Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar herkeze selam.Benim ilk aşılamam ve bugün aşılamanın 17. günü ve hala test mest yapmadım.Valla meraktan sabır taşı olsa çatlardı heralde fisfisfis Ama karnım çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibime geliyor.Bakalım regl zamanına 2 gün kaldı inşallah tutmuştur hadi hayırlısı diyorum.Hiç biriniz kendinizi üzmeyin herşeyi oluruna bırakın arkadaşlar önce Allahtan hayırlısı yüce rabbim verecekse eğer zamanı geldiğinde mutlaka verir.Kafanıza hiç bişeyi takmayın emiiii:1hug:

Kızlar iyi akşamlar,
yaaa iğnemi yaparken zorlandım bu akşam bide iğneyi bitirdikten sonra azcık kanadı, bişey olur mu:uhm:
ilacı enjekte etmeden önce çok az geri çektim kan falan gelmemişti (gerçi çok az geri çekiliyo hava geliyo) Sizede böle bişey hiç olmuşmuydu:uhm:

Neden geri çektin ELALI ben anlayamadım.Ama zaman zaman bendende az bişey nokta kadar kan gelirdi.Hemen çekme iğneyi.İlacı enjekte ettikten sonra 5 sn kadar bekle.Sonra yavaşca çek.

Canım böyle düşünüerek yanlış yapıyorsun ama.Fazla düşünmemek lazım.
yaa kızlar bende ilk aşılama için start verdim ve iğnelerin 5. günündeyim çok heyecanlıyım. aslında aklımdan çıkatsam iyi olacak değil mi? sakin olmak çok zor ama
Bencede aklından çıkartsan iyi olur.Stres yumurtanın vs. düzenini bozuyor.Hormonlarınızı etkiler.Aman stres yapmayın bu kadar.

selam kıslar bahcecı klınıgınde aşılama yaptıranız varmı
Canım ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olur eminim.

17. gün müüüüüü ne bekliyorsun ki.Normal adet zamanı gibi olmaz aşılamada.Genelde 14.-15. günlerde adet görülür.Hatta bazen daha erken.Geciktiği daha nadirdir.Bence senin aşılaman tutmuştur.En azında idrar yaptır.Ama bence kan yaptır garanti olsun.Hem tuttuysa progestanın ölçülür az ise takviye verir doktorun.Gebelik varsa erken dönemde progestan takviyesi gerekiyor bazı kişilerde.
Hamileysen neden böyle bir şeyi göz ardı edesin ki...
Bence testini yaptır varsa bebeişin.Doktorun bir görür seni.

Tedavi görünce insan daha bir farklı oluyor aslında. Bir de hormonlar. Onlar kolay atılmıyor. Onlar da dengemizi bozuyor. Yan etkiler olabilir canım o baş dönmesi belki. Salı'ya az kalmış. İnşallah güzel bir haber gelir o gün. a.s.

17. gün müüüüüü ne bekliyorsun ki.Normal adet zamanı gibi olmaz aşılamada.Genelde 14.-15. günlerde adet görülür.Hatta bazen daha erken.Geciktiği daha nadirdir.Bence senin aşılaman tutmuştur.En azında idrar yaptır.Ama bence kan yaptır garanti olsun.Hem tuttuysa progestanın ölçülür az ise takviye verir doktorun.Gebelik varsa erken dönemde progestan takviyesi gerekiyor bazı kişilerde.
Hamileysen neden böyle bir şeyi göz ardı edesin ki...
Bence testini yaptır varsa bebeişin.Doktorun bir görür seni.
[/QUOTE]

:a015:arkadaşım nasıl yani yaaaaaaa.Ama ben geçen ay 30 da regl olmuştum yani şimdi aşılamada tutmayınca normal adet tarihin gelmeden mi regl olunuyo uff kafam karıştı bu benim ilk aşılamam. yaa:sm_confused: ama çok karnım ağrıyo sanki regl ağrısı gibi beklemişim bari bikaç gün daha bekleyeyim diyorum ama aslında artık sonucuda öğrenmek istemiyorum değil hani.Doktorumda adet günün gecikirse beni ara dedi aslında bende bilmediğim için bekliyorum:bbo: Canım ben zaten aşılama yapıldığı günden beri Progestan kullanıyorum dr verdi hemde günde 3 defa ve her defasında 2 şer tane alıyorum yani 6 tane alıyorum günde ama salak gibi yapıyo. Nolur akıl ver evde idrardan yapsam çıkarmı aslında bhcg daha doğru olur ama aman ya ne bilim çok kafam karışık

kızlar yarın saat 1 de aşılamam var lütfen bana dua edin şans dileyin Rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabul etsin pazartesi 2 yumoş vardı biri 17 biri 16 salı gece 11 de çatlatmayı oldum yarın da nasipse aşılama bu 3.aşılamam onun için bilmem heyecanlı değilim sadece endişe gibi merak gibi bir duygu hakim
eşim yarın aşılama olacağımı unutmuş yarın akşama kadar dersi var da aaaaaaaaaaaaa doğru ya senin yarın aşılaman vardı değil mi dedi bana ben izin alayım öyleyse dedi tamam anladım biz ağlıyoruz rahatlıyoruz falan filan ama bu kadrına da pes dedim yani keşke biraz gamsız olabilseydim çok kırıldım

