- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Merhaba arkadaşlar
Ben 1 kere aşılama yaptım ama tutmadı. Şimdi 2.sini denemek stiyoruz. Pazartesi günü doktora gideceğim. Bu sefer Acıbadem hastanesinin tüp bebek merkezine gideceğim. Burayla ilgili tecrübesi olan ya da bişeyler duyan var mıdır?
arkadaşlar ben pcos hastasıyım değerlerim normal eşimdede bir sorun yok ama 3 aşılama yaptırmama rağmen tutmadı aşılamalardan sonra regl im geçti test sonucunda beta-hcg değer yüksek çıktı hamile olduğumu öğrendim çok sevindik bu olay iki defa başımıza geldi ama her seferinde hüsrana uğradık değer yüksek çıkıyor fakat 5-6 gün sonra kanamayla beraber düşük yaptığımı öğrendim aslında bana sorarsanız aşılama sadece oyalamadan başka bişi değil biz olmayınca direk tüp bebek için gittik ama gözle görülür çok büyük sorun olmadığı için aşılamayla hallederiz dediler 1 . 2. derken 3. de denedik ama negatiff dedim oyalama dan başka bişi değil şimdi ilk tüp bebek denememizi yaptırcaz şimdide dr ların dediği bu sefer olacak bize güvenin ama artık dr a değil rabbime sığındım alacak olanda o verecek olanda yaşınız varsa eğer fazla oyalanmayın bir an önce sonucu yaklaşmak için direk tüp bebek deneyin derim biz kararımızdan dönmeseydik belkide şuanda bebeğimi kucağıma almış olacaktım
Seda♥Recep;1803482 .!.:20 ekimde yaptırmıştım tutmadı bu ay yine mi yaptırsam kararsızım yaaaaaa
Seda♥Recep;1803605 .!.:eşimin sperm sayısı az onun için olmuyor sorunumuz bu şu an eşim iyi bir prof gitti ürolog ilaç verdi 3 ay kullanın yani mart ayına kadar sonra gelin dedi 3 ay içinde olabilir olmazsada mikroenjeksiyondan başka şansınız yok dedi.. bilmiyorum bu ay aşılama yaptırsam mı kararsız kaldım.. bu ayki adetim erken oldu 3 gün sapıttı iyice hormonlarım
Seda♥Recep;1803613 .!.:aşılamada şans çok düşük yakorkuyorum sen ne yaptın?
Seda♥Recep;1803721 .!.:5 milyon 3 aylık ilaç tedavisi bu 3 ay içindede yükselebilir ilaçlar bitince tam 3 ay sonrada yükselebilir dedi.. bilmiyorum eşim bekleyelim diyor beklicem heraldeoffff
Seda♥Recep;1804041 .!.:pzt gününe randevu aldım bakalım ne diycekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?