Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

a.s.canım benim ben sadece iyi bir tedaviye adım atman için uğraşıyorum zaten direk ŞİFA ya gidip muayne olmuyosun önce hocanın muaynanesine gidip muayne oluyosun(150ytl) ve sonra o değerlendirip ne yapacağına karar veriyo ve sana diyoki aşılama yapıcaz..onun aşılamalarıda şifada oluyo sadece aşılama veya tüp bebek için hocanın dediği gün şifaya gidip orda devam ediyosun işlemlerine ben aşılama için hastaneye sperm yıkama dahil yatak parası 360 ytl verdim ve çıktım sadece bu kadardı ilaçlarıma da rapor çıkarttırdım ve %20 sini ödedim o dediğin miktar çok fazla bence yanlış bilgilendirilmişsin ama bu merkezi ve hocayı kaçaırmanı istemem çünkü işinin ehlidir.zaten tüm özel doktorlar tüp bebek için aynı parayı alıyolar yani hiç bir farkı yok zaten eğer tüp bebeğe karar verdiysek parayı gözden çıkarttık demektir tabi özelde yaptırmak isteyenler adına söylüyorum ama erol hoca ege ünüversitesindede görev yaptığı için rapor işlerini bile onlar hallediyo neyse umarım benim iyi niyetimi anlamışssındır hoşçakallll:1hug:

canım ben gecen ay aşılama yaptırdım bornava şifa hastanesınde dr um Erol Beydi maalesef negatif ( toplam 3 aşılama yaptırdım ) ama gecen senekı tutmuştu. bu ay yumurta takıbı yaptırdım 7 tane yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi de yaptırdım aşılama yaptırmadım kendımız denedık .. beklemedeyım bakalım hayırlısı şu işlerimizi halledelim Ankarada deneyecegım.. Gürgan Klinik olabılır arştıracagız bu arada gatada da bır ısım soyledıler .. deneyecegız bakalımmm

Kızlar dün eşim annesini aramış sizde ne büyütüyorsunuz olmazsa alırsınız evlatlık demiş aaaaallaaaaaaahım inanmıyorum gaddar kadın insan oğluna bunu söylermi yaaaaaaaaa sinir şey

üzülme canım böyle şeyler duyabılırsın cevreden sen her şeye kulaklarını tıka inançlı ve umutlu ol gerisini boşver.. .... ben bu konuda öyle mucizeler duydum kı ...ben gıdeyım bıraz spor yapayım sonra goruüşürüz .. kendinize iyi bakın şimdilik hoşcakalın

Ya BEBİŞKOCUĞUM sana bi sey sormak istiyorum sen şifada tedavi olyosun ya bi İsrael ARUH varmış duyduysan şifaya geçti diyolar doğrumu oda iyiymiş onuda duymustumda

ayrıca kayın valıdene kızma.bence kötü nıyetlı söylememış.CANS'a hak verıyorum.böyle şeyler duyman normal.bana da söyleyen oluyor.önemlı degıl hem bu çok korkunç bışey degıl.doktor bana şansımın çok az oldugunu söyledıkten kısa bı süre sonra ben evlat edınmeyı kendım düşündüm .daha bana kımse söylemeden önce hemde.araştırdım da şartları ne dıye.hıç çocuk sahıbı olamazsam ben böyle bışey düşünebılırım.eşım de karşı degıl.ama bu tedavıyı bırakacagım anlamına gelmıyor.o son çare olarak kenarda dursun bakalım.allah herkese kendı evladını nasıp etsın tabıkı ama olmazsa yapılacak bışey yok.40 yaşıma kadar ugraşacam olmazsa alırım buyuturum bı çocuk nolcak.hem hayır hem sevgı.

HOŞÇAKAL cans fazla yorulma öptüüüüüüümŞeniz:dance:

Canım haklısın belki ama ben onun niyetini bildiğim için neyyyyse boşver bende denemeye devaaaaaaaaaamŞeniz

belkıde sen haklısın. tanımadıgımiçin genede bılemıyorum.sen tanıdıgın için daha ıyıbılırsın tabıkı.boşver bunları duymazlıktan gel ve düşünme.sen tedavıne bak canım.azım ve istek mucızeler yaratır.istersen herşey olabılır.sabırla yolunda yuru hayatım.hayatını yaşamaya bak.

Öpüyorum seni canım Allahım isteyen herkese çifter çifter gönderir inşall:içelim:a.s.ah

Ya BEBİŞKOCUĞUM sana bi sey sormak istiyorum sen şifada tedavi olyosun ya bi İsrael ARUH varmış duyduysan şifaya geçti diyolar doğrumu oda iyiymiş onuda duymustumda

israel bey zaten uzun süredir orda görev yapıyo sürekli .benim doktorum sadece orayı işlemleri için kullanıyo yani oranın asıl dr israel bey ve işinde çok başarılıdır.bana erol hocayla ikisi baktılar aşılamayı erol hoca yapıyo ve şifada 4 saat yatırıyolar dizleri karnına çekerek bu saat içinde vizit e erol hocayla israel bey ve asistanları geliyo ama ben israel beyin kendi hastalarıylada görüştüm çok memnunlar yani kısaca ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın tatlışkomŞeniz

ÇOOOOOOOOOOOk Tşk ederim hayatım umarım bende memnun kalırım seni çooook öpüyorum by:1hug:Şeniz

Haaaaaaa unutmadan ya şeyde sorcam rahim filminide şifadamı yaptırdın nasıldı çok acı varmıydı ya çoooooooooooooooook korkuyorm ben

Haaaaaaa unutmadan ya şeyde sorcam rahim filminide şifadamı yaptırdın nasıldı çok acı varmıydı ya çoooooooooooooooook korkuyorm ben

evet canım orda yaptırdım valla bende çok korkuyodum ama önceden seni rahatlatıcı bir iğne olmayı rica edersen yapıyolar ağrı kesici ve kas gevşetici.sonrasında zaten sadece acı duyduğun şey spekulumle rahim açılırken canın yanıyo ama onu aşılamadada yapıyolar başka hiç bir zorluğu yok ee napalım bebişlerimize kavuşmak için biraz zahmet çekicez artık dimi tatlışkoommm bende seni çoookkk öpüyoruuummmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…