- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
akdaş saol canım darısı başına inşallah.ama ben pek sevincini yaşayamadım düşük tehlikesi var sürekli yatıyorum hakkımda hayırlısı cumartesi belli olacak inş.düşmez bu sefer
canım benim.inşallah düşük olmaz bebişin sana sıkı sıkı tutunur. sizde sorun neydi eylül. belkidaha önce de sordum affet. kafam bugünlerde çok dalgın
arkadaslar klomen kullanmaya baslayalı 3 ay oldu.ama hala bı sonuc alamadım.asılama asamasına gececez dedı dr.ama nasıl olcak,nasıl yapcam bılmıyorum.psıkolojımde hazır deıl.yeterınce yıprandım zaten.napmalıyım?
hicrab merhaba canım senin adına cok sevindim.bende ignelerime yarın baslıyorum.ilk asılama olacak ama ben heyecan yapmamaya calısıyorum.dedigin gibi kendimle basbasa kalmıyorum.hadi hayırlısı demekten baska bisey diyemiyorum.ama sunu cok iyi biliyorum ki..ilk asılama tutan cok nadir.insallah herkese nasip eder ALLAHH,AMİİNNNNNaynen arkadaşlar stresten her bişey sorunlu oluyor tesr gidiyor benim 1.aşılamam tutmadı accayip stres yapmıştım aman yavaşş otu yavaş kalk göğsüm şişti midem oram buram deyip kendimi dinledim hep sonuç negatifffffffff ve 1 ay aradan sonra 2.aşılamaya başladım ben tabiii hiiiç oralı olmuyom aşılamayı aklıma bile getirmedim dua ettim bol bol allah hayırlısını nasip etsindiye .ve nedense pek ümit etmedim olursa olur olmazsa bidaha deneriz ölüm yokya sonunda diyeee veeee hamilyim işteee 5+4 günlükkk allahın izni ile sağlıkla devam eder hamişliğim inşallah.dediğim gibi sakin olun ve oluruna bırakın sadece üzerinize düşen görevi yapın ve bebeği unutun örgü örün kitap okuyun arkadaşlarınızla olmaya kafanızı yoğun tutmaya çalışın okkk allah hepinize bol bebişler versin.
darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))[/QUO
ah canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin allahım banada nasip etsin........
MERHABA CANIM ASILAMADAN İKİZ BEBİSLERİN VAR ÖYLEMİ?NE GÜZEL SASIRDIM.CÜNKÜ ASILAMADAN HEP DUYDUKLARIM TUTMADI YADA SONUC DÜSÜK İLE SONUCLANIYOR DİYE OKUYORDUM.BENİMDE BU İLK ASILAMAM OLACAK,YARIN İGNELERİME BASLIYORUM.İNSALLAH TUTAR..darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))[/QUO
ah canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin allahım banada nasip etsin........BENİMDE İKİZLERİM OLUR.BEN PCOS EŞİMDE SORUN YOK.COK SAGLIKLI SİDE SORUN NE İDİ?BEBEKLERİNE VE SANA BOL NESELİ GÜNLER:sm_cool::roflol::roflol:
MERHABA BUGÜN BENİM ADETİMİN İLK GÜNÜ SAYILIR,YANİ BİLEMİYORUM.....AZ LEKE HALİNDE GELİYOR.ACABA İLK GÜN SAYILIRMI?YARIN İĞNELERE BASLASAM MI?DOK.ŞİMDİ KONUSTUM,AMA SORMAK AKLIMA GELMEDİ.SİZDE BU DURUMDA NE YAPARSINIZ.GERCİ DR.UFAK DOZLARLA BASLAYACAK.PCOS OLDUGUM İCİN ASIRI TEPKİ VERİYO FOLİKÜLLERİM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE;CEVAP BEKLİYORUMMMM
merhaba ayaz insallah hayırlı haberler veririz birbirimize,ignelerini sen kendin mi yapıyorsun?ben gunal_f kullanacagım.ilk asılaman mı?cnma.s.mrb hazalım ben de bu ay aşılama yapıcam iğnelerime adetin 3. günü başladım bugün 3. iğneyi yaptım sen yine bi doktorun a sor istersen hakkımızda hayırlısı
canımmmm stresss yok.bak benimde ilk asılamam ama hic stres yapmıyorum.biliyorsun stres işimizi tamamen zorlastırır....gayet rahat ol.bu olmmasa bidahakine hamiş oluruzzz.arkadaslar slm.bende asılama yaptırcam ama o stresı nasıl kaldırcam bılmıyorum.bana destek olun lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?