- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
akdaş çok teşekkürler bende bunları araştırıp duruyorum, umarım bişey olmaz, buda düşerse 2.düşüğüm olacak ve artık ferisini düşünmek bile istemiyorum, progesteron 19.6 çıkmış buda kötü sanırım nunun ne değerini gösterdiğini biliyormusun acaba
çok teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı valla, umarım tutunur bebişim ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ve inşallah hepinizde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz, :teytey:
ayyy deniz daha geçen gün dr.isimlerinden bahsederken şimdi gördüm haberiniii.....
allahım tamamına erdirsin ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin... eee darısı da bizlere olsun artık ama değil mi ???
Olsun inşallah darısı bizede olsun...
Bizde kavuşalım meleklere artık yaaa...
Her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz değil mi?
Yaklaştık inşallah canım yaklaştık...
Kızlar benim ateşim var, çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum.İyi olursam gelirim Burda olanlarla görüşürüss ...Öpüldünüsss...
KENDİNE İYİ BAK CANIM NE OLUR NE OLMAZ:))
Çok iyi bakıyorum merak etme
Ama bugün çok açık kahverengi akıntı geldi az az ara ara.Bilmiyorum ne anlama geliyo.Sabah karnımın ağrısıyla uyandım,ilk kez göğsümde değişik bi ağrı vardı ucu kendi kendine yanıyor,acıyordu..Daha önce hep ben elleyip acıdığını anlıyordum.Ama ilk kez böyle ağrılarla uyandım ya hayırlısı artık.
Kahverengi lekeden sonra pek umudum kalmadı.Benim adet öncesi gelir böyle sonra git gide kırmızıya döner.:1no2:
Yarında olmazsam var bu işte bi şeler.Bakalım sabaha kadar olurum gibi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım merak ettim seni sabahın köründe girdi. kahverengi leke bazen yerleşmede de oluyor yanii hamilelerde. umarım olmazsın sürpriz olur yani kendini dinleme diyeceğim ama biliyorum mümkün değilşutarafagitti ben de çok dinlerim.umarım olumlu cevabın olur
Arkadaşlar bişey sorucam aşılama sırasında eşimin yıkanmış spermi 128 milyon A=%7 B=%67 hemşire çok iyi dedi ama bu A ve B ne oluyo bilen varmı?
Malesef oluyor kanamaya dönüştü.Kırmızılaştı senağlamasenağlamasenağlama
Kendimi bende çok kötü hissediyorum..senağlama
canım ya üzme kendini olsun ne yapalım herşey insanlar için. zaten beklemiyordun ama insan umut ediyor işte
Evet zaten beklemesemde böyle bi gecikme ister istemez umutlandırdı beni.
Neyseki iyiym şimdi.
Derram sağol canım.Üzmüyorum artık kendimi.
YIKILMADIIIMMM; AYAKTAYIIIMMM :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?