Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
masluha bak canım sende bişiler var bence, tamam p.tesiyi beliyceksin madem bekle (bizi burda çatlat) varsa da yoksa da bu arada hislerini, ağrını, sızını vs herşeyi yaz ki bize ve daha sonra formu okuyanlara fikir olsun

selam yeni üyeniz geldi... sırnaşık şeykızlar forumda arama yaparken burayı buldum tam benlik yarın 2. aşılamam için start vericez inşallah ilki ekim ayında olmuştu bakalım neler olacak... forum o kadar uzun ki bulamadım sormak istefiğim çift aşılamamı yoksa tekmi benim diğre aşılamam çift yapılmıştı 24 saat ara ile sizce hangisi daha iyi fikri olan yardım etsin_?senağlamasenağlama

aşılaman hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda bu forumdan ayrılırsın inşallah( yani yine gir ama umut olmak için) bazı arkadaşlara yapıyolar 2 kez senin gibi bana yapmadılar ama tabi şansı artırmak için yapıyolar, iki güzel yumişin olduğu için, inşallah tez zamanda yavruna-larına kavuşursuna.s.

zenaaaaaaaaaaaaan canım benim hakkında hayırlısı ne diyeyyim ki insan üzülüyor ama inşallah tüp bebekte olucak canım.

elif lal hoşgeldin aramıza.çift aşılama hakkında bilgim yok ama yaptıranlar var.inşallah olumlu sonuçlar alırsn.

zenancım bıtanem hiç uzulme bıtanem bak ne güzel gününde adet olabılıyosun bıraz da ıyı yönden bakmak lazım inşaallah raporunu sagsaglım alırsın canımmma.s.

ze_nannn canım çok üzüldüm...Demekki hayırlısı böyleymiş arkadaşım..Tüp bebek işlemlerinde inşallah herşey yolunda gider gidecektirde dualarımız seninleeolsun canım:1hug:

bende hasta oldum.hemde daha test yaptırmadan.doktorum yinede test yaptır dedi.bu sabah kan verdim.ama maalesef yoooookkkkkkk.......zenann bu benimde son şansımdı.artık tüp bebek yolunda ALLAH'ım bizi hayırlarla karşılaştırsın...:1no2:

zenann canım lütfen üzme kendini sende bende ve isteyen herkes eline alacak bebişlerimizi yanındayız canım

zenancım canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
allah hayırlısını versin tatlım
inşallah allah hayırlısıyla bizlerede yaşatır bu duyguyu tatlım inşallah

zenannn çok üzüldüm ama itiraf ediyim tahmin ediyordum, inşallah ilk tüp bebekte olcak, İNŞALLAH

zenancım bıtanem hiç uzulme bıtanem bak ne güzel gününde adet olabılıyosun bıraz da ıyı yönden bakmak lazım inşaallah raporunu sagsaglım alırsın canımmma.s.

ze_nannn canım çok üzüldüm...Demekki hayırlısı böyleymiş arkadaşım..Tüp bebek işlemlerinde inşallah herşey yolunda gider gidecektirde dualarımız seninleeolsun canım:1hug:

CANLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ DESTEKLERİNİZ İÇİN
BUGUN BİRAZ DAHA İYİ GİBİYİM...BİRAZ SAÇIMLA BAŞIMLA OYNİCAM KESİM BOYA FALAN YAPTIRIMKAFAM DAĞILSIN DİYORUM YOKSA MORAL DEPOLAMADAN TÜPBEBEK BİLE TUTMAZ...MORAL DEPOLAMAM LAZIM TÜPBEBEYE KADAR ... NAPALIM HAYIRLISI BUYMUŞ YA ELİMİZDEN BİŞE GELMEZ BEN ARTIK TÜPBEBE YOLUNDAYIM ALLAH YOLLARIMI AÇIKETSIN YİNE ONA ŞÜKÜRLER OLSUN KI TEDAVİ OLMAK İÇİN MADDİ GÜCÜMÜZ VAR BU BİLE BİŞEYDİR SONUCTA..
SİZİNLE YAZIŞMAYI KESECEĞİMİ SAKIN DÜŞÜNMEYİN BEN HEP BURDA KK DAYIM :) HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ÇITIRDAK ÇEREZLERİM BENIM

dilerim bu defa hayırlısı ile bebişin sıkı sıkıya tutunmuştur:teytey: iyi haberlerini duymak dileklerimle

Elif Lal hoşgeldin canım aşılananlar arasına.Umarım yeni deneme tutar.

