- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.161
Kizlar size asilamadan sonra bi ilac bisey verdimi doktor
Sen ilk testini kacinci gun yaptin kan testini
kızlar nabersiniz.ne zamandır takip edemiyorum sizi.bende 2. aşılama ile uğraşıyordum.şöle bi baktım da aramıza yeni katılanlar var,hamiş olanlar var...
öncelikle hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.hamiş olanlar haberlerinizle bizlere umut oluyosunuz.allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
bende 2. aşılamayı 11 temmuzda yaptırdım.1 büyük 1 de küçük yumurta oluşmuş dedi doktorum.1. aşılamada herşey belirti gibi geliyodu bana.bu sefer hiç bişey hissetmiyorum.ağrım sızım da yok.kanamam var biraz.onuda doktora sordum önemli değil dedi.bakalım hiç tutacakmış gibi gelmiyo.çok rahatım bu sefer.hayırlısı inşallah.26 temmuza kadar adet olmazsam test yapıcaz.dualarınızı bekliyorum......
canm ben ilk testi 7. günümde yaptım.oda nasıl oldu,benim ağrılarım çok vardı nefes bile alamıyordum,dktra gittim.iyice muayene etti hiç bişey yok dedi.kan testi idrar testi istedi.sonuçlardada beta hcg 7.60 çıktı.ama doktor ümitlenmeyin dedi...klomen ve prengly kullanmştım,ilaçların etkiside olabilir dedi...bilmiyorum valla.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
destecim merhaba.umarım hamilesindir diyerek başlamak istiyorum sözlerime.tek temennimiz bu.senin ilk aşılamanmıydı kaçırdım orayı ben.
bence gidip bir kan testi yaptırmalısın.hadi bakalım iyi haberlerinin bekliyoruz umutla.öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?