Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ıhsallah hamılesındır benımde 8.gun bugun kasık agrılarım var gece yatakda dönerken çok agrım oluyor sendede boylemı

günaydın canm..benim ilk hafta çok ağrılarım vardı,yatakta bile dönemiyordum!!ama şimdi maşllh yok hiç bişeyim.işlerimi felan yapabiliyorum.bugün 12 gün oldu,ama doktorum adetin geçerse test yaparız dedi..sizlerden duyuyorum 11. gün kanda çıkar diye.bana hiç gün felan vermedi dr.inşllh mucizeler bizi de bulur birgün........:1hug:

bütün tebrik msjlarına çoooooooooookk teşekkür ederim arkadaşlar allah tez zamanda hepinizi hamiş yapsın çifter çifter alın kucaklarınıza inşallah dün dra gittim ultrasona soktu girene kadarda hala hamile olduğuma inanmıyordum 4 haftalıkmış bebişim aynı zamanda bugün bizim evlilik yıl dönümümüz çok güzel bi hediye verdi rabbim

destecım.hcg sevıyesı 5 ın üstunde olursa hamılelık belırtısı.bence yenı bır test yaptırmalısın, kan testı.ama 100 sevıyesının altındakı her deger gerçek hamılelık olmayabılır.bazen üzüm gebelıgı ve ya su gebelıı denen şey oluyor.bazen ebrıyo oluşuyor ama rahım içine degılde buyuyemeyecegı bır yere tutunuyo.mesela tüplere.bu durumda hcg yükselıyor ama 100 degerının üstüne çıkamıyor.böyle olursa gerçekten hamıle degılsın demektır.embrıyo saglıksız yada bahsettıgım durumlar geçerlı demektır.bu gıbı durumlarda ao oluşan embrıyo adet dönemınde kendılıgınden adet kanıyla dışarı atılıyo.vücudumuz saglıksız organızmayı kabul etmıyor yanı.otomatık bır sıstem var.allah ne güzel yaratmış.hcg sevıyesının 100 üstune çıkaarasa geçekten hamılesındır.ben 2. aşılamamda hamıle oldugumu ögrendıgımde 15. günde 27,5 çıktı2 gun bekleyıp tekrar hcg ye bakıldı bu sefer 100 çıktı. ve gerçekten hamıleydım.bu bılgılerı doktorlarımdan ögrendım

sevgılı draje tebrık ederım allah saglıkla devam etmenı nasıp etsın.senın adına çok sevındım.inşallah ben de bu ay senın gıbı mutlu haberı buraya yazabılırım

selam kızlar bu ay bende ilk aşılamamı yaptırıcam.aşılama için yapılan iğneler vücutta şişkinlik yapıyormu yada kilo aldırıyor mu? birde merak ediyorum aşılama işlemi ağrılı bir işlem mi? cevaplarsanızın sevinirim.

selam canım aşılamadann hiç korkma en kolayı bu kılo aldırmaz çünkü mıkro kadarr ilaç yuklenmıyo bence kolayy gelsin inş herşeyy yolunda gıderrrr

merhaba pelin, aşılama iğneleri vücutta tabi şişkinlik yapıyor en azından bende öyle olmuştu. iştahım biraz açılmıştı. fakat çok büyütülecek gibi değil. aşılama esnasında da hiç acım olmadı sadece uzun süre idrarımı tuttuğum için bir ağrı vardı. yoksa aşılamanın nasıl yapıldığını bile anlamadım. umarım herşey gönlünce olur.

cnm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.inşllh tüm arkadaşlarla birlikte bigün bende hamile kalıp hayırlısıyla kucağıma bebeğimi alabilirim!seninkide hayırlı uğurlu olsun,allah tamamına erdirsin(doğum yapmadıysan eğer)

canm çok çok tebrik ederim..allah tamamına erdirir inşallah..darısı biizlerin başına..

Selam kislar benim bugun 9.gunum sanki adet olcakmisim gibi agrilar basladi bide cok akintim var çok korkuyorum
esracım bir sakin ol lütfen daha bukadar çabuk regli olmazsın herhalde zaten oyüzden o ağrıyı şuan anlayamazsın belki bebişin yerleşiyor benimde çok akıntım olmuştu sanırım yumurtalıkların yaptığı birşey

benimde ilk hafta 8. güne kadar ağrılarım olmuştu.dr um belki gebelik oluşuyorsa bebek yerleşiyor olbilir dedi..4-5 gündür yoktu ağrılarım.ama bugün hafiften var sanki!!!!!!çok korkuyorum..esracım seninkide yerleşmeden dolayıdır inşllh,içini ferah tut..

canım inşallah dediğin gibidir ve bebişleriniz size tutunmaya çalışıyordur rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…