- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.281
Kızlar merhaba,
yaaa bişey sorcam nolur kusuruma bakmayın cahilliğimi hoşgörün ama sizlerden başka sorabileceğim kimse yok :1no2:
Benim dünkü kontrolümde yumurtam 18,8mm olmuştu, bugün akşamda çatlatma iğnemi vurdurcam ve pazartesi aşılamam yapılacaktı. Ama benim sevgili kocam sevgisini gösterirken popoma bi şaplak attı ve ve bişeyler yanar gibi oldu. Acaba yumurtammı çatlamıştır yaaa offf kafayı yicem onunda burnundan getirdim, bişey olmuşmudur:uhm:
canım sın ya keşke bi şaplakla yumurta çatlamış olsa çatlatma iğnesine gerek kalırmıydı acaba:roflol:Eşine boşu boşuna eziyet etmişin..Korkma bişey olmaz bence senin psikolojinle alakalı birşey..Allah iyiliğini versin valla güldürdün beni allahda seni inşallah güldürür inşallah seni bebiş nasip eder kısa zamandaa.s.
bence bişey olmamıştır ama senin canın çok yanmıştır arkadaşım keşke yumurta bu kadar kaolay çatlasaydı aşılamaydı bilmem neydi diye başka şeylere gerek olmasaydı ama kocana söyle acık sevgisini göstermesin şu an senin durumunu bilemez ben aşılama oldum hala kasık ağrısından ölüyorum
bende hasta oldum.hemde daha test yaptırmadan.doktorum yinede test yaptır dedi.bu sabah kan verdim.ama maalesef yoooookkkkkkk.......zenann bu benimde son şansımdı.artık tüp bebek yolunda ALLAH'ım bizi hayırlarla karşılaştırsın...:1no2:
ya kimse yokmu canım çok sıkkın arkadaşlarr ben halen hastalanmadım 1 gün geçti aşılama oldum mayısın 20 de ayın 8 dede adet günümdü dün hastalanmadım sabah gidip idrar testi yaptım bişey çıkmadı peki bu gögüslerdeki agrı halsizlik ya neden bunlar oluyoo offffffffffcanımm çok sıkıldı akıl verin bana
OFFFFFF Neden kimse yok canım çok sıkkın oldugu anda sizin desteginize ihtiyacım var tekrar yazıyorum adetim 1 gün gecikti aşılamam mayısın 20 de oldu ve ayın 8 dün hastalanmam gerekti hastalanmadım ve ayrıca gögüslerimde çok acı var ve yorgunluk sabah test yaptım idrarda bişey çıkmadııııııı canım çok sıkkın arkadaşlar çokkkkk sıkkın:1no2:
OFFFFFF Neden kimse yok canım çok sıkkın oldugu anda sizin desteginize ihtiyacım var tekrar yazıyorum adetim 1 gün gecikti aşılamam mayısın 20 de oldu ve ayın 8 dün hastalanmam gerekti hastalanmadım ve ayrıca gögüslerimde çok acı var ve yorgunluk sabah test yaptım idrarda bişey çıkmadııııııı canım çok sıkkın arkadaşlar çokkkkk sıkkın:1no2:
ya kimse yokmu canım çok sıkkın arkadaşlarr ben halen hastalanmadım 1 gün geçti aşılama oldum mayısın 20 de ayın 8 dede adet günümdü dün hastalanmadım sabah gidip idrar testi yaptım bişey çıkmadı peki bu gögüslerdeki agrı halsizlik ya neden bunlar oluyoo offffffffffcanımm çok sıkıldı akıl verin bana
çok sagol arkadaşım umarım dediğin gibi olur allah isteyen herkese nasip etsin işte isteyince böyle arzu ediyo insan ya inanın çok çok istiyorum
bende hasta oldum.hemde daha test yaptırmadan.doktorum yinede test yaptır dedi.bu sabah kan verdim.ama maalesef yoooookkkkkkk.......zenann bu benimde son şansımdı.artık tüp bebek yolunda ALLAH'ım bizi hayırlarla karşılaştırsın...:1no2:
CANLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ DESTEKLERİNİZ İÇİN
BUGUN BİRAZ DAHA İYİ GİBİYİM...BİRAZ SAÇIMLA BAŞIMLA OYNİCAM KESİM BOYA FALAN YAPTIRIMKAFAM DAĞILSIN DİYORUM YOKSA MORAL DEPOLAMADAN TÜPBEBEK BİLE TUTMAZ...MORAL DEPOLAMAM LAZIM TÜPBEBEYE KADAR ... NAPALIM HAYIRLISI BUYMUŞ YA ELİMİZDEN BİŞE GELMEZ BEN ARTIK TÜPBEBE YOLUNDAYIM ALLAH YOLLARIMI AÇIKETSIN YİNE ONA ŞÜKÜRLER OLSUN KI TEDAVİ OLMAK İÇİN MADDİ GÜCÜMÜZ VAR BU BİLE BİŞEYDİR SONUCTA..