2.aşılamamda da tartışmıştık sperm vermeye 2 saat sonra geldi ve ben gelmiyor musun dedim de öyle geldi aslında beni cezalandırmak istedi aklınca ooooooffff keşke bu iş için erkeklere ihtiyaç duyulmasa 2238 de hiç erkek kalmayacakmış kızlar :roflol:erkeklerin Y kromozu evrim geçiriyormuş son 230 seneleri şaka bir yana bu işler zormuş be arkadaşlar buraya yazınca rahatladım ya kusura bakmayın çok yazdım ama dolmuşum iyice ne olur bana da dua edin sizleri seviyorum

Canım inşallah aşılaman başarılı geçer. Sonucun pozitif olur. Kırılmaları , üzülmeleri , stresleri , ağrıları , sızıları unutursun o haberle arkadaşım.. a.s.

canım allah inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah seninde bizlerinde gönlüne göre versin dualarımız inanki seninle olacak.Bol şans ve sakın kimsenin moralini bozmasna izin verme bu kim olursa olsun ve nolur Allahtan hayırlısını dile. İnşallah tutarrrrrrrrrr canım bizde senin kadar seviniriz inan rahat ol sıkma kendini benim doktorum bana aşılama yapıldıktaan sonra 2 gün yatmamı söledi senin doktorun sölemese bile bunu yap bu çok önemliymiş.Kendine çok dikkat et işmiş falan sakın yapma taki sonuca kadar dediğimi unutma 2 gün mutlaka yat kalkma dr um bunu bana ısrarla söledi. İnşallah dileğin gerçek olur yeterki inan :1hug:

ben 2aşılama geçirdim buayda 3.aşılamamı oldum ve her aşılamamda aşılamanın 17.gun regl oldum...bakalım Bu 3. nasıl Olcak.. bence 18-.19.gundede gelmezse Bi test yap

Neden geri çektin ELALI ben anlayamadım.Ama zaman zaman bendende az bişey nokta kadar kan gelirdi.Hemen çekme iğneyi.İlacı enjekte ettikten sonra 5 sn kadar bekle.Sonra yavaşca çek.

Dark iğneyi batırdıktan sonra ilacı vermeden önce geri çekmemi hemşireler sölemişti. olurda hani damara denk falan gelirde şırıngaya kan gelirse o ilacı hiç yapmamamı sölemişlerdi. yani geri çekerek kan geliyomu ona bakıyosun. ama kan olmadığı için ben iğneyi vurdum sonrasında kanadı ama çok sürmedi hemen geçti sayılır. ilkkez kanadığı için tırstım ve kendimi kk'ya attım :enbuyukkk:
tşk ederim cnm cevabın için :1hug:

canımcım aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah meleğin bu kez bulur seni allah yardımcın olsun kendine dikkat et :1hug:
erkekler hep öle be canım sen düşünmemeye çalış hem olumsuzluklar erkek sperm sayı ve kalitesinde kötü etki ediyomuş. o yüzden alttan almaya çalış bebişin sana sıkıca tutunsunda inşaalh bebiş doğunca babasının hakkından birlikte gelirsiniz. (benimkide sperm vermeye gitmeden 10dk. önce beni sinir etmişti şahsen ben öle yapmayı düşünüyorumsırnaşık şey)

arkadaşlar merhaba,bende yarın akşam 4 de ilk aşılamamı olucam.yumoşlar çok güzel büyümüşler bu sabah saat 7 de çatlatma iğnemi oldum.yarında aşılama olucam.benim içinde dua edin kızlar.rabbim dileyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.tabi beni de:)

Merhaba arkadaslar, 1 senelik denemeden sonra doktorum aşılamayı önerdi ve gecen hafta aşılamam yapıldı.. şimdi beklemedeyim.. Ben aşılama öncesi ve sonrası acayip mutluydum ve cok pozitiftim..Hiç gerilmedim heyecan yapmadım hatta asılama sonrası 20dk bekleniyorya hafif uykuya bile dalmışım.. gozumu actıgımda esim yanımdaydı... kendimi cocuk gibi hissettim..

.. :smiley-cool: tutarmı bilmiyorum ama bu ay birseyi keşfettim.. her ay belirli gunlerde iişkiye girmek için ugraşmalar surekli ateş ölçmeler ovulasyonu yakalamaya calısmalar bu ay hiçbiri olmadı ve ben cok rahatım..

sadece sizlerle bunları paylaşmak istedim., beni anlıyor olabilmeniz ve ortak konumuzun bu olması beni rahatlatıyor... sizlerle yazışmak beni cok mutlu ediyor..

benim Aşılamam Tutmadı Bence Ağrılarım Var, 3 Gündür Jeli Kullanmayı Da Bıraktım, Kendimden Haber Vereyim Dedim Merak Eden Olursa

tutup Tutmaiği Belli Olmaz Kimisinde çok Ağri Oluyo Kimisinde Hiç Ağri Olmuyor Canim Bekle Bakalim Kacinci Gun Oldu Senin...

hayirlisi Olsun :) Pozitif Ol Aşilamaya Girerken Bol Dua Et Bolşans

cnm Iiyi Etmişsin :)
Umarim Bu Pozitiflik Sana Bir Bebk Olarak Geri Döner ...
Tutsun Yada Tutmasin Umutsuz Olma Sakin Hep Bole Pozitif Ol Bende Geçen Hafta Perşembe 3.aşilamai Oldum Bekliyorum
Allah Yüzümüzü Güldürsün Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…