Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebişkocum sağol canım moral verdiğn için doğru söylüyorsun doktor gerekli görseydi yaptır derdi benim korkum da şu doktor belki de günde 50 hastaya bakıyor acaba bu karışıklıkta gözden kaçırmış olabilir mi endişe yaptım

Kızlar dualarım sizlerle.allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Doktorunun dediği doğru canım.En net cevabı 14. gün alırsın kan testinde.

1 hafta sonra hcg ye baktırırsan yanlış sonuç alırsın.Çünkü çatlatma iğnesinin içinde gebelik hormonu ve onun sayesinde yalancı pozitif çıkabilir sonucun.Buda sonradan üzülmene sebep olabilir.

En iyisi sen 14. gün kan testi yaptır.Şansın bol olsun.İnşallah bu denemende kucağını dolduracak bi bebiş gelir.

bebişkocum sana özelden mesaj attım.okursan sevinirim.
aşılaman için çok güzel sonuçlanır.ben 3.için başladım iğnelerime.rabbim bu sefer inşallah yüzümüzü güldürür.

canım özelden bende cevap yazdım sana bakabilirsin teşekkür ederim iyi dileklerin için ama sakın sende üzülme olurmu eninde sonunda bebişimiz olucak canım allahın izniyle öptüm seni şekkerrrrrŞeniz

a.s
Hayır canım emin ol dr lar asla hastaların tedavilerini birbirine karıştırmazlar emin ol buna bir sürü arkadaşım var aşılama olan ve hiç biri böyle bir uygulama yapmıyolar bence sen fazla kafana takıyosun eğer böyle çok takarsan aşılamanı olumsuz etkiler drun ne diyosa onu yapmalısın her drun uygulaması başkadır sen bence dra güven

Kızlarr günaydınnn a.s.

symslow cnm aşılamadan 1 hafta sonra demişsinyaa beta hcgye bakmadılar tedirgin oldum diye, eğer benim yazdıklarımdan bahsediyosann aşılamadan 1 hafta sonra kan testi yapılıyomuş ama beta hcgye değil, progesteron (yada progestan tatlicadiarzu) diye bi değere bakıyolarmış. Ondada yumurta çatlamışmı o çıkıyomuş. Banada yapmadılar bende endişe etmiştim, anladığım kadarıyla herkese yapmıyolar çokda zorunlu bişey değil heralde. Sen kafanı takma buna, pozitif düşün canım:1hug:
İnşallah meleğin sana sımsıkı tutunmuştur

benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.

sorun olacagını sanmıyorıum.Bende 3.aşılamamdan sonra adet olmuştum ve hiç gidip test falan yaptırmadım.Üstelik biz tüp bebek raporu alabilmek için aşılama yaptırmıştık.Şimdi rapor için basvurdum hiç sonuç falan istemediler.Sadece aşılama yapıldıgı yazan bi kağıt vardı onu istediler.
Rabbim tez zamanda bizede meleklerimizi gönderir inşallah .a.s.

hastamı oldun cnm..benim hala gelmedi ama gelir sanırım çünkü pazt den beri regl ağrılarım var bugun bizim 14.gunumuz dimi senle aynı tarihte olmuştuk aşılamayı 22mayısta...yanlış mı hatırlıyorum

İstanbuldamısın Sen?
tüpbebek heyet raporu İçin hangi hastaneye başvurdun neler istediler..

a.s.selam kuzular hepinize günaydınlarrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyıp mıncıklıyorum ve kocaman öpüyorumm

a.smasluha bence bugün yaptırmalısın testi eğer bebiş varsa daha fazla stres yaparsın zarar verir tamammı tatlım bizede haber ver çatlamayalım:)sırnaşık şey

lsenağlamaeylimley cim çok üzgünüm ama nolur üzülme geçecek bunlar bizde kavuşacağız bebişlerimize ama biraz çabalamamız gerekecek yola devam bıkmak yılmak yok tamammı canımm...Çok üzgünüm çoook

naniknanikzenannnnn tatlışkommm nasılsıııınnn büyük gün yaklaşıyo şekerr ayyy senden çok heycanlıyım hadi bize pozitiff olarak geri dön tatlım vallla dua ediyorum çokkk öptümmmŞeniz

cANIM BENDE HEPİMİZ İÇİN DUACIYIM
KEŞKE POZİTİFOLARAK GERİ DONSEM SİZE AMA KISMET BECANIM
HALA REGL AĞRILARI AĞRILARIM DEVM EDİYOR AMA BİŞE GELMEDİ DAHA DA GELİCEK GİBİ GİBİ...

maviay aşılamanı nerde hangi doktora yaptırdın bende yaptırıyporumda bursalıyım

sevindim canım aynı yerdeyiz desene..Canım benim doktorum Özer bey özer kutlu ben çok memnunum valla doktorumdan araştırdım ve referanslarıda çok mükemmel...Zübeyde nin başhekim yardımcısı kendisi...Sen kime gidiyorsun tatlım:1hug:

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Canım ben aşılamanın 20. günü adet oldum.Benimde ilk zamanlar senin gibi ağrılarım oldu bunlar gayet normal..Ama bazı arkadaşlarımızda da olmamış Demekki kişiye göre belirtiler değişebiliyor...Bana dr um ilk aşılamam için çok fazla ümit vermedi zaten. tabi bu benim için geçerli ...İlk aşılamasında tutan arkadaşlarımızda var.Canını sıkma tatlım herşey olacağına varır moralde çok önemli tedavinde.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım:1hug:a.s.

kızlar nasılsınız bakımmmm off benım hiç umudum yok artık mucize gıbı gelıyo hiç kendımı anne olacak dıye düşünemıyorum bıle bugun bıraz kötüyüm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…