- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Seda♥Recep;1804041 .!.:pzt gününe randevu aldım bakalım ne diycekler...
:sm_confused:Hiç duymadım malesef.. Umarım 2.de başarıyı yakalarsınız.İlki iğneylemi oldu?Yumurta gelişimi için?Hapla mı?
canım bizde de sayı aynı. hatta hareketsizlik var eşime 2 ilaç verdi.klomen biri ama faydası olmuyormuş genelde. bilemiyorum tabiii. bize olmadı yani kullanmadı eşimde. şimdi aşılama deniyoruz bu ay.Seda♥Recep;1803721 .!.:5 milyon 3 aylık ilaç tedavisi bu 3 ay içindede yükselebilir ilaçlar bitince tam 3 ay sonrada yükselebilir dedi.. bilmiyorum eşim bekleyelim diyor beklicem heraldeoffff
darkinlife nereye kaçtın yavrucum yaaa zaten görüşemiyoruz bu aralarrrr merakta bırakma beni gündüzleri de gir emiii
Merhaba,
tek dozajlık hap kullandım. Zaten yumurtlama problemi olmadığı için işe de yaradı ama eşimin sonuçları çok kötüydü o zaman. Şimdi ise çok iyi çıktı. O yüzden tekrar denemek istiyoruz
Selam ya ben burayı kullanmayı hala tam olarak öğrenemedim bana yardımcı olurmusunuz
kızlar bir şey sorabilir miyim? ben adetimin 2. günü başladım iğneye. normalde 4 gün gelir 3. gün yoğun 4. gün az olur. iğneden beri 3. gün çok az geldi. 4. gün hiç gelmedi. neden olabilir? normalmi. dr a pazartesi gidicem. sizlere de olmuşmuydu?
merhaba arkadaşlar bende 1. aşılamamı yaptırdım.tutmadı.moralim çok bozuk.inşallah 2. sine artık
Darkinlifecim Nasilsin Arkadaşim,,,,
merhaba arkadaşlar bende 1. aşılamamı yaptırdım.tutmadı.moralim çok bozuk.inşallah 2. sine artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?