E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.241
kızlar Merhabalar,
Az önce Hastaneden Geldim Benim En Büyük Yumiş 15,5 Olmuş Yarın Tekrar Gidecem Bakalım. Ilk Aşılamamda 10 Gün Kullandım Iğneyi 16,5ken çatlatmışlardı Beni, şimdiki Aşılamamdada Bugün 11. Günüm Neden Aynı Oranda Olmadı Acaba Ki ????
bende Geçen Ay Ilk Aşılamamı Yaptırdım Ama Tutmadı.bu Ayda Tekrar Tedaviye Başladım Bakalım Aşılama Olcakmı Kesin Değil.bu Süreçte Insan çok Yıpranıyor.zor Bi Durum Yani.bizdede önemli Bi Sorun Yok Ama Olmadı Işte.bu Konuda Herkese Bol şans:asigim:
sırnaşık şeyselam Kuzucummm çok Güzel Bi şarkı çok Severim Ayrıca Evet Tam Dediği Gibi Biz Hep Negatif Alsakta Yola Devam Edceğiz Yılmak Yok Bebişiiimmm öle Dalma Heryere Karamsarda Olma Olurmu Tatlım...
Bak Bu şarkıda Güzel:
Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda
Beraber Islandik Yağan Yağmurda.....
Sen, çokk öpüyorummma.s.
bişi sormak istiyorum size, sizler aşılama yaptırmadan önce kaç tane iğne vuruldunuz.ve hap kullandınızmı
Canim O Vucununun Durumuna Gore Değişiyor Sanirim Ben Ilk Aşilamada 525 ünite (yani 7 Ampul Menogon) Ikincide 450 ünite (yani 6 Ampul Menogon) üçüncüde Ise 750 ünite (yani 10 Ampul ) Iğne Oldum
Vucudunun Durumuna Gore Değişio Sanirim
Inşallah 18mm Ye Ulaşirlar..biaksilik çikmaz..
Zenancım yaa sen 18mm diyosunda benim ilk aşılamamı 16,5mm yapmışlardı. Acaba erken yaptılardamı tutmadı ki senağlama
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim benim aşılama olalı 10 gün oldu heyecanla bekliyorum.
Selam kızlar.Çoktan girmedim yazmadım.Yoktum buralarda şehirdışındaydık.Benim aşılamamın 12. günü ugün.Sabah test yaptım YOK!Bir de pazar günü yaparım belki bugün erken diye.Ne bileyim ya uff.Pek üzülmedim ama biraz zoruma gitti bir daha negatif diye.Gerçi henüz bişi demek erken.
zenan Canım Bişiy Soracam Ya Benim Aşılamanın Bugün 18. Günü Ama Adet Tarihim 8 Haziran Test Ne Zaman Yaptirim Sence Yoksa Adetimi Bekleyim
BEN REGL OLDUM KIZLAR AZ AZ KAN GELMEYE BAŞLADI ÇOK ÜZGÜNÜM AŞILAMA SERÜVENİMDE BURADA NOKTALANDI :a015:. ..PAZARTESİ GUNU TÜPBEBEK RAPORU İÇİN SÜLEYMANIYEYE BAŞVURUMU YAPICAM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE RAPORUM SAĞSALİM HAZIRLANIR..ASLINDA BİRAZ BEKLİCEKTİM RAPOR İÇİN AMA NELERLE KARŞILAŞACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BİAN EVVEL BAŞLAMAK İSTEDİM HEM RAPOR KİMBİLİR KAÇAYDA ÇIKACAK
bebişko zenan ve dıger canlar nasılsınız bakalım hersey yolundamı sekerler :asigim:ben galıba gerı kalan tedavıme tıp fakultesınde devam edıcem hayırlısı bakalım a.s.Şeniz
BEN REGL OLDUM KIZLAR AZ AZ KAN GELMEYE BAŞLADI ÇOK ÜZGÜNÜM AŞILAMA SERÜVENİMDE BURADA NOKTALANDI :a015:. ..PAZARTESİ GUNU TÜPBEBEK RAPORU İÇİN SÜLEYMANIYEYE BAŞVURUMU YAPICAM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE RAPORUM SAĞSALİM HAZIRLANIR..ASLINDA BİRAZ BEKLİCEKTİM RAPOR İÇİN AMA NELERLE KARŞILAŞACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BİAN EVVEL BAŞLAMAK İSTEDİM HEM RAPOR KİMBİLİR KAÇAYDA ÇIKACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?