- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.181
canım psikolojik boyutu zor gerçekten..birazda kişiligine baglı rahat biriysen hamileliği hayatının merkezine oturtmadıysan iste o zaman kolay gelir.. Benim doktorum butur tedaviler balık tutmak gibidir biz oltayı atıyoruz elimiz bosta dönebiliriz.. normal hayatına geri don aşılama oldugunu unut dedi ama.. inan dusunmemek nerdeyse imaknsız..
muhakkak ımkansız. her ilişkiden sonra bıle acaba dıyosun. benım solemek ıstedıgım acaba bıraz daha denesemmı yoksa nıyetıne gormısken asılamamı yapsam
Ben senin yerinde olsam yapardım.. oylede beklemek zor boyle de..
aşılamada sansımız normale gore ne kadar daha yuksek
bildigim kadarıyla cok yuksek degil.. %10 ila %15 arası.. istersen yumurta takibi ile başlayabilirsin aynı aşılama gibi ilaç veriliyor catlatma ignesi yapılıyor doktor su gunlerde ilişkiye gir diyor.. ben aşılama yaptırdım su an beklemedeyim ama adet olacagım sanırım o yuzden buruk hssediyorum kendimi. ama normal denediğimiz de de bundan farklı hissetmemiştim..
SLM arkadaşlar bir bilgi edinmek istiyorum aşılamam mayısın 20 de olmuştu bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu ama benim adet günüm ayın 8 de ben test yaptırsam çıkarmı vede çok heyecanlı ve çok endişeliyim bu konuda bilgi verirmisiniz ilk aşılamamdı
sagol canım inşallah öyledir çok korkuyorum ben ya
bebişkocum 2. aşılaman hayırlı olsun canımm.İnşallah hayırlı haberler alırız dualarımız seninle...Kendine dikkat et emiiii....a.s.a.s.
sersoycum doktorun seni yönlendiri yumurta gelişimini iğne ya da ilaçla yapıyorlar bir süre onu kullanıp sonra da çatlatma iğnesi oluyorsun 2 gün sonra da aşılama sonra da 14 gün bekliyorsun kanda beta hcg testi yaptırmak için detaylı bilgiyi forumdan ve internetteki makalelerden okuyabilirsin canım sormak istediğn şeyleri de gene burdaki arkadaşlar hepimiz dilimiz döndüğünce anlatırız
bebşkocum aşılaman hayırlı olsun canım ben de 3.aşılamanın6.günündeyim sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız.bir kaç gündür foruma giremedim aşılamadan bir hafta sonra hcg ye bakılması gerektiği gibi bir şey okudum benim doktor öyle birşey demedi bana aşılama günü alttan baktı çatlamış mıdır diye sordum çatlamıştır dedi sonra da 14 gün sonra test yaptır dedi kafam karıştı biraz acaba çatlamamış olabilir miydi ya ada yarın yaptırsak bu testi çatlamamışsa ne gibi birşey yapılır anlamadım ben dark orda mısın kızlar bilginiz var mı bu konuda
arzuhalim bişey sorsam bilebilirsin sanırım çünkü daha önce aşılama yaptırmışsın ben bugün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olacak dediler tereddütteyim 24 saat yeterli mi
SLM arkadaşlar bir bilgi edinmek istiyorum aşılamam mayısın 20 de olmuştu bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu ama benim adet günüm ayın 8 de ben test yaptırsam çıkarmı vede çok heyecanlı ve çok endişeliyim bu konuda bilgi verirmisiniz ilk aşılamamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?