Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetten 5 gün önce idrar testinde pozitifi görenler duydum.silik te olsa çıkıyormuş.ama negatif çıkarsada hemen moralini bozma geç belli olanlarda oldukça fazla.inşallah hamilesindir canım.

sevgılı draje tebrık ederım allah saglıkla devam etmenı nasıp etsın.senın adına çok sevındım.inşallah ben de bu ay senın gıbı mutlu haberı buraya yazabılırım

inşallah arkadaşım allah isteyen herkese versin ben hamile kalmadan önce bu sayfalarda hamile haberi arıyodum hep umut oluyodu bana inşallah sende umut olursun isteyen dileyen herkese:sm_cool:

valla gercekten beklemek cok zor ya bebişimin geldıgını bılsem beklerımde ama şimdi hıc bılmıyoruzzz çok zorrrr ıhsallah hepımız kavusuruz en kısa zamanda meleklerımıze

amin inşallah ben son iki gün dünyadan kopmuşştum resmen ama bu doktoruma çok güveniyorum tabii önce rabbime en azından içim rahat beklerim ilkinde doğru bir yol izlendiğinden bile şüpheliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…