- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.221
İnşallah test yaptırmışsındır ve pozitifi görmüşsündür canım.darkcım canım allah agzından duyursun doktorumla görüşecem birazdan arkadaşlar bakalım bugün aşılama yapılalı 16.gün bakalım ne diyecek dualarınızı eksik etmeyin allah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Leylimley bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün canım.Üzme kendini.Bundan sonraki denemende olur inşallah.benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.
Zenancım sen ne zaman test yaptırıyorsun canım.Dualrım seninlehastamı oldun cnm..benim hala gelmedi ama gelir sanırım çünkü pazt den beri regl ağrılarım var bugun bizim 14.gunumuz dimi senle aynı tarihte olmuştuk aşılamayı 22mayısta...yanlış mı hatırlıyorum
teşekkürler canım allah senide evladının eline ayağına kavuştursun bizimde dualarımız seninle çok öpüyorum ikinizideeŞeniz
benim aşılama olalı 12 gün oldu.cuma test yapıcaktım.ama az önce kahverengi kan geldi.karnımda adet gibi ağrıyor.bu kadar erken hasta olabilirmiyim??ben gonal-f kullanmıştım acaba o yüzdenmi erken oldu.doktorumu aradım şimdi tam adet kanaması olmadan sayamayız dedi.yinede testimi yaptırıcakmışım.offffffffffffffffff kıafam çok karışık.böyle olan varmı kızlar.:uhm::uhm::uhm:
kızlar nasılsınız bakımmmm off benım hiç umudum yok artık mucize gıbı gelıyo hiç kendımı anne olacak dıye düşünemıyorum bıle bugun bıraz kötüyüm senağlama
benim aşılama olalı 12 gün oldu.cuma test yapıcaktım.ama az önce kahverengi kan geldi.karnımda adet gibi ağrıyor.bu kadar erken hasta olabilirmiyim??ben gonal-f kullanmıştım acaba o yüzdenmi erken oldu.doktorumu aradım şimdi tam adet kanaması olmadan sayamayız dedi.yinede testimi yaptırıcakmışım.offffffffffffffffff kıafam çok karışık.böyle olan varmı kızlar.:uhm::uhm::uhm:
Zenancım sen ne zaman test yaptırıyorsun canım.Dualrım seninle
inşallah beklenen yolcu yoldadır
kızlar nasılsınız bakımmmm off benım hiç umudum yok artık mucize gıbı gelıyo hiç kendımı anne olacak dıye düşünemıyorum bıle bugun bıraz kötüyüm senağlama
selam kızlar 3 aşılamamı yaptırdım ama yine olmadı of of
zaten umutlanmıyorum.bu benim 4.aşılamam alıştım artık.bu sondu.biraz dinlenip tüp bebek için başlıcam.çok stresli bir dönem bu ya.kendimi çok kötü hissediyorum.hiç kimseyle konuşmak istemiyorum.ama yinede ayakta olmaya çalışıyorum.biliyorum ki benimde bir gün bebişim olacak.ALLAH'ım hepimize nasip etsin,kimseye aratmasın.:a015:
Maviay Benimde Doktorum Ismail Küçükerdoğan.zübeydenin Doktoru.bende çok Memnunum.çok Güveniyorum Ona.
git yaptır hayatım bekledikçe umudun büyüyo, strese giriyorsun 17. günde %100 çıkar bizde merak ediyoruz, 1 hafta sonra çok çok üzüleceğine belki şimdi daha az üzülürsün, hem belki dee,,,,,, doktora söylemeyiz:1rolleyes:canım daha test yapmadım bugün 17.gün aşılamamdan sonra dün doktoru aradım bir hafta daha bekle dedii offffffffffff beklemek çokk zor ya ama yapmakta istemiyorum test çünki hadi negatif çıkarsa çok ğüzülürümm ben ya ne yapim kızlar bana yardım edin lütfen
bişe sorucam arkadaşlar, her aşılamadan önce doktor heyete sevkediyoya (yani zeynep kamilde öyle) heyet bi rapor veriyo, bu rapor sadece iğneleri alabilmek içinmi, yoksa hem iğneleri alabilmek hemde aşılama yapılabilmesi için midir, neden soruyorum çünkü benim 3.aşılamada yetecek kadar iğnem var sonra bana o rapor olmazsa aşılama yapamayız demesinler!!!
kızlar sabah serviste gelirken yolda derin derin dalmışım düşüncelere..
Birden Radyoda Bi şarkı çıktı Sozleri Tam bizlik;
[I]YIKILDIĞIN HERAN YOK OLMADIĞINA ŞÜKRET...
YORULDUĞUN HERAN KOLAY ÖLÜMDEN VAZGEÇ....
KALK AYNALARA BAK..
YÜREĞİNE GÜNEŞ KOY.. YÜREĞİNE BULUT KOY...YÜREĞİNE YILDIZ KOY ...
YOLA DEVAM....[/I]
HEPİNİZE GÜNAYDIN :asigim:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.....
bişi sormak istiyorum size, sizler aşılama yaptırmadan önce kaç tane iğne vuruldunuz.ve hap kullandınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?