- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.261
selam yeni üyeniz geldi... sırnaşık şeykızlar forumda arama yaparken burayı buldum tam benlik yarın 2. aşılamam için start vericez inşallah ilki ekim ayında olmuştu bakalım neler olacak... forum o kadar uzun ki bulamadım sormak istefiğim çift aşılamamı yoksa tekmi benim diğre aşılamam çift yapılmıştı 24 saat ara ile sizce hangisi daha iyi fikri olan yardım etsin_?senağlamasenağlama
canım bende suanda 3 gündür gögüs agrım uçlarında agrı var sonra akşamları yatarken kasık agrısı sanki gaz sancısı gibi bide sabah uyanınca öyle çokta uykum geliyo gündüz ama bilmiyorum pazartesini beklicem doktora gitmek için bugün 18. günüm aşılamadan sonra ama adetim ayın 8 de pazar günü bilmiyorum canım benim gibi olan oldumu aşılamadan sonra lütfen bilgiiiiiii[/QU
benim ilk aşılamada ilk 1 hafta ağrı sızı yoktu sonra ki 1 hafta yavaş yavaş başladı kasık ve bel ağrıları, 12.gün hasta oldum, 2.aşılamada aynı anda başladı ağrılar ve hiç durmadı 14.gün hasta oldum, gögüs sızısı olmadı bende, ne biliyim 18 gün uzun zaman benim için acaba psikolojini çok mu şartlandırdın diye düşünüyorum biraz, keşke bi tahlil yapsaydın
BEN REGL OLDUM KIZLAR AZ AZ KAN GELMEYE BAŞLADI ÇOK ÜZGÜNÜM AŞILAMA SERÜVENİMDE BURADA NOKTALANDI :a015:. ..PAZARTESİ GUNU TÜPBEBEK RAPORU İÇİN SÜLEYMANIYEYE BAŞVURUMU YAPICAM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE RAPORUM SAĞSALİM HAZIRLANIR..ASLINDA BİRAZ BEKLİCEKTİM RAPOR İÇİN AMA NELERLE KARŞILAŞACAĞIMI BİLMEDİĞİM İÇİN BİAN EVVEL BAŞLAMAK İSTEDİM HEM RAPOR KİMBİLİR KAÇAYDA ÇIKACAK
2.aşılama olumsuz şu an 3.aşılama yapılalı 9 gün oldu bekliyorum canım
zenann canım lütfen üzme kendini sende bende ve isteyen herkes eline alacak bebişlerimizi yanındayız canım
zenancım canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
allah hayırlısını versin tatlım
inşallah allah hayırlısıyla bizlerede yaşatır bu duyguyu tatlım inşallah
kuzumm nolur üzülme artık hayırlısı buymuş napalım bak artık tüp bebiş yolunda ilerliyosun azıcık topla kendini eninde sonunda olacak bebişimiz hiç merak etme herşey yolunda gidecek sakın bunlara kafayı takama öptüm kocamnnnŞeniz
Zenancım inanki çok üzüldüm cnm vardır bundada bi hayır nolur çok üzme kendini:1no2:
Tüb bebek yolunda Allah yardımcın olsun cnmyerimseniben
Bu arada az önce hastaneden geldim benim yumiş 18,8mm olmuş bu akşam gonal-f yapmıyorum yarın akşam 22.00da çatlatma iğnemi olcam, kısmetse pazartesi 2. aşılamam olcak, nolur dua edin benim için:asigim:
AAAA canım yaaa.
Bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum bugünlerde.Üzülmedim desem yalan olur.Canım benim moralini bozma.Bende pazartesiye çıksam gidip test yaptıracağım.Yada bende mi gecikmeyi beklesem?Ne bileyim ya.Ama başım ne biçim dönüyor ufff ya sıkıldım bundan.Hayret bişey 10 gün progestan içiyorum sen dönme,gel son 2 gün beni o kadar yor.Neyse canım herşeyin hayırlısı.Doğanın kendine göre planları vardır.
zenannn çok üzüldüm ama itiraf ediyim tahmin ediyordum, inşallah ilk tüp bebekte olcak, İNŞALLAH
zenancım bıtanem hiç uzulme bıtanem bak ne güzel gününde adet olabılıyosun bıraz da ıyı yönden bakmak lazım inşaallah raporunu sagsaglım alırsın canımmma.s.
ze_nannn canım çok üzüldüm...Demekki hayırlısı böyleymiş arkadaşım..Tüp bebek işlemlerinde inşallah herşey yolunda gider gidecektirde dualarımız seninleeolsun canım:1hug:
selam yeni üyeniz geldi... sırnaşık şeykızlar forumda arama yaparken burayı buldum tam benlik yarın 2. aşılamam için start vericez inşallah ilki ekim ayında olmuştu bakalım neler olacak... forum o kadar uzun ki bulamadım sormak istefiğim çift aşılamamı yoksa tekmi benim diğre aşılamam çift yapılmıştı 24 saat ara ile sizce hangisi daha iyi fikri olan yardım etsin_?senağlamasenağlamaCANIM BEN 3AŞILAMA OLDUM İLK 2TANESİ ÇİFT AŞILAMA SONUNCUSU TEK AŞILAMA OLDU AMA TUTMADI... AMA ÇİFT AŞILAMADA ŞANSIN DAHA ÇOK BUNU UNUTMA YA BENIM TUTMADI O AYRI ...ALLAH BOLE İSTEDİ
BENCE ÇİFT AŞILAMA YAPTIR DERİM CNM
dilerim bu defa hayırlısı ile bebişin sıkı sıkıya tutunmuştur:teytey: iyi haberlerini duymak dileklerimle
CANLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ DESTEKLERİNİZ İÇİN
BUGUN BİRAZ DAHA İYİ GİBİYİM...BİRAZ SAÇIMLA BAŞIMLA OYNİCAM KESİM BOYA FALAN YAPTIRIMKAFAM DAĞILSIN DİYORUM YOKSA MORAL DEPOLAMADAN TÜPBEBEK BİLE TUTMAZ...MORAL DEPOLAMAM LAZIM TÜPBEBEYE KADAR ... NAPALIM HAYIRLISI BUYMUŞ YA ELİMİZDEN BİŞE GELMEZ BEN ARTIK TÜPBEBE YOLUNDAYIM ALLAH YOLLARIMI AÇIKETSIN YİNE ONA ŞÜKÜRLER OLSUN KI TEDAVİ OLMAK İÇİN MADDİ GÜCÜMÜZ VAR BU BİLE BİŞEYDİR SONUCTA..
SİZİNLE YAZIŞMAYI KESECEĞİMİ SAKIN DÜŞÜNMEYİN BEN HEP BURDA KK DAYIM :) HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ÇITIRDAK ÇEREZLERİM BENIM
Canım ne kadar çok yumurta öyle?
Bu kadar çok yumurta neden geliştiriliyor ki anlamadım? Sana bi kaçtane yumurta yeterli oysa.
Yumurtaların aşırı tepki vermiş olabilir mi? Ohhs diye bir durum var sen onu bence bir araştır.Ve mutlaka doktora git bir durumu anlat.Muayene ol.İhmal etme.
Geçmiş olsun.
Kızlar merhaba,
yaaa bişey sorcam nolur kusuruma bakmayın cahilliğimi hoşgörün ama sizlerden başka sorabileceğim kimse yok :1no2:
Benim dünkü kontrolümde yumurtam 18,8mm olmuştu, bugün akşamda çatlatma iğnemi vurdurcam ve pazartesi aşılamam yapılacaktı. Ama benim sevgili kocam sevgisini gösterirken popoma bi şaplak attı ve ve bişeyler yanar gibi oldu. Acaba yumurtammı çatlamıştır yaaa offf kafayı yicem onunda burnundan getirdim, bişey olmuşmudur:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?