- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
inşallah hepimiz canım, bende sembol çıkmıyor muck muck :)
darkinlife gördünmü canım dün ne konuşuyorduk bugün nasıl herşey değişti, allahım inşallah hepinizi tez zamanda benim gibi şaşırtır, çok heyecanlıyım umarım hüsrana uğramam
darkinlife canım dr. a gittim seviye 67.4 e yükselmiş fakat tam giderken hafifte olsa kan geldi dr. aspirin ve progestan verdi p.tesi tekrar gidecem, düşük olabilir dedi, bilgin var mı progestan hakkkında çok endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyorum da
canım progestan düşüğe karşı korumak için veriliyor. bebişin tutunmasına destek yani korkma. düzenli iç ama . umarım birşey olmaz bebişine
darkinlife canım dr. a gittim seviye 67.4 e yükselmiş fakat tam giderken hafifte olsa kan geldi dr. aspirin ve progestan verdi p.tesi tekrar gidecem, düşük olabilir dedi, bilgin var mı progestan hakkkında çok endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyorum da
akdaş çok teşekkürler bende bunları araştırıp duruyorum, umarım bişey olmaz, buda düşerse 2.düşüğüm olacak ve artık ferisini düşünmek bile istemiyorum, progesteron 19.6 çıkmış buda kötü sanırım nunun ne değerini gösterdiğini biliyormusun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?