SİZİNLE YAZIŞMAYI KESECEĞİMİ SAKIN DÜŞÜNMEYİN BEN HEP BURDA KK DAYIM :) HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ÇITIRDAK ÇEREZLERİM BENIM
selam yeni üyeniz geldi... sırnaşık şeykızlar forumda arama yaparken burayı buldum tam benlik yarın 2. aşılamam için start vericez inşallah ilki ekim ayında olmuştu bakalım neler olacak... forum o kadar uzun ki bulamadım sormak istefiğim çift aşılamamı yoksa tekmi benim diğre aşılamam çift yapılmıştı 24 saat ara ile sizce hangisi daha iyi fikri olan yardım etsin_?senağlamasenağlamainşallah tüp bebek olur canım.üzülme herşey allahtan nerde düşünüyon benim dr özer kutlu ona gitmeni tavsiye ederim allah yardımcımız olsun benimde tüp bebek olcak cok heycanlıyımCANIM BEN 3AŞILAMA OLDUM İLK 2TANESİ ÇİFT AŞILAMA SONUNCUSU TEK AŞILAMA OLDU AMA TUTMADI... AMA ÇİFT AŞILAMADA ŞANSIN DAHA ÇOK BUNU UNUTMA YA BENIM TUTMADI O AYRI ...ALLAH BOLE İSTEDİ
BENCE ÇİFT AŞILAMA YAPTIR DERİM CNM
ZENANNN canımmm biz senin hep yanındayız ha şöyle git kendine biraz zaman ayır kafanı dağıt ki,moral olsun tüpbebiş yolunda...sonra daha sıkı tutunur sana hiç canını sıkma herşey olumlu olacak alahın izniyle...kiminin kısa ve kolay bir yol,kimininde biraz yolu engebeli ve uzun oluyo allah onu o şekilde kararlıyo yinede çok şükür dediğin gibi o maddi gücümüz var ve yaptırabiliyoruz seni çok öpüyorummm bizi unutmaaaaaŞeniz
Zenancım üzüldüm canım.Demekki daha zamanı varmış.İnşallah moralini toplar,gücünü toplar ve pozitif bir denemeye başlarsın canım.
Ecearda Ve Zenan Canlarim Adet Olduğunuzu Okudum çok üzüldüm Sizin Adiniza Ama Moralinizi Yüksek Tutun Allah Tüp Bebek Ve Aşilama Tedavinizde Yardimciniz Olsun
KIZLAR MERHABA ...
BEN DÜN TÜP BEBEK HEYET RAPORU İÇİN SÜLEYMENİYEYE BAŞVURUMU YAPTIM BENDE 2TÜP KAN ALDILAR BİDE USG İLE BAKTILAR.. ÇOK KALABALIK AMA KİMİ RAPOR KİMİ AŞILAMA KİMİ TÜPBEBEK İÇİN SIRALARDA ... OKADAR SIRAVARKİ ANLATAMAM...
BENDE RAHİM FİLMİNE GERE DUYMADILAR DAHA OCAKTA ÇEKİNMİŞTİM.. BU GEÇERLİ GEREK YOK DEDİLER... EŞİMEDE 27 AĞUSTOSA GÜNVERDİLER SPERMİYOGRAMINA VE KANINA KAENDİLERİ BAKACAKMIŞ.. TARİH GEÇ AMA ELDEN BİŞE GELMİYORÇÇ DILARDA BİZ YAPIP GETİRELİM DEDİK OLMAZ DEDİLER..
BİRDE 3AŞILAMA OLDUMU DAİR Bİ KAĞIT VERDİLER DOKTORUM ONU DOLDURUP KAŞELİCEK 3AŞILAMA OLDUMU ISPATLICAM YANİ...
EŞİMİN TAHLİLERİ DE HAZIR OLUNCA BENIMKILERLE BERABER TOPLANCAK VE RAPOR İSTEĞİ HEYETE GİRECEK ...SANIRIM EKİM GİBİ ANCAK RAPORUMUZ HAZIR OLUR...ORADA TÜPBEBEK YAPTIRALIM EDİK AMA ÇOK KALABALIK 1KAÇ SENE SONRA ANCAK SIRA GELİYOR...HAYIRLISI KIZLAR HEYET RAPORUM HAZIR OLSUN TÜPBEBEĞİ MEMORİALDE OLSUN DİYORUM AMA KISMET ALLAH BİLİR...
RAPOR Bİ ÇIKSINDA HAYIRLISIYLA :)
BEN RAPOR ÇIKANA KADAR DİNLERNİRİM... OHHHH İLAÇSIZ DOKTORSUZ BİKAÇ AYYY naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?