Zenancım üzüldüm canım.Demekki daha zamanı varmış.İnşallah moralini toplar,gücünü toplar ve pozitif bir denemeye başlarsın canım.

arkadaşlar perşembe aşılama oldum çarşamba sabahı da çatlatma iğnesini çarşambadan beri kasıklarımın sancısından ölüyorum aşılamadan beride nerdeyse yürüyemez oldum çok sancım var aşılamayı 9 yumurta ile oldum dr um daha öncekilerde yumurtan çok sancın çok olur demişti 12 yumurtam olduğu zaman bile hiç sancı sancı çekmedim bu sefer niye böyle oldu anlamıyorum hala yumurta çatlıyormu acaba o zaman aşılama boşa mı gitti benim normal yolla olmuyor zaten ama aşılama olduğu günde sancım vardı ama şu anki kadar değil of ya neler oluyor içimde ben anlamadım bu şekilde olan varmı aranızda oturamıyorum oturduğum zaman sanki yumurtalıklarımın olduğu yere bıçak saplıyorlar aşılama böyle mi etki gösteriyor acabafisfisfis

Canım ne kadar çok yumurta öyle?
Bu kadar çok yumurta neden geliştiriliyor ki anlamadım? Sana bi kaçtane yumurta yeterli oysa.

Yumurtaların aşırı tepki vermiş olabilir mi? Ohhs diye bir durum var sen onu bence bir araştır.Ve mutlaka doktora git bir durumu anlat.Muayene ol.İhmal etme.
Geçmiş olsun.

ZENANNN canımmm biz senin hep yanındayız ha şöyle git kendine biraz zaman ayır kafanı dağıt ki,moral olsun tüpbebiş yolunda...sonra daha sıkı tutunur sana hiç canını sıkma herşey olumlu olacak alahın izniyle...kiminin kısa ve kolay bir yol,kimininde biraz yolu engebeli ve uzun oluyo allah onu o şekilde kararlıyo yinede çok şükür dediğin gibi o maddi gücümüz var ve yaptırabiliyoruz seni çok öpüyorummm bizi unutmaaaaaŞeniz

dr um da böyle bir şeyden korktuğu için 5000lik pregnly yaptı 12 yumurtadada 5000lik yapmıştı ama sancım olmamıştı o da anlattı kadının birinde ohhs sendromu oluşmuş ve böbreklerine kadar kist sarmış kadını sancı acı felaket bu nedenle bana 3 tane yumurta olduğu zaman 10 000lik çift doz yapmıştı bu kadar çok yumurta oluşmasının sebebi ise tedaviye güzel cevap vermemmiş bilmiyorum hakkımda hayırlısı

Kızlar merhaba,
yaaa bişey sorcam nolur kusuruma bakmayın cahilliğimi hoşgörün ama sizlerden başka sorabileceğim kimse yok :1no2:
Benim dünkü kontrolümde yumurtam 18,8mm olmuştu, bugün akşamda çatlatma iğnemi vurdurcam ve pazartesi aşılamam yapılacaktı. Ama benim sevgili kocam sevgisini gösterirken popoma bi şaplak attı ve ve bişeyler yanar gibi oldu. Acaba yumurtammı çatlamıştır yaaa offf kafayı yicem onunda burnundan getirdim, bişey olmuşmudur:uhm:

canım sın ya keşke bi şaplakla yumurta çatlamış olsa çatlatma iğnesine gerek kalırmıydı acaba:roflol:Eşine boşu boşuna eziyet etmişin..Korkma bişey olmaz bence senin psikolojinle alakalı birşey..Allah iyiliğini versin valla güldürdün beni allahda seni inşallah güldürür inşallah seni bebiş nasip eder kısa zamandaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…