- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar ben lap.dan kaçtım.
aşılamaya devam etcem napayım olmazsa tüp yaparız artık.
darkinlife canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tüpe gerek kalmaz aşılaman tutar.benim3.aşılamam tuttu ama düşük tehlikem var hayırlısı
Amin canım inşallah benimde tüpe gerek kalmaz ve olur.
Düşük tehliken için ilaç kullanıyomusun genelde progestan veriliyor bildiğim kadrıyla.Çok geçmiş olsun kendini yormamaya gayret et.Zaten sağlıklı bir bebekse seni terketmeyecektir.
Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
eylülcüm çok sevindim canım.kendine dikkat et.darısı başıma artık. ama zor. çünkü sperm hareketsiliğinde dah düşükmüş sanırım. sizde sorun neydi yaaa
herkese iyi akşamlar ben de bu ay aşılama yaptırıcam doktorum gonal f iğne verdi göbekten bugün ilkini yaptırdım fakat diğerlerini ben kendim yapıcakmışım daha önce bu iğneyi kendine yapan varmıııııııııııııııııııııııııı
ii akşamlar canımmm inşallah aılaman tutar.bende aşilamadan önca gonal f kullandım ve kendim yaptım çok basit korkulacak bişeyi yok.hakkında hayırlısı kaçlık yapacaksın iğneni
sağol canım inş. her gün 75 lik yapıcam bugünle beraber 5 gün bu arada senin aşılaman tuttumu
evet canım 3.aşılamamdı tuttu ama düşük tehikem var hayırlısı ne diyelim.bende 75lik yapmıştım
ben de daha önce 2 kere düşük yaptım o yüzden tekrar olmasından çok korkuyorum kaç aylık şu an sürekli yatman gerekiyor sanırım kendine dikkat et o duyguyu çok iyi bilirim allah yardımcın olsun
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bende 2kez düşük yaptım bu 3.hamileliğim daha çok yeni dün belli oldu.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rahatsızlığımda tekrarlayan düşük zaten.senin düşük sebebin biliniyomu hakkımızda hayırlısı
ben genetik test yaptırdım onda bi problem yok şimdi her gün yarım bebe asprini içiyorum kanın sulanması için ilk aylarda bebek kanla beslendği için kanda pıhtılaşma olursa beslenemiyomuş ve düşüyomuş laparoskopi yaptırdım onda da bi problem çıkmadı bi de lenfosit aşısı oldum yani şimdilik önlemler alındı gibi hayırlısı
uzun süredir bebe aspirini bende kullanıyorum eğer düşük olmazsa iğnelere başlıyacam benimde önlemler alındı ama rabbim ol derse olacak
sen ne iğnesi olacaksın bu arada düşüklerin senin de çok yeniykenmi oluyo ben ilkini hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün düşük yaptım ikincisi 1,5 aylıktı
heparin diye iğne kanı sulandırıyo kan pıhtılaşması dedi doktorum ,düşüklerim ilki 16 haftalıktı,ikincisi 8 haftalıktı
anladım canım inş allah emeklerimizin karşılığını verir hayırlısıyla
Amin canım inşallah benimde tüpe gerek kalmaz ve olur.
Düşük tehliken için ilaç kullanıyomusun genelde progestan veriliyor bildiğim kadrıyla.Çok geçmiş olsun kendini yormamaya gayret et.Zaten sağlıklı bir bebekse seni terketmeyecektir.
Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?