Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:sm_confused:Hiç duymadım malesef.. Umarım 2.de başarıyı yakalarsınız.İlki iğneylemi oldu?Yumurta gelişimi için?Hapla mı?

Canım senin aşılamayla ilgili bi sorunun yok ki! Aynı sorun tüp bebekte de görülebilir.Ne güzel aşılamaların tutmuş.Düşük her zaman yaşanabilir.Onla aşılamanın bi ilgisi yok.Sonuçta tüp bebekte önce tutunup sonra düşebilir, yada hiç tutunamayabilir.
Progestan felan kullandın mı hiç?Sanırım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor o hap.Ben bir defa kullanmıştım.
Tekrarlayan düşükler den sonra biraz ara vermek iyi sanırım.Bu konuda dr.un ne diyor?Düşük sebebi araştırılmadı mı hiç?
Umarım bi sonraki denemende pozitif olur herşey...

eşimin sperm sayısı az onun için olmuyor sorunumuz bu şu an eşim iyi bir prof gitti ürolog ilaç verdi 3 ay kullanın yani mart ayına kadar sonra gelin dedi 3 ay içinde olabilir olmazsada mikroenjeksiyondan başka şansınız yok dedi.. bilmiyorum bu ay aşılama yaptırsam mı kararsız kaldım.. bu ayki adetim erken oldu 3 gün sapıttı iyice hormonlarım

O zaman beklemen iyi olabilir dr. ilaç verdiyse.Ama yine de karar vermek zor tabi.İnsan hemen denemek istiyor.
Ama 3 ayda ancak ilaçlar etkisini gösterecekse her an olabilir dediyse sanki biraz çelişki var gibi değil mi?
Sende öyle mi düşündün yoksa?
Ne kadar az sperm sayısı 20 milyondan az mı?
Bendede erken oluyo adetler cidden sapıtıyor bu tedavilerden dolayı.

5 milyon 3 aylık ilaç tedavisi bu 3 ay içindede yükselebilir ilaçlar bitince tam 3 ay sonrada yükselebilir dedi.. bilmiyorum eşim bekleyelim diyor beklicem heralde offff

Seda♥Recep;1803613 .!.:
aşılamada şans çok düşük ya korkuyorum sen ne yaptın?

Çok düşükse endişeni anlayabiliyorum.Zaten şöyle düşün aşılamanın normal ilişkiden pek bi farkıda yok zaten.Yani maddi olarak size külfet oluşturmazsa deneyebilirsin tabi.Marta kadar beklemektense.Az da olsa umut umutttur.
Sanki bizim şansımız fazla görünüyo diye bizimkinin tutcağı garanti mi
Ben 3. aşılamayı olcam bu ay bi değişiklik olmazsa 24 ü gibi..

Seda♥Recep;1803721 .!.:
5 milyon 3 aylık ilaç tedavisi bu 3 ay içindede yükselebilir ilaçlar bitince tam 3 ay sonrada yükselebilir dedi.. bilmiyorum eşim bekleyelim diyor beklicem heralde offff

Anladım canım gerçekten hepimiz zor anlar yaşıyoruz.şans az yada çok tutmadıktan sonra hepimiz eşitiz neticede..
eğer bekleyelim diyorsa eşin bekleyin o zaman stres yapmasın eşin.illede şimdi olsun dersen strese girebilir.
Beklerken kürlerden faydalanırsınız hem bi taşla 2 kuş misali ne dersin?Deniyormusunuz bitkisel takviyeler..

denemez olurmuyum keçiboynuzu fındık fıstık ceviz bal pekmez yer fıstığı hepsini karıştırdım hergün yiyor.. hergün 1kg ya yakın muz yiyor filan ne bileyim biz ücretli yaptırmıştık aşılamayı ssk yapıyormu bilmiyorum ben pzt günü ssk ya gidip görüşsem mi acaba..

Karşılıyor olması lazım.Hatta belki ssk hiç üzret istemeyebilir.Bence iyice bi sor bakalım ssk neyi ne kadar karşılıyor.
Benim eşimde uyguluyor onları ve bizimde ileri hareketlilik arttı canım.Baya işe yaradı kür,ballar fındıklar :)

ileri hız %65 bizim ama one a day men diye vitamin içiyor bütün vitamin ve mineraller karışık içinde bi de evon diye E vitamini kullanıyor bilmiyorum hayırlısı olsun..

Evet onu duymuştum işe yaradığını da duymuştum bu sitede yine kullanan birinden.Kimdi hatırlamıyorum ama.
Bir de Qenzim Q gibi ismi olan bi ilaç daha vardı, o da etkiliymiş.aslında ileri hızınız iyi bak.Sayı az olsada.Sen bi ssk yı sor bakalım belki eşin tekrar denemek ister :)

slm kıslarrrr aşılamam dün yapıldı hayırlısıyla olur inşallah hamiş çıkan varmı ne haberler varrrrrr darkinlife slm canım nihayet görüştük yaaaaaa

benim duyduğum tanıdıklarım var aşılama ile hamile kalan ama bana doktorum tüp bebek olursa ihtimal daha yüksek demişti o yüzden tüp bebeği seçtim gerçi gördük yüksek ihtimali ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…