- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.201
Teşekkür ederim darkıncığım. Bol bol dua etmeni isterim. Çünkü sen hamişsin ve hamişlerin duası kabul olur. Bebişin umarım iyidir. Dualarım bütün hamişlerle. Öpüyorum, sağol iyi dileklerin için......
Kızlar dualarım sizlerle.allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.haklısın Cnm
buson aşılama ya ondan fazla üzüldüm Tüpe gececeğiz ya allah kısmet ederse Şimdide onun düşüncesi sardı ama toparlarım sanırım kısa zamanda...
sen bize Duat et hamişlerin duası kabulolur derler..
bugun 13.gunum 17.gune kadar beklicem diğerlerinde hep 17.gun regl Oldum Çünkü..
bebşkocum aşılaman hayırlı olsun canım ben de 3.aşılamanın6.günündeyim sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız.bir kaç gündür foruma giremedim aşılamadan bir hafta sonra hcg ye bakılması gerektiği gibi bir şey okudum benim doktor öyle birşey demedi bana aşılama günü alttan baktı çatlamış mıdır diye sordum çatlamıştır dedi sonra da 14 gün sonra test yaptır dedi kafam karıştı biraz acaba çatlamamış olabilir miydi ya ada yarın yaptırsak bu testi çatlamamışsa ne gibi birşey yapılır anlamadım ben dark orda mısın kızlar bilginiz var mı bu konuda
bebişkocum sana özelden mesaj attım.okursan sevinirim.
aşılaman için çok güzel sonuçlanır.ben 3.için başladım iğnelerime.rabbim bu sefer inşallah yüzümüzü güldürür.
Kızlar dualarım sizlerle.allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bebişkocum sağol canım moral verdiğn için doğru söylüyorsun doktor gerekli görseydi yaptır derdi benim korkum da şu doktor belki de günde 50 hastaya bakıyor acaba bu karışıklıkta gözden kaçırmış olabilir mi endişe yaptım
benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.
benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.
sorun olacagını sanmıyorıum.Bende 3.aşılamamdan sonra adet olmuştum ve hiç gidip test falan yaptırmadım.Üstelik biz tüp bebek raporu alabilmek için aşılama yaptırmıştık.Şimdi rapor için basvurdum hiç sonuç falan istemediler.Sadece aşılama yapıldıgı yazan bi kağıt vardı onu istediler.
Rabbim tez zamanda bizede meleklerimizi gönderir inşallah .a.s.
a.s.selam kuzular hepinize günaydınlarrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyıp mıncıklıyorum ve kocaman öpüyorumm
a.smasluha bence bugün yaptırmalısın testi eğer bebiş varsa daha fazla stres yaparsın zarar verir tamammı tatlım bizede haber ver çatlamayalım:)sırnaşık şey
lsenağlamaeylimley cim çok üzgünüm ama nolur üzülme geçecek bunlar bizde kavuşacağız bebişlerimize ama biraz çabalamamız gerekecek yola devam bıkmak yılmak yok tamammı canımm...Çok üzgünüm çoook
naniknanikzenannnnn tatlışkommm nasılsıııınnn büyük gün yaklaşıyo şekerr ayyy senden çok heycanlıyım hadi bize pozitiff olarak geri dön tatlım vallla dua ediyorum çokkk öptümmmŞeniz
maviay aşılamanı nerde hangi doktora yaptırdın bende yaptırıyporumda bursalıyım
senin içinde inşallah hakkında hayırlısı olur canımm sonucu alınca bildirecem sana ilk aşılamam benim ama 2 gündür kasıklarımda agrı var sonra beyaz akıntım var gögüs uçlarımda hafif acı var senin aşılamadan sonra kaçıncı gün adet oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?