Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah nesip ederse yarın dün dr gittik kadının biri olmuş yatıyordu ve çok acı çekiyordu onu öyle görünce çok korktum ve vaz geçtim ama eşim korkma herşey çok güzel olacak dedi

allah nesip ederse yarın dün dr gittik kadının biri olmuş yatıyordu ve çok acı çekiyordu onu öyle görünce çok korktum ve vaz geçtim ama eşim korkma herşey çok güzel olacak dedi

gerçekten korkma canım arkadşın dediği gibi katater mi deniyo bilmiyorum onu takarken sızlıyo 5 saniye falan sonrası hiç acımıyor 10 dakika sürüyor. eşin doğru demiş

sadece yumurtalarını catlatıcı ıgnenın yaptıgı bır sancı oluyor o gun boyunca.o yuzden ben o gun ayaga kalkamamıstım.sankı yumurtalarn catladıgını hıssedıyorsun gıbı.

akdas sen kaç kez aşılama oldun ben hiç umutlu deyilim sanki hiç hamile kalamayacağım gibi geliyor

hesretim benimde ilk aşılama deneyimim olacaktı ama dr bende de dozu ayarlamadı bugün 19. gün hala iğneye devam ediyorum sorduğum herkes gelişen yumurta yoksa kesmeliydi iğneyi diyor ne yapcağımı sasırdım salı yine kontrolum var bakalım ne diyecekler fisfisfis

akdas senin eşin ameliyat oldumu

evet oldu 2006 aralık ayında 4 ay sonra hemen hamile kaldım sanırım o zaman sperm yeni üretildiğinde. ama elde olmayan sebeplerden 3 aylıkken düşük yaptırıldım. sonra varikosel geçtimi diye test yaptırdık bir baktık ki sayı az ve hareketlilik % 15 dediler ki ilaç kullan ama o da hareketliliği arttırmıyormuş. aşılama dediler. 1 keez yaptırdım geçen ay. şimdi 2. yaptırcaz.

şaşırdım hakikaten
doktorun bildiği vardır canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…