L
lemis81
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.121
arkadaşlar 7.60 çıktı beta hcg,7. günümde.bugün 11. günüm.yükselmişmidir,hamile miyim acaba!?
canım ıhsallah hamılesındır benımde 8.gun bugun kasık agrılarım var gece yatakda dönerken çok agrım oluyor sendede boylemı
destecım.hcg sevıyesı 5 ın üstunde olursa hamılelık belırtısı.bence yenı bır test yaptırmalısın, kan testı.ama 100 sevıyesının altındakı her deger gerçek hamılelık olmayabılır.bazen üzüm gebelıgı ve ya su gebelıı denen şey oluyor.bazen ebrıyo oluşuyor ama rahım içine degılde buyuyemeyecegı bır yere tutunuyo.mesela tüplere.bu durumda hcg yükselıyor ama 100 degerının üstüne çıkamıyor.böyle olursa gerçekten hamıle degılsın demektır.embrıyo saglıksız yada bahsettıgım durumlar geçerlı demektır.bu gıbı durumlarda ao oluşan embrıyo adet dönemınde kendılıgınden adet kanıyla dışarı atılıyo.vücudumuz saglıksız organızmayı kabul etmıyor yanı.otomatık bır sıstem var.allah ne güzel yaratmış.hcg sevıyesının 100 üstune çıkaarasa geçekten hamılesındır.ben 2. aşılamamda hamıle oldugumu ögrendıgımde 15. günde 27,5 çıktı2 gun bekleyıp tekrar hcg ye bakıldı bu sefer 100 çıktı. ve gerçekten hamıleydım.bu bılgılerı doktorlarımdan ögrendım
bütün tebrik msjlarına çoooooooooookk teşekkür ederim arkadaşlar allah tez zamanda hepinizi hamiş yapsın çifter çifter alın kucaklarınıza inşallah dün dra gittim ultrasona soktu girene kadarda hala hamile olduğuma inanmıyordum 4 haftalıkmış bebişim aynı zamanda bugün bizim evlilik yıl dönümümüz çok güzel bi hediye verdi rabbim
esracım bir sakin ol lütfen daha bukadar çabuk regli olmazsın herhalde zaten oyüzden o ağrıyı şuan anlayamazsın belki bebişin yerleşiyor benimde çok akıntım olmuştu sanırım yumurtalıkların yaptığı birşeySelam kislar benim bugun 9.gunum sanki adet olcakmisim gibi agrilar basladi bide cok akintim var çok korkuyorum
benimde ilk hafta 8. güne kadar ağrılarım olmuştu.dr um belki gebelik oluşuyorsa bebek yerleşiyor olbilir dedi..4-5 gündür yoktu ağrılarım.ama bugün hafiften var sanki!!!!!!çok korkuyorum..esracım seninkide yerleşmeden dolayıdır inşllh,içini ferah tut..
yapıcaksan hani şu yeni çıkanlardan yap fortel adı ama ya yanlış sonuç verirse boşuna üzülcen a.sKislar bugun idrar test yapsam cikarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?