Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya eşim göndermiyor yoksa moralin çok bozulur şimdiden diye.adetimin geçmesini söyledi.bekliyim bakayım 2 gün daha cuma giderim heralde...folik asiti kendin mialdın esra?ben içmiyorum,bişey olur mu?

merhaba arkadaşlar bende 12 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ama içim bi garip şu 2 hafta geçmiyo ne olacak diye merak ediyorum.inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alırız

Sen ilk testini kacinci gun yaptin kan testini

canm ben ilk testi 7. günümde yaptım.oda nasıl oldu,benim ağrılarım çok vardı nefes bile alamıyordum,dktra gittim.iyice muayene etti hiç bişey yok dedi.kan testi idrar testi istedi.sonuçlardada beta hcg 7.60 çıktı.ama doktor ümitlenmeyin dedi...klomen ve prengly kullanmştım,ilaçların etkiside olabilir dedi...bilmiyorum valla.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ya benim hiç ağrim yok arkadaşlar.13.ünde yapildi aşilamam ama ben de ne sanci ne ağri var.ama benim bazen başim dönüyor sizdede oluyormu baş dönmesi 25 inde kanda belli olacak ben korkarim test yaptirmaya heyecandan acaba tutmadimi bende hiç belirti yok ne ağri ne sanci

hadi hepinizi öpüyorum

destecim merhaba.umarım hamilesindir diyerek başlamak istiyorum sözlerime.tek temennimiz bu.senin ilk aşılamanmıydı kaçırdım orayı ben.

bence gidip bir kan testi yaptırmalısın.hadi bakalım iyi haberlerinin bekliyoruz umutla.öpüyorum.

merhaba canım.benim ilk aşılamam.inşallah seninkide tutar,hepimizin ki inşllh...bizde bağıra bağıra söyleriz inşllahhh.......

yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kist falan oluşmamışsa bu ay aşılama yapılacak inşallah.iğneleri kendimiz yapıyormuşuz.nasıl olucak bilmiyorum.iğne vurulurken yada kan alınırken için kıyılır bakamam bile.

DESTE'CİĞİM ben hamıle kaldım ama düşük oldu.şimdı 3. aşılamamın sonucunu beklıyorum.inşallahhamılesındır.Bence vakıt kaybetmeden kan testı yaptır.en üvenılır ve kesın olanı bu.ıyıy ya da kötü sitresını yaşamaktan ıyıdir.tabı yıne de sn bılırsın.sevgıler

Herkese Merhaba,
Doktorum banada aşılama dedi. Ancak bir kaç yerden yaptığım fiyat araştırmasında ciddi farklılıklar olduğunu duydum. Sizler beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Nerede kaça yaptırdınız? Bana gittiğim merkezde 600 YTL dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…