.
2.aşılamamda da tartışmıştık sperm vermeye 2 saat sonra geldi ve ben gelmiyor musun dedim de öyle geldi aslında beni cezalandırmak istedi aklınca ooooooffff keşke bu iş için erkeklere ihtiyaç duyulmasa 2238 de hiç erkek kalmayacakmış kızlar :roflol:erkeklerin Y kromozu evrim geçiriyormuş son 230 seneleri şaka bir yana bu işler zormuş be arkadaşlar buraya yazınca rahatladım ya kusura bakmayın çok yazdım ama dolmuşum iyice ne olur bana da dua edin sizleri seviyorum
benim Aşılamam Tutmadı Bence Ağrılarım Var, 3 Gündür Jeli Kullanmayı Da Bıraktım, Kendimden Haber Vereyim Dedim Merak Eden Olursa
arkadaşlar Merhaba,bende Yarın Akşam 4 De Ilk Aşılamamı Olucam.yumoşlar çok Güzel Büyümüşler Bu Sabah Saat 7 De çatlatma Iğnemi Oldum.yarında Aşılama Olucam.benim Içinde Dua Edin Kızlar.rabbim Dileyen Herkesi Evlat Sahibi Yapsın Inşallah.tabi Beni De:)
merhaba Arkadaslar, 1 Senelik Denemeden Sonra Doktorum Aşılamayı önerdi Ve Gecen Hafta Aşılamam Yapıldı..şimdi Beklemedeyim.. Ben Aşılama öncesi Ve Sonrası Acayip Mutluydum Ve Cok Pozitiftim..hiç Gerilmedim Heyecan Yapmadım Hatta Asılama Sonrası 20dk Bekleniyorya Hafif Uykuya Bile Dalmışım.. Gozumu Actıgımda Esim Yanımdaydı... Kendimi Cocuk Gibi Hissettim..
.. :smiley-cool: Tutarmı Bilmiyorum Ama Bu Ay Birseyi Keşfettim.. Her Ay Belirli Gunlerde Iişkiye Girmek Için Ugraşmalar Surekli Ateş ölçmeler Ovulasyonu Yakalamaya Calısmalar Bu Ay Hiçbiri Olmadı Ve Ben Cok Rahatım..
Sadece Sizlerle Bunları Paylaşmak Istedim., Beni Anlıyor Olabilmeniz Ve Ortak Konumuzun Bu Olması Beni Rahatlatıyor... Sizlerle Yazışmak Beni Cok Mutlu Ediyor..
zenannn unutuyosun galiba aynı gün aşılama olduk senle 22.si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?