Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mrb vsml, ben de çok korkuyorum o kistlerden... Doktora gittin mi? Umarım korktuğun gibi kist falan değildir. İnşallah böyle şeker bir bebeğin olur...

günaydın arkadaşlar .. oncelıkle allah hepımızın ıstegını versın ben ızmırde erol tavmergan ın hastasıydım gercekten cok ıyı bır dr ege unv tup bebek bolumunun başkanı hastalarına alsancakta muayenesınde bakıyor 150 ytl işlemler bornava şıfa hastanesinde yapılıyor oradan ayrı ücret alıyorlar aşılama yaklaşık 1000 ytl ilaçlar hariç .. ama en ufak bır detayı bıle atlamıyorlar ekıbı cok ıyı sız onlarla muhatab oluyorsunuz .tavsıye ederım ıyı bır dr .. eger sonrası tup bebek olacaksa mutlaka onunla denenmelı.. ben şu an ankaradayım galıba buraya yerleşeceğiz ..gecici olarak o yuzden burada bır merkez arıyorum .. bu ay inşallah hepimiz mutlu haberler verırız..

SLM CANSŞeniz ya ben düşünüyorum bu doktoru ben devlet memuruyum yine 1000 ytl mi olurki benimde yani önce tabi Erol beyin muayenehanesine gitcem ama sonra sevkli şifaya gidebilirim yani sevkli gitsemde 1000 ytl mi tutar.s.

a.sevet tatlım sana aynen katılıyorum hiç bir zaman kötü muamele ve ihmalkarlık görmedim şifa hastaneside gördüğüm en iyi ekibe ve konfora sahip merkezlerden birtanesi herşey orda tıkır tıkır işliyo erol hocanın alsancaktaki muaynanesinded herşey süper ekip güler yüzlü ve çok ilgili bende tavsiye ediyorum umarım sende ankarada iyi bir merkez bulursun ve bebişine:CüvCüv: enkısa zaman da kavuşursun sevgiler...:1hug:

Kızlar bu beta hcg testi var ya aşılamamnın 14. günü yapılan. Onu daha erken bi tarihte birkaç gün arayla 2 ya da 3 defa yaptırsak değerlrin artıp artmamasından bir şey anlayamazmıyız. Sanki öyle birşeyler okumuştum burada!!!!!

teşekkurler bebişko inşallah hepımız .. irem naz devlet memuru olman pek farketmıyor ama eger rapor falan cıkarırsan bornava şifaya gıdebılırsın ilaçlarını sevkle alabılırsın ama işlemler için yıne aşagı yukarı aynı para alınıyor burada rahım fılmını de cektırebılırsın . bence hemen cektır tupler kapalıysa yapılan işlemler boşa gıtmış olur.

irem nazcanım ben de senınle aynı derecede rahatsızaım ünıversıteden.ama sık sık tetkık ve kontrole gıtmek gerekıyor.eşim rütbelı asker sık sık izin alamıyoruz.askerıyenın işi bıraz incedır.ben de ögretmenım.izmıre bu kadar sık gıdıp gelemeyız dıye buraya mecburen devam edıyoruz.eşımde sorun yok sorun bende.doguştan rahımde şekıl bozuklugu ve küçüklük var.tüplerımin ıkısı de kapalıydı bırını amelıyatta açtılar.guatr da çıktı .yanı hormon dengesızlıklerı vardı.şimdı onun için ılaç kullanıyorum.her sabah ömür boyu da kullanmak zorundayım.bekarken kıst vardı.tedavı olmuştum ılaç kullanarak.adet düzensızlıgım de(yumurtlama problemım) vardı ama evlendıgımden berı o düzenlı dıyebılırım.sen kaç yaşındasın.ben 30.

BEBİŞKO'cum.ben şafak hastanesıne tlf açıp sordum.kulaktan dolma bılgı degıl canım.benımle tlfda konuşan kımdı ısmını ve vasfını sormadım ama bana muayene ücretının 1500 ytl oldugunu söyledı.belkı bı yanlış anlaşılma ya da yanlış bılgı verme olmuş olabılır bılemıyorum.ben de o yuzden bı daha tlf açmadım.ve tedavı için gıtmedım.bekıde daha detaylı araştırma yapmalıydım.maddı imkanlarım oldukça ıyı.yanı inkaansızlıktan degıl,sadece ücreti genel ortalamaya göre fazla buldugumdan gıtmedım.çocuk edınememenın tedavılerı koca bır sektör halıne geldı.ve büyük rantlar dönuyor.tavmergen hoca için konuşmuyorum ama bır çok doktor insanların çaresızlıklerını ve umutlarını kullanarak yüksek paralar peşındeler.dogrusu böyle bışey varsa alet olmak istemedım.bu kaygımdan dolayı gıtmedm.neyse zaten öyle degılmış tavmergen hoca.benım bahsını ettıgım görüşme şubatta falan oldu.şimdı senden muayene ücretın 150 ytl olarak duyunca şaşırdım zaten.sen hastası oldugundan daha ıyı bılırsın gerçı.bılemıyorum.bana da tavmergen hocayı okul müdürüm tavsıye ettı.onun kardeşi tüp bebek yaptırmış çok memnun kalmış.ama'' fıyatı pahalı olmalı.kardeşim kaç sene önce bayagı bı par vermıştı'' dedı.ben de merak edıp tlf açmıştım.neyse benım nıyetım kımseyı üzmek yada etkılemek degıl öncelıkle bunu bılmenı isterım.sadece bıldıklerımı ve tecrübelerımı paylaşmak.ne ne kadar dogru bılemıyoruz.bılgı paylaşımıyla yanlış bıldıklerımızı düzeltıyoruz degıl mı bu platformda.neyse umarım benı anlamışsındır.yanı kötü bı nıyetım yoktu hayatım.sen de sevgıyle kal...

