Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende bu ay olsun diye dua ediyorum 2 ay ara verdim 8-9 gün sonra adet olmazsam kendiliğinden oldu demektir ama pek umudum yok hep bir umut işte insan umutsuz yaşayamaz. ve olur olmaz ver elini izmir maratona başlıycam ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN BU KANDİL GECESİ DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAAAAAAAAAAAAH
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER NASİP ET YA RABBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Bu arada eşime mone diye bi hap aldık onu içyo onun için biraz ümitliyim belki sayı hareketlilik artmıştır demi ya inşallah allahım ya

canısı mrb.benim az önce kanamam arttı.dr aradım yarına randevu verdiler.bakalım yarın ne gibi sonuç beni bekliyor.tedavide kullanılan ilaçlar yumurtaları büyütüyor gebelik olmayınca da bende kiste dönüşüyor.bu kez tam tersi bir tedavi başlıyor.yumurtlama önleniyor.bazen dinleme dönemi isteniyor es geçiliyor,ya da doğum kontrol ilacı veriliyor.bu da zamanın geçmesine neden oluyor.bu ayki yumurtalarımdan dr memnun kalmamıştı zaten.sperm sayısını hatırlamıyorum ama eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım.daha önceki sperm raporuna göre yıkama öncesi ve sonrası artış göstermişti.üstelik sadece 13 gün kullanmıştı.bugün tekrar gidip keçibounuzu alcam artık.ve tüp bebek düşünüyorum.yarın dr bunu konuşacağım.

irem naz sen aydında mı oturuyorsun.bende aydında oturuyorum.hangı doktora gıdıyosun nerde tedavı oluyosun.

Ama ondan hiç memnun kalmadım özel muayene gittim o sadece konuştu bizimle ve asitanlarına gönderdi bizi asistanlarda biliyormusun bilmem berbetlar yani ağızların dan kelime almanklava: ne mümkün Adnan mendereste tedavi göryodum değiştircem ama aşılamam negatifti çünkü

Aşılama sonrası prorogestan kullananlar huuu kimse yokmu?? Hangi gün başladınız?

Sen kime gidyosun Arkadaşlar izmirde Erol Tavmergen diyo bide ben karşı komşum Prof Cemal posacı diyo karar vermedi anlayacağın 2. aşılamam izmirde olcak o kesin bi kere

Benimde dün yapıldı aşılamam bugün benimde başım çok döndü tansiyonumu ölçtürdüm 13-9 çıktı benim için yüksekti bu çünkü normal tansiyonum 9-6..Nedenini bende bilmiyorum..

Aşılama sonrası prorogestan kullananlar huuu kimse yokmu?? Hangi gün başladınız?

ben bi kere kullandım aşılamadan sonra hangi gün başladığımı inan hatırlamıyorum.

sonraki doktorum vermedi çünkü progestan değerimi iyi bulmuştu.

hamile kaldığımda ise jel kullandım.Aslında yine 2. doktoruma göre kullanmama gerek yoktu.Ama ben ilk doktorumu dinleyip kullandım işimi sağlama almak istedim.

sonradan düşük tehlikem de oldu iyi ki kullanmışım yani.

irem naz.benımde doktorum Alirıza Odabaşı.Aslında alırıza hoca çok ıyı ama kendısıyle muhatap olmak çok zor.çok yogun.ben de özel muayenesıne gıttım ama çok vakıt ayıramıyo dogrusu.dedıgın gıbı asıstanlarla muhatab oluyor insan.kendısının yüzünu göremıyom.bışey soracak olsam tlf açıyorum.o asistanlarını ona göre yönlendırıyor.kendısı çok ıyı ama asıstanlar berbat davranıyolar.bı kıbır bı ukalalık almış gıdıyor.ben bıtanesıyle papaz oldum.eşimde bı başka aasısatanla papaz oldu.hatta hakkında dılekçe verdım başhekımlığe.alırıza hoca bölüm başkanı.ben ılk olarak laparoskopi oldum.sonra 3 defa aşılama oldum.1. tutmadı.2. tuttu. ama düştü.3.de daha bellı degıl.kısacası ben de adan menderes ünıv.den çok memnun sayılmam.Alırıza hocay da bana bı arkadaşım çok tavsıye ettıgı için tercıh ettım.izmırdekı dedıgın doktorlar banada tavsıye edıldı.her ıkısı de çok ıyıymış.yalnız fıyatları çok tuzlu.Tavmergen hocanın daha ılk muayenesı bıle 1.500 ytl.araştırdım.posacı ıse benım ev sahıbımın akrabası.o tavsıye ettı bana .ama ıkısıne de henuz gıtmedım.ben de senın gıbı ıkısı arasında karaesız kalmıştım.ama hamıle kalınca alırıza hocaya devam kararı aldık.allah yardımcımız olsun.sevgıler hayatım....

a.s.canım sana ilk önce tedavinde başarılar dilerim umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun..Bu arada ben TAVMERGEN hastasıyım yani erol hocanın,ve başından beri hep onla devam ettim hepte edicem sadece bir yanlışı düzeltmek istiyorum asla ve asla ilk muaynesi 1.500 ytl değildir 150 ytl ödeyip muayneni oluyosun ve daha sonra kontrollrin oluyo ve zaten okadar merhametlilerki ekip olarak ben muaynanesine gelen ve maddi durumu kötü olan bir sürü insana yardımcı olduğunu bizzat gördüm.ben ve erol hocanın hastası olan bir sürü arkadaşım hiç bir zaman çok büyük paralar ödemedik Diğer merkezler ve ya muaynaneler ne alıyosa oda aynısı ama yapılan işlemlere bağlı olarak tabii.böyle kulaktan dolma şeylerle umudunuzu yitirmeyin ilk önce bir görüşün ve onun hastaları olacak kişileride üzmeyin olurmu sevgiyle kal...:1hug:

tşk.ederim canısı.ama umutlanmak da istemiyorum,sonra daha büyük üzüntü çekiyorum.şu karnımın şişkinliği ve adet olacakmış gibi burulması olmasa umutlanırdım herhalde.

canım sen yinede umudunu kaybetme ben o kadar cok sey yasadım ki ...ama hala bebegimi kucagıma alacagıma dair bir umudum var inan bir umudum olmasa bu kadar güclü olamazdım.İnsallah hersey gönlünce olur

Günaydın canımbenimle birlikte bi arkadaş daha vardı oda düşük yaptı sana karışmak kafanı karıştırmak istemem ama Ali Rızanın iyiliği ona kalsın bana işinin ehli bebeğimi elime verecek doktor lazım o hastane dikkat ettim hep düşük sonucu yaratıyor demekki başarısız yine sen bilirsin canım ben artık yıpranmak istemiyorum ayrıyeten bu konu çok hassas bi durum.Kötü o asistanların afedersiniz ..Kazen..... gibi saldırmalarına katlanamam artık ve ALİ RIZA BİZE NERDEYSE SİZ KALKIN GİDİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DİYCEKTİ o zaman hiç spermi olmayanın bile nasıl çocuğu olyo neyse hayatım sen bilirsin ben o defteri kapadım:içelim:

Benim yumurtlama problemim yok yani adetlerim düzenli ğerçi tüplerime bakmadı ama eşimde işte sperm düşüklüğü var biraz 11 milyon çıkyo boyamadan sonra 5 milyon kalyo sizde problem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…