- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.401
pazartesi doktora gidicem yumurtalıklarıma bakıcak bu ayda aşılamayı yapar heralde inşallah yeterlıdır aslında cok arastırdım ama önceden olması gerektıgıne dair birsey bulamamıştım tabii ona göre ilaç falan vericekti belki tühh ya nasıl üzüldüm
Kızlar pozirif sonuç alan yok mu son günlerde hiç( ?
Pek takip edemedim de.
Bu arada sütlaç da erkeklere çok faydalı bol bol yapmakta fayda var.
Kızlar pozirif sonuç alan yok mu son günlerde hiç( ?
Pek takip edemedim de.
Bu arada sütlaç da erkeklere çok faydalı bol bol yapmakta fayda var.
merhaba elalı hosbulduk teşekkürler sende beklemedemisin suan degilmi kaçıncı günün ve kacıncı aşılaman bu bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olucak sonuc yumurtalıklarıma bakılcakmıs inşallah bebişin sana merhaba der
Darkcım merhaba,
Haberin varmı bilmiyorum ama en son mutlu haberi symslow den aldık.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor, umarım zor geçmiyordur.
Bu arada seni takip ediyorum bebişinin cicileri ve senin göbişin çok güzel, sevgiyle kal:1hug:
Çok güzel canım ya.Çok sevindim...
Symslowcum hayırlı olsun,kucağına da alırsın bebeğini inşallah.Darısı tüm isteyenlere olsun.
ELALICIm bizde iyiyiz çok şükür canım<dün kontrole gittim herşey iyiydi.Sen nasılsın canım?
arkadaşlar merhaba,bilenler biliyodur 11.gün testim 18,61 di 14.gün tekrar test yaptırdım sonuç 109,83 çıktı :):):)
arkadaşlar merhaba,bilenler biliyodur 11.gün testim 18,61 di 14.gün tekrar test yaptırdım sonuç 109,83 çıktı :):):)
arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim.dua ederken hep olmayan herkese nasip etsin diye ediyorum.Sizde dua edin hayırlısıyla kucağımıza alalım:)
merhaba.ggaye,çok sevindim senin adına.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.aşılama ile mi hamile kaldın,belirtiler oldu mu.bende 9haziranda ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sabırsızlıklagözün aydın canım ne kadar seviniyoruz böyle duydukça, doktorla görüştün mü ne dedi anlat a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?