İREM NAZ cans'ın söyledıklerıne katılıyorum.zaten rahım fılmı çekmeden nedn sana aşılama yapmışlar.normalde rahım fılmı çekılmeden aşılama yapmıyolar.yanı aşılamada ön şart tüplerın açık olması.sen bı an önce bu fılmı çektırmelısın.doktoruna kendın söyle hatta.eger tüplerın kapalıysa kaç kere aşılama olursa olsun boşa gıder.hem maddı hem manevı hem de saglık bakımın dan yorulma canım..

cans sana ankarada tavsıye edebılecegım bazı merkezler var.benım ankara bılkent ünıv.de saglık merkezınde çocukluk arkadaşım çalışıyor.doktor çevresı çoktur.15 yıldır ankarada yaşıyor.benım içi araştırma yaapmıştı.hacettepe ünv.doktorlarından prof.hakan yaralı nın anatolia tüp bebek merkezi.sanırım cınnah ta olması lazım .atakulenın yakınında.adresı ve tlfnu internette var.

CANS ben de o merkeze gıdecektım hatta tlf açtım ve randevu da aldım ancak bırkaçgün içinde hamıle oldugumu ögrenınce gıtmedım.istersen ıyı bırkaç merkez ve doktor adı daha verebılırım.

çok teşekkur ederim canım ankarada o merkezi gordum fakat gıtmedım eger bu ay sonuç alamazsam gıtmeyı dusunuyorum .. .benım de eşim asker buraya tayını çıktı ..şimdilik orduevındeyız. senın bır kaç yazını takıp etmıştım şu an hamıle mısın öyleyse cok sevındım yanlış hatırlamıyorsam sen aşılam yaptırmıştın .. .bu arad bende de tiroid proplemi çıktı ilaç kullanıyorum .görüşmek üzerea.s

canım bendede traoıd problemı var.bendekı hıpotroıdı.yanı bezlerın az çalışmasından kaynaklanan.hergün hap içiyorum,ömür boyu da içmem gerekıyomuş.benım hamılelıgım daha bellı degıl.haftaya bellı olur.benım eşim aydın hava fılo komutanlıgında canım senın eşin nerde?kaç yaşındasın ben 30.ben ayrıca aydında ögretmenım.ankaraya mı tayın oldunuz.senın için araştırma yapmamı istersen yardımcı olurum.benım ankarada çevrem çok.bırkaç tane daha bulurum ıyı merkezlerden ,dr lardan.bu arada hangı bölümde ögretım görevlısısın .hangı ünıversıtede.kardeşim de egede başlayacak yüksek lisasa.enıştede dıclede ögretım görevlisı.

Mrba canım inşallllllllah hamilesindir doğru söylüyosun izin almak zor olabiliyor canım benim ya inşallah allah san aşifa versin ben 33 yaşındayım

Canım benim işte o yüzden Ali Rızaya hiç güvenim kalmadı önce 3 aşılama yapalım tüplere sonra bakarız dedi bide bizi işte dedim ya manen çok sarstı tüpüm ya kapalıysa ya değilmi yinede yaptı aşılamayı ve sonuç negatifti:1shok:

çok teşekkur ederim canım bız şu an merkez ordu evındeyız.. sıkılıyorum ama spor yapıyorum kıtap okuyorum ..bende de hipo tiroit var bu hastalık hamılelığe engel olabılıyormuş ben gecen sene bebegımı dusurdum hastalıgımı bılmıyordum hamılelık sırasında ogrendık dr ilaç dozunu ayarlayamadan kaybettık cok uzulduk oysa cok uzun süre uğraşmıştık aşılama ile olmuştu..... bır senedır hala uğraşıyoruz 2 aşılma oldum sonuç negatif bu ay beklıyorum bakalım.. benim yaşım 34 dokuz eylul ünv deyım ..bu sene ankarada ne olacak bakalım işlerimizi ayarlamamız lazım hayırlısı...

Cans teşşk ederim 3 aşılama sonra sanırım rapor verirler yinede vermezlerse kendim karşılıcam önemli olan sonuç almak evet rahim filminide çektircem o aklımda zaten şimdi regl olmayı bekliyrm 8 günüm var olmamayı umut ediyorum ama olur olmaz ver elini izmir:teytey::teytey:

CANS üçüncü aşılamanı yaptırdınmı.ben 3.aşlamayı yaptırdım beklıyorum.Bendede HIPOTROIDI var.aynı sendekı gıbı.aşılama yaptırdıysan aşırı hareketten kaçnmalısın.günluk hayatına devam et.agır spor yapmamanı tavsıye ederım.benım de düşük oldu.ama neden oldugunu anlayamadık.dr da arştırmadı dogrusu.bunu bılemeyız dedı geçıştırdı.sen öncekı aşılamanı nerde yaptırdın hayatım.aaa burada Ankarada Gürgan Klınıkte PROF.TİMUR GÜRGAN var. o da bana çok tavsıye edıldı. o da hacettepe doktorlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…