- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.481
bizde herşey normal ama olmuyo 1.aşılamada tuttu ama erken düşük olmuş hiç hamileliğimi yaşayamadan gitti bebeğim 2.aşılamada tutmadı şimdi eylülde 3.aşılama olacak nasipse ama bizimkisi sebebsiz infertilite oluyo canım spermlerve yumurtalar hepsi çok normal ama allahım ol demedikçe olmuyo işte ama dr dam çok memnunum umarım sende en kısa zaman da bebeğine kavuşursun...kandilin mübarek olsunŞeniz
aramıza hoşgeldin vsml ben de yeniyim. benim 1. aşılamam yapıldı adetimin 13. günü çatlatma iğnesinde 40 saat sonra ama herkes 36 saat sonra yapılıyor diyor. Umarım ikimiz için de yanlış birşey uygulanmamıştır ve sağlıklı bebeklere hamile kalırız. Kaç yumurtan vardı ve kaç sperm verildi
irem naz sen aydında mı oturuyorsun.bende aydında oturuyorum.hangı doktora gıdıyosun nerde tedavı oluyosun.
irem naz sen aydında mı oturuyorsun.bende aydında oturuyorum.hangı doktora gıdıyosun nerde tedavı oluyosun.
Doktorunuz progestan verdimi arkadaşlar? Bana böyle bişey demedi acaba unuttumu?
Birde aşılamadan sonra kaçıncı gün progestanı kullanmaya başladınız?. Ağız yoluylamı alıyorsunuz? Yoksa fitil olarakmı?
evet canım bende hep uyku hissi yaptı ama içinde yazıyor zaten sen beklemedemisin
Arkadaşlar ...........
Hiç aşılamanın ertesi gün başı dönmeye başlayan yokmu??????? Aşılamamın üzerinden 4 gün geçti ama sanki başım hala uyuşmuş gibi dönüyo. Dayanılacak gibi değil. Başım dönüdükçe midem de bulanıyo. başına böyle bişey gelen var mı?
Aşılama sonrası prorogestan kullananlar huuu kimse yokmu?? Hangi gün başladınız?
Benimde dün yapıldı aşılamam bugün benimde başım çok döndü tansiyonumu ölçtürdüm 13-9 çıktı benim için yüksekti bu çünkü normal tansiyonum 9-6..Nedenini bende bilmiyorum..
irem naz.benımde doktorum Alirıza Odabaşı.Aslında alırıza hoca çok ıyı ama kendısıyle muhatap olmak çok zor.çok yogun.ben de özel muayenesıne gıttım ama çok vakıt ayıramıyo dogrusu.dedıgın gıbı asıstanlarla muhatab oluyor insan.kendısının yüzünu göremıyom.bışey soracak olsam tlf açıyorum.o asistanlarını ona göre yönlendırıyor.kendısı çok ıyı ama asıstanlar berbat davranıyolar.bı kıbır bı ukalalık almış gıdıyor.ben bıtanesıyle papaz oldum.eşimde bı başka aasısatanla papaz oldu.hatta hakkında dılekçe verdım başhekımlığe.alırıza hoca bölüm başkanı.ben ılk olarak laparoskopi oldum.sonra 3 defa aşılama oldum.1. tutmadı.2. tuttu. ama düştü.3.de daha bellı degıl.kısacası ben de adan menderes ünıv.den çok memnun sayılmam.Alırıza hocay da bana bı arkadaşım çok tavsıye ettıgı için tercıh ettım.izmırdekı dedıgın doktorlar banada tavsıye edıldı.her ıkısı de çok ıyıymış.yalnız fıyatları çok tuzlu.Tavmergen hocanın daha ılk muayenesı bıle 1.500 ytl.araştırdım.posacı ıse benım ev sahıbımın akrabası.o tavsıye ettı bana .ama ıkısıne de henuz gıtmedım.ben de senın gıbı ıkısı arasında karaesız kalmıştım.ama hamıle kalınca alırıza hocaya devam kararı aldık.allah yardımcımız olsun.sevgıler hayatım....
tşk.ederim canısı.ama umutlanmak da istemiyorum,sonra daha büyük üzüntü çekiyorum.şu karnımın şişkinliği ve adet olacakmış gibi burulması olmasa umutlanırdım herhalde.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
irem naz.benımde doktorum Alirıza Odabaşı.Aslında alırıza hoca çok ıyı ama kendısıyle muhatap olmak çok zor.çok yogun.ben de özel muayenesıne gıttım ama çok vakıt ayıramıyo dogrusu.dedıgın gıbı asıstanlarla muhatab oluyor insan.kendısının yüzünu göremıyom.bışey soracak olsam tlf açıyorum.o asistanlarını ona göre yönlendırıyor.kendısı çok ıyı ama asıstanlar berbat davranıyolar.bı kıbır bı ukalalık almış gıdıyor.ben bıtanesıyle papaz oldum.eşimde bı başka aasısatanla papaz oldu.hatta hakkında dılekçe verdım başhekımlığe.alırıza hoca bölüm başkanı.ben ılk olarak laparoskopi oldum.sonra 3 defa aşılama oldum.1. tutmadı.2. tuttu. ama düştü.3.de daha bellı degıl.kısacası ben de adan menderes ünıv.den çok memnun sayılmam.Alırıza hocay da bana bı arkadaşım çok tavsıye ettıgı için tercıh ettım.izmırdekı dedıgın doktorlar banada tavsıye edıldı.her ıkısı de çok ıyıymış.yalnız fıyatları çok tuzlu.Tavmergen hocanın daha ılk muayenesı bıle 1.500 ytl.araştırdım.posacı ıse benım ev sahıbımın akrabası.o tavsıye ettı bana .ama ıkısıne de henuz gıtmedım.ben de senın gıbı ıkısı arasında karaesız kalmıştım.ama hamıle kalınca alırıza hocaya devam kararı aldık.allah yardımcımız olsun.sevgıler hayatım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?