- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.501
canısı mrb.benim az önce kanamam arttı.dr aradım yarına randevu verdiler.bakalım yarın ne gibi sonuç beni bekliyor.tedavide kullanılan ilaçlar yumurtaları büyütüyor gebelik olmayınca da bende kiste dönüşüyor.bu kez tam tersi bir tedavi başlıyor.yumurtlama önleniyor.bazen dinleme dönemi isteniyor es geçiliyor,ya da doğum kontrol ilacı veriliyor.bu da zamanın geçmesine neden oluyor.bu ayki yumurtalarımdan dr memnun kalmamıştı zaten.sperm sayısını hatırlamıyorum ama eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım.daha önceki sperm raporuna göre yıkama öncesi ve sonrası artış göstermişti.üstelik sadece 13 gün kullanmıştı.bugün tekrar gidip keçibounuzu alcam artık.ve tüp bebek düşünüyorum.yarın dr bunu konuşacağım.
günaydın arkadaşlar .. oncelıkle allah hepımızın ıstegını versın ben ızmırde erol tavmergan ın hastasıydım gercekten cok ıyı bır dr ege unv tup bebek bolumunun başkanı hastalarına alsancakta muayenesınde bakıyor 150 ytl işlemler bornava şıfa hastanesinde yapılıyor oradan ayrı ücret alıyorlar aşılama yaklaşık 1000 ytl ilaçlar hariç .. ama en ufak bır detayı bıle atlamıyorlar ekıbı cok ıyı sız onlarla muhatab oluyorsunuz .tavsıye ederım ıyı bır dr .. eger sonrası tup bebek olacaksa mutlaka onunla denenmelı.. ben şu an ankaradayım galıba buraya yerleşeceğiz ..gecici olarak o yuzden burada bır merkez arıyorum .. bu ay inşallah hepimiz mutlu haberler verırız..
günaydın arkadaşlar .. oncelıkle allah hepımızın ıstegını versın ben ızmırde erol tavmergan ın hastasıydım gercekten cok ıyı bır dr ege unv tup bebek bolumunun başkanı hastalarına alsancakta muayenesınde bakıyor 150 ytl işlemler bornava şıfa hastanesinde yapılıyor oradan ayrı ücret alıyorlar aşılama yaklaşık 1000 ytl ilaçlar hariç .. ama en ufak bır detayı bıle atlamıyorlar ekıbı cok ıyı sız onlarla muhatab oluyorsunuz .tavsıye ederım ıyı bır dr .. eger sonrası tup bebek olacaksa mutlaka onunla denenmelı.. ben şu an ankaradayım galıba buraya yerleşeceğiz ..gecici olarak o yuzden burada bır merkez arıyorum .. bu ay inşallah hepimiz mutlu haberler verırız..
CANS ben de o merkeze gıdecektım hatta tlf açtım ve randevu da aldım ancak bırkaçgün içinde hamıle oldugumu ögrenınce gıtmedım.istersen ıyı bırkaç merkez ve doktor adı daha verebılırım.
irem nazcanım ben de senınle aynı derecede rahatsızaım ünıversıteden.ama sık sık tetkık ve kontrole gıtmek gerekıyor.eşim rütbelı asker sık sık izin alamıyoruz.askerıyenın işi bıraz incedır.ben de ögretmenım.izmıre bu kadar sık gıdıp gelemeyız dıye buraya mecburen devam edıyoruz.eşımde sorun yok sorun bende.doguştan rahımde şekıl bozuklugu ve küçüklük var.tüplerımin ıkısı de kapalıydı bırını amelıyatta açtılar.guatr da çıktı .yanı hormon dengesızlıklerı vardı.şimdı onun için ılaç kullanıyorum.her sabah ömür boyu da kullanmak zorundayım.bekarken kıst vardı.tedavı olmuştum ılaç kullanarak.adet düzensızlıgım de(yumurtlama problemım) vardı ama evlendıgımden berı o düzenlı dıyebılırım.sen kaç yaşındasın.ben 30.
İREM NAZ cans'ın söyledıklerıne katılıyorum.zaten rahım fılmı çekmeden nedn sana aşılama yapmışlar.normalde rahım fılmı çekılmeden aşılama yapmıyolar.yanı aşılamada ön şart tüplerın açık olması.sen bı an önce bu fılmı çektırmelısın.doktoruna kendın söyle hatta.eger tüplerın kapalıysa kaç kere aşılama olursa olsun boşa gıder.hem maddı hem manevı hem de saglık bakımın dan yorulma canım..
teşekkurler bebişko inşallah hepımız .. irem naz devlet memuru olman pek farketmıyor ama eger rapor falan cıkarırsan bornava şifaya gıdebılırsın ilaçlarını sevkle alabılırsın ama işlemler için yıne aşagı yukarı aynı para alınıyor burada rahım fılmını de cektırebılırsın . bence hemen cektır tupler kapalıysa yapılan işlemler boşa gıtmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?