Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence bişey olmamıştır ama senin canın çok yanmıştır arkadaşım keşke yumurta bu kadar kaolay çatlasaydı aşılamaydı bilmem neydi diye başka şeylere gerek olmasaydı ama kocana söyle acık sevgisini göstermesin şu an senin durumunu bilemez ben aşılama oldum hala kasık ağrısından ölüyorum

:dance: tşk ederim cnm walla bende kendime çok güldüm halada gülüyomsırnaşık şey
herşeyden tırsar oldum napim yaa bi sorayım dedim içim rahatladım şimdi.:1hug:

Sağol vuslatcım iyiki varsınız walla, baya rahatladım eşiminde gönlünü aldım:asigim:
seninde aşılaman hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin, Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavurtursun hepimizi:1hug:

canım ya yeni gördüm yazını üzüldüm gerçekden..Herşeyin hayırlısı kısmet değilmiş demekki.Ece cim nerde yaptırmayı düşünüyorsun tüb bebeği varmı kafanda bir yer..:teselli:

ben gebe değilim ama bu tür akıntılar normalmiş.progestan yada crinone jel kullanıyosan akıntılarının artması doğal.kıpkırmızı kan görmedğin sürece panik yapma....bebişin hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.

sahrap bence korkmanı gerektiren birşey yok bu tür belirtiler normal ben hamiş değilim ama internetten okumuştum biraz.sen de bu akşam oku yarın da doktoeunla iletişime geç kaçıncı aşılamda hamiş kaldım canım ben de sonuç bekliyorum da

kızlar benimd yumurtalar 15. günde hala 16 mm delerdi yaaa bi türlü yeterli büyüklüge gelmediler bu gün 17. gün ve yine kontrol var. çok moralim bozuluyor dr. um yumurtalar direnç gösteriyor dedi. durumu benim gibi olan var mı benim yumurtalarım neden geç büyüyorrr

canım eğer bir gebelik var ise daha çok erken olduğu için idrar testlerinde çıkmıyor... en sağlıklısı kan testi.. gerçi ilaçlardan dolayıda gecikebiliyor... istersen kan testi yaptır... en azından için rahat eder.. Ayrıca dr bu konuda birşey söylemişmiydi?? Ben aşılama yaptırdığımda adet tarihine kadar olmassan beni ara demişti?? Doktoruna da danışabilirsin.... a.s.

arkadaşım biraz sabırlı ol şimdiden canını sıkma kafaya çok takmak olumsuz etkiliyor dilerim Allahtan hamişsindir

arkadaşım sabırlı ol idrarda hemen belli olmaz adetinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra idrarda belli olur

dayanamayacaksan kan testi yaptırabilirsin onda belli olur

hem bu kadar stres yaparsan hamileysen bile bebişe zarar verirsin :mymeka:

çok sagol arkadaşım umarım dediğin gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin işte isteyince böyle arzu ediyo insan ya inanın çok çok istiyorum

Adet görmediysen bence kan testi yaptır.Hem hamileleik varsa ona göre davranırsın bebeğine zarar vermeyecek şekilde.

Bir hafta da beklenmez ki şimdi.

Göğüslerdeki hassaslığın devam etmesi güzel bir gelişme.Benimde normalde adet yaklaşınca kesilirdi bu hassaslık.Ama hamile kaldığımda geçmemişti devam etmişti.Çok da umutlanmadan herşeye hazır olarak davran.İnşallah gönlüne göre olur.

Ben mutlaka adet günü kan testi yaptırırdım hep.

masluha canım aşılama olalı 21 gün olmuş.İdrardan adetin 10 geçince sağlıklı sonuç alırsın.İdrar testini boşverrrrrrrr sen git bhcg kandan test yaptır en azından ne olduğunu bilirsin kesin sonuç alırsın..İnşallah hamilesindir.:tesellioktorunda bi acayip zaten 14.-15. günden sonra kandan belli oluyor....Haydeeeeee beklemede git bir an önce yaptır canımmm..hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.

canım üzülmeyin benimde tüp bebek olcak nerde yaptırmayı düşünüyonnnnnnnn.

KIZLAR MERHABA ...
BEN DÜN TÜP BEBEK HEYET RAPORU İÇİN SÜLEYMENİYEYE BAŞVURUMU YAPTIM BENDE 2TÜP KAN ALDILAR BİDE USG İLE BAKTILAR.. ÇOK KALABALIK AMA KİMİ RAPOR KİMİ AŞILAMA KİMİ TÜPBEBEK İÇİN SIRALARDA ... OKADAR SIRAVARKİ ANLATAMAM...
BENDE RAHİM FİLMİNE GERE DUYMADILAR DAHA OCAKTA ÇEKİNMİŞTİM.. BU GEÇERLİ GEREK YOK DEDİLER... EŞİMEDE 27 AĞUSTOSA GÜNVERDİLER SPERMİYOGRAMINA VE KANINA KAENDİLERİ BAKACAKMIŞ.. TARİH GEÇ AMA ELDEN BİŞE GELMİYORÇÇ DILARDA BİZ YAPIP GETİRELİM DEDİK OLMAZ DEDİLER..
BİRDE 3AŞILAMA OLDUMU DAİR Bİ KAĞIT VERDİLER DOKTORUM ONU DOLDURUP KAŞELİCEK 3AŞILAMA OLDUMU ISPATLICAM YANİ...
EŞİMİN TAHLİLERİ DE HAZIR OLUNCA BENIMKILERLE BERABER TOPLANCAK VE RAPOR İSTEĞİ HEYETE GİRECEK ...SANIRIM EKİM GİBİ ANCAK RAPORUMUZ HAZIR OLUR...ORADA TÜPBEBEK YAPTIRALIM EDİK AMA ÇOK KALABALIK 1KAÇ SENE SONRA ANCAK SIRA GELİYOR...HAYIRLISI KIZLAR HEYET RAPORUM HAZIR OLSUN TÜPBEBEĞİ MEMORİALDE OLSUN DİYORUM AMA KISMET ALLAH BİLİR...
RAPOR Bİ ÇIKSINDA HAYIRLISIYLA :)
BEN RAPOR ÇIKANA KADAR DİNLERNİRİM... OHHHH İLAÇSIZ DOKTORSUZ BİKAÇ AYYY naniknanik

NEDEN BEKLİYORSUN HALA ANLAMADIM BUGUN AŞILAMA OLALI 21 GUN OLMUŞ.. BUARADA İDRARDA ÇIKMAZ İDRARDA ÇIKMASI İÇİN ADETİNİN 10GUN GEÇMESİ LAZIM .. NEDEN KAN TESTİNİ DENEMİYORSUN.. GERÇEK NEYSE BİLMELİSİN KAÇTIKCA ELİNE BİŞE GEÇMEZ BEBEK VARSA BİLE ONA ZARAR VERİRSİN BU STRESLE...

CANIM BENIM İNŞALLAH TÜPLE OLUR BİLEMİYORUM ...

Zenancım üzüldüm canım.Demekki daha zamanı varmış.İnşallah moralini toplar,gücünü toplar ve pozitif bir denemeye başlarsın canım.

NAPALIM CANIM BOYLE OLACAKMIŞ ELİMDEN BİŞE GELMİYOR...
RAPOR İÇİN BAŞVURDUM EKİM GİBİ ANCAK ÇIKAR TÜP BEBEK RAPORUM BUZAMANDADA DİNLERNİR VE MORAL DEPOLARIM...HASTANEDEN UZAK BİKAÇ AY ÇOK İİ GELİCEK :)

Ecearda Ve Zenan Canlarim Adet Olduğunuzu Okudum çok üzüldüm Sizin Adiniza Ama Moralinizi Yüksek Tutun Allah Tüp Bebek Ve Aşilama Tedavinizde Yardimciniz Olsun

CANIM KISMET BU İŞLER... ALNIMIZDA NE YAZIYORSA OLUYOR...

Zenancım merhaba,
Tüp bebek için ilk adımını atmışsın, hayırlı olsun cnm geç olsun güç olmasın :1hug:
Allah büyüktür bi bakmışsın bi mucize olur ve bebişin bu arada gelirr, hayat sürprizlerle dolu
İnsanın gerçekten bi kaç ayda olsa doktorsuz, ultrasonsuz zaman geçirmesi çok güzel olacaktırsırnaşık şey
Bende dün 2. aşılamamı yaptırdım, bugün karın ve bel ağrım var normaldir heralde...
Eğer buda olmassa seninle aynı zamanda dinlenmeye çekiliyoruz cnm bende eylüle kadar ara vermek istiyorum.
Sevgiyle kal cnm:1hug:

işyerimizi su basmıştı bilgisayarlar çalışmıyodu c.tesi den beri ancak girebildim, aklım sizde kaldı, ben bu ay dinlenmedeyim, dolayısıyla fazla yazacak bişeyim olmasa da sizi takip ediyor olucam

Zenannn cım merhaba, rapor için ilk adımı atmışsın... canım hayırlı uğurlu olsun... İnşallah problemsiz bir şekilde raporunu alırsın ve hemen tedaviye başlarsın... bu arada dinlenmek gerçekten hem pisikolojik hemde fiziksel olarak iyi gelecektir sana... Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün... İnşallah ilk tüp denemende bebişlerine kavuşursun canımmm...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…