- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Dr.benim zaman kaybetmemek için tüpe yönlenmem gerektiğini söyledi.Laparoskopiyle oyalanmana gerek yok, gidişat tüp bebeğe doğru dedi.Bu dr.la ilk kez konuştum baya önermişlerdi arkadaşlar.Ama hstereskopi olabilir dedi, düşük olmasını önlemek açısından.Adana daki dr.larımı da tanıyormuş,sevk ederim dedi sen ne yapacağına karar ver dedi.
Tatilin ilk p.tesi günü Adana daki dr.la randevum var bi gideyim.2 aşılama yaptığımı anlatayım.Bakalım hala lap. önerecekmi?Ona göre davrancam illa ol derse olcam.Yok artık olma derse tüpe kadar gelmişsin derse olmayacağım.
Hayırlısı olsun kızlar dua edin lütfen..
Sen neler yaptın Hafsacım nasıl gidiyor?Bebişimiz nasıl iyidir inşallah..
iii
canım ya nası olsun cu cuma kontrol var 3 lü test için bakalıminşallah bişey çıkmaz onu beklıyom sabırsızlıkla ve tam cınsıyet bellı olacak
canım hayırlısı olsun inşallah zorlanmadan kısa zamanda hamiş kalırsınnnn bak ay sonu kızlarında bir arkadaş var allah büyük işte aşılama için gün sayıyordu adet olmadı meğer hamiş kalmışşşş umarım sende en kısa zamanda hamiş kalırsın
darkinlife nerelerdesin görüşemiyoruz. beklemekle zaman geçmiyormuş gerçekten. karne zamanı bile oyalanamıyorum. çok korkuyorum. gerçi olmayacak biliyorum
darkinlife merhaba uzun süre oldu girmemişim siteye son duurmun nedir merak ettim:1rolleyes:
arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. bana 6 ocakta ilk aşılamam yapıldı. normalde adet tarihim 27-28 ocak gibi. ama olmadım sadece ara ara gelen şiddetli adet sancılarım oluyor. benim normalde sancım çok az olur. bu ağrılar belimede vuruyor. ama adet gelmedi. bhcg ne zaman yaptırmalıyım? sizce bu ağrıların sebebi ne olabilir lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?