- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.521
BEBİŞKO'cum.ben şafak hastanesıne tlf açıp sordum.kulaktan dolma bılgı degıl canım.benımle tlfda konuşan kımdı ısmını ve vasfını sormadım ama bana muayene ücretının 1500 ytl oldugunu söyledı.belkı bı yanlış anlaşılma ya da yanlış bılgı verme olmuş olabılır bılemıyorum.ben de o yuzden bı daha tlf açmadım.ve tedavı için gıtmedım.bekıde daha detaylı araştırma yapmalıydım.maddı imkanlarım oldukça ıyı.yanı inkaansızlıktan degıl,sadece ücreti genel ortalamaya göre fazla buldugumdan gıtmedım.çocuk edınememenın tedavılerı koca bır sektör halıne geldı.ve büyük rantlar dönuyor.tavmergen hoca için konuşmuyorum ama bır çok doktor insanların çaresızlıklerını ve umutlarını kullanarak yüksek paralar peşındeler.dogrusu böyle bışey varsa alet olmak istemedım.bu kaygımdan dolayı gıtmedm.neyse zaten öyle degılmış tavmergen hoca.benım bahsını ettıgım görüşme şubatta falan oldu.şimdı senden muayene ücretın 150 ytl olarak duyunca şaşırdım zaten.sen hastası oldugundan daha ıyı bılırsın gerçı.bılemıyorum.bana da tavmergen hocayı okul müdürüm tavsıye ettı.onun kardeşi tüp bebek yaptırmış çok memnun kalmış.ama'' fıyatı pahalı olmalı.kardeşim kaç sene önce bayagı bı par vermıştı'' dedı.ben de merak edıp tlf açmıştım.neyse benım nıyetım kımseyı üzmek yada etkılemek degıl öncelıkle bunu bılmenı isterım.sadece bıldıklerımı ve tecrübelerımı paylaşmak.ne ne kadar dogru bılemıyoruz.bılgı paylaşımıyla yanlış bıldıklerımızı düzeltıyoruz degıl mı bu platformda.neyse umarım benı anlamışsındır.yanı kötü bı nıyetım yoktu hayatım.sen de sevgıyle kal...
üzülme canım böyle şeyler duyabılırsın cevreden sen her şeye kulaklarını tıka inançlı ve umutlu ol gerisini boşver.. .... ben bu konuda öyle mucizeler duydum kı ...ben gıdeyım bıraz spor yapayım sonra goruüşürüz .. kendinize iyi bakın şimdilik hoşcakalın
ayrıca kayın valıdene kızma.bence kötü nıyetlı söylememış.CANS'a hak verıyorum.böyle şeyler duyman normal.bana da söyleyen oluyor.önemlı degıl hem bu çok korkunç bışey degıl.doktor bana şansımın çok az oldugunu söyledıkten kısa bı süre sonra ben evlat edınmeyı kendım düşündüm .daha bana kımse söylemeden önce hemde.araştırdım da şartları ne dıye.hıç çocuk sahıbı olamazsam ben böyle bışey düşünebılırım.eşım de karşı degıl.ama bu tedavıyı bırakacagım anlamına gelmıyor.o son çare olarak kenarda dursun bakalım.allah herkese kendı evladını nasıp etsın tabıkı ama olmazsa yapılacak bışey yok.40 yaşıma kadar ugraşacam olmazsa alırım buyuturum bı çocuk nolcak.hem hayır hem sevgı.
belkıde sen haklısın. tanımadıgımiçin genede bılemıyorum.sen tanıdıgın için daha ıyıbılırsın tabıkı.boşver bunları duymazlıktan gel ve düşünme.sen tedavıne bak canım.azım ve istek mucızeler yaratır.istersen herşey olabılır.sabırla yolunda yuru hayatım.hayatını yaşamaya bak.
Ya BEBİŞKOCUĞUM sana bi sey sormak istiyorum sen şifada tedavi olyosun ya bi İsrael ARUH varmış duyduysan şifaya geçti diyolar doğrumu oda iyiymiş onuda duymustumda
israel bey zaten uzun süredir orda görev yapıyo sürekli .benim doktorum sadece orayı işlemleri için kullanıyo yani oranın asıl dr israel bey ve işinde çok başarılıdır.bana erol hocayla ikisi baktılar aşılamayı erol hoca yapıyo ve şifada 4 saat yatırıyolar dizleri karnına çekerek bu saat içinde vizit e erol hocayla israel bey ve asistanları geliyo ama ben israel beyin kendi hastalarıylada görüştüm çok memnunlar yani kısaca ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın tatlışkomŞeniz
Haaaaaaa unutmadan ya şeyde sorcam rahim filminide şifadamı yaptırdın nasıldı çok acı varmıydı ya çoooooooooooooooook korkuyorm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?