Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkinlife üzme kendini canım biraz geçince umutlanmakta sonuna kadar haklısın canım ama şükret ki çok bekletmedi benim 25 gün geçti adetim ve hala olamadım testlerde negatif çıktı sıkıntıdan çatlasam mı patlasam mı bilemedim
herşeyin hayırlısı güzelim

Canlarım laparoskopi kararını dr.a bırakcam.Bi gideyim konuşayım uzun uzun hala tavsiye ederse olcam.Acelem yok artık.Burdaki dr.(yeni gittiğim) Adana ya sevk edeceğini söyledi, daha önce sevk ettim dedi burdan çok hastayı die.Bende aceleye getirmeyeceğim bakalım ne yapcassss

Dr.benim zaman kaybetmemek için tüpe yönlenmem gerektiğini söyledi.Laparoskopiyle oyalanmana gerek yok, gidişat tüp bebeğe doğru dedi.Bu dr.la ilk kez konuştum baya önermişlerdi arkadaşlar.Ama hstereskopi olabilir dedi, düşük olmasını önlemek açısından.Adana daki dr.larımı da tanıyormuş,sevk ederim dedi sen ne yapacağına karar ver dedi.
Tatilin ilk p.tesi günü Adana daki dr.la randevum var bi gideyim.2 aşılama yaptığımı anlatayım.Bakalım hala lap. önerecekmi?Ona göre davrancam illa ol derse olcam.Yok artık olma derse tüpe kadar gelmişsin derse olmayacağım.
Hayırlısı olsun kızlar dua edin lütfen..

canım hayırlısı olsun inşallah zorlanmadan kısa zamanda hamiş kalırsınnnn bak ay sonu kızlarında bir arkadaş var allah büyük işte aşılama için gün sayıyordu adet olmadı meğer hamiş kalmışşşş umarım sende en kısa zamanda hamiş kalırsın

İnşallah canım.
Hicran sen aşılamadan kaç gün sonra test yaptırdın canım?
Belirtiler yaşadın mı birde?
Birde düşüklerde ilk adet zamanı nasıl belirtiler yaşadın?
Ben geçen ilk kez böyle sancılı bi adet gördüm de işe bile gidemedim.
Sol kasık,bacak beli hepsi fenaydı.
a.s.

darkinlife nerelerdesin görüşemiyoruz. beklemekle zaman geçmiyormuş gerçekten. karne zamanı bile oyalanamıyorum. çok korkuyorum. gerçi olmayacak biliyorum

darkinlife nerelerdesin görüşemiyoruz. beklemekle zaman geçmiyormuş gerçekten. karne zamanı bile oyalanamıyorum. çok korkuyorum. gerçi olmayacak biliyorum

Geldim canım doktora gitcem ya pazartesi hazırlık yaptım biraz :)
Zordur beklemek ne yazıkki ama en güzel zamanda beklemek galiba bizim için umut hep devam ediyor beklerken.
İnşallah tutar canım aşılaman, hemen olmayacak felan deme bakalım.
Sen bizim sevincimiz olursun umarım.a.s.

Bugün doktorla randevum vardı.
Epey konuştuk.Laparoskopi hakkında endişelerimi söyledim.Bu kararı sen vereceksin, eşin,dostun,annen,baban değil dedi.İstemezsen bu bencillik olmaz dedi.
Ama düşünürsen aşılamadan önce yaptır hatta bu cuma yapalım istiyosan dedi.
İstemezsen de aşılamanı yaptırır tüp bebeğe geçersin olmazsa dedi.
Ama tüp bebeğe geçmek için acele etme yaşınız genç dedi.Zor bir süreç dedi.Hemen geçmemi istemedi.Bugün karar vercem.Tamam dersem bu cuöa olacak lap.
Kızlar offf ya ne korkağım bennnnn

arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. bana 6 ocakta ilk aşılamam yapıldı. normalde adet tarihim 27-28 ocak gibi. ama olmadım sadece ara ara gelen şiddetli adet sancılarım oluyor. benim normalde sancım çok az olur. bu ağrılar belimede vuruyor. ama adet gelmedi. bhcg ne zaman yaptırmalıyım? sizce bu ağrıların sebebi ne olabilir lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

OOoooO BETA YAPTIRABİLİRSİN RAHAT ÇIKAR ŞİMDİ.aŞILAMADAN SONRA GENELDE 14. GÜN İSTİYOR DR.LAR. 12.13. GÜNLERDEDE ÇIKAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…