Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün dr.la görüşcektim ameliyattaymış.Hemşiresi haftaiçi ara dosyanı getirtelim, ben dr. beye göstereyim ona göre sana tarih verelim lap. için dedi.
Bakalım pazartesi arayacağım.İnşallah uygun bi tarih alabilirim.

kızlar bana yardım edin test sonucum 56.54 çıktı dr,a gittim tekrar test istedi bide düşük olabilir mi diye bir test yaptırdı aklım karıştı yani pozitif değil mi dr.a eşime söyleyimmi sonucu dedim hayır daha erken dedi 14:30 da alacam sonuçları yaaa hamiş değil miyim yani çok korkuyorummm

darkinlife gördünmü canım dün ne konuşuyorduk bugün nasıl herşey değişti, allahım inşallah hepinizi tez zamanda benim gibi şaşırtır, çok heyecanlıyım umarım hüsrana uğramam

darkinlife gördünmü canım dün ne konuşuyorduk bugün nasıl herşey değişti, allahım inşallah hepinizi tez zamanda benim gibi şaşırtır, çok heyecanlıyım umarım hüsrana uğramam

Evet hayatta herşey mümkün canım, İnşallah yükselir değerin ve bi sorun çıkmaz.

Bende bugün yarın adet olcam ama gelmese ne güzel olurrrrrrr.Laparoskopiden kurtulurdum :)
Ne var bende bi mucize yaşasam yaaaaaaaaaaaaaaaa
senağlama

darkinlife canım dr. a gittim seviye 67.4 e yükselmiş fakat tam giderken hafifte olsa kan geldi dr. aspirin ve progestan verdi p.tesi tekrar gidecem, düşük olabilir dedi, bilgin var mı progestan hakkkında çok endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyorum da

canım progestan düşüğe karşı korumak için veriliyor. bebişin tutunmasına destek yani korkma. düzenli iç ama . umarım birşey olmaz bebişine

canım progestan düşüğe karşı korumak için veriliyor. bebişin tutunmasına destek yani korkma. düzenli iç ama . umarım birşey olmaz bebişine

akdaş çok teşekkürler bende bunları araştırıp duruyorum, umarım bişey olmaz, buda düşerse 2.düşüğüm olacak ve artık ferisini düşünmek bile istemiyorum, progesteron 19.6 çıkmış buda kötü sanırım nunun ne değerini gösterdiğini biliyormusun acaba

Evet progestan ve aspirin tutunmaya yardımcı olsun diye veriliyor sanırım.Progestan kullanmıştım bende ilk aşılamamda.
Stres yapma canım birşey olmaz Allahın izniyle inşallah.
Bizim bi öğretmen arkadaş defalarca kanama yaşadı, çok tehlişkleler atlattı, şimdi nur topu gibi bi oğlu var.
Hiç yorma kendini bugünlerde kalkma hatta.

benim bildiğim progesteron hormonu yumurtlama olduktan sonra yumurta kanala initor ya içinden çıktığı folikül yumurtalıkta kalıyor ve bu hormonu salgılıyor. eğer döllenme olursa bu hormon sayesinde bebek rahime daha rahat tutunuyor. 10. haftadan sonra bebekler kendileri salgılar bu hormonu o yüzden düşük riski 3. aydan sonra azalır derler.eğer döllenme olmazsa bu hormon ovulasyon dönemi dedikleri (adetinin.12-14-16. gün ki kişiye göre değişebiliyor)tarihten sonra salgılandığından hamile kelma şansın azalıyor.
sen de progesteronun yükselmesi normal bence çünkü hamilesin. zaten gebelerde bu değer yükselmesi lazım.
umarım progestan hapı işe yarar, ama sende yat ayağa bile kalkma eğer kanaman devam ediyorsa.
canım benim umarım bebişin sımsıkı tutunur sana